Şimdi Ara

Samsung Beyaz Eşya Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba nasip olursa ağustos gibi evlenicem, malum bu sebebden dolayı eşya bakmaya başladık. acıkcası en çok dikkatimi çeken marka samsung. Beyaz eşyada tercihimi samsungtan yana yapmayı düşünüyorum. aklımda herhangi bir model oluşmadı fakat 1-2 ay içerisinde almayı ve düğüne kadar ödemeyi planlıyorum. sizlerden ricam, varsa kulladığınız samsung marka beyaz eşya ürünleriniz hakkında yorum almak. (buzdolabı, ç.makinası , b.makinası, ankastre v.b)



  • Samsungun kore üretimi olması şartıyla buzdolapları iyi bunun haricinde birde mikrodalgası kalitelidir, geriye kalan çamaşır bulaşık ve buzdolaplarını eve sokmayın
    not : bir dost :)
  • Bencede onun yerine bosch siemens profilo miele aeg electrolux gibi markalara bakın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsungtan uzak durun eğer paranızı çöpe atmak isetmiyorsanız.

    Arçelik alın çok daha iyi.

    Samsungun en üst seviyesi makinemden hiç memnun değilim. Makine sürekli hata veriyor ve servis hata yok diyor.

    Samsunga ve teknik servisine benden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atl@s

    Samsungun kore üretimi olması şartıyla buzdolapları iyi bunun haricinde birde mikrodalgası kalitelidir, geriye kalan çamaşır bulaşık ve buzdolaplarını eve sokmayın
    not : bir dost :)

    Altına imzamı atarım.

    RT5962DTBWW ve RT5962DTBSL buzdolapları dışındaki beyaz eşyasını almam. Mikrodalgalarının hepsi alınabilir.

    Hele ki o bulaşık makineleri tam tamına bir facia. Samsung kendisi üretmiyor ve fason yaptırıyor. Oldukça problemli ve 2 yıl garantili, kesinlikle uzak durun.
  • bende buzdolabı supurge ve foto makinesi var. gayet memnunum. simdi bulasık makinasi olıcam onuda samsung dusunuyorum.
    hayırlısı
  • bende de RS56XDJNS var, çok memnunum, ama parçaları bulmak sıkıntı
  • Bende samsung rt59qbpn model buzdolabı var aldım kurdular bir baktım buzluk çatlak tam 35 gün sonra değiştirdiler bu sefer gelen buzdolabının kutusu açıldı kurulum yapıldı bir baktım rafı sorunlu. Neyse diğer dolabı henüz evden çıkarmamışlardı onun rafını aldım. Kurulduğu gün satmayı düşündüm 1650'ye aldım 1400 veren olsa düşünmeden veririm 7 yıl garantisi var. Velhasıl kurulduğu 1 ay oldu şimdi de buzdolabının üst kısmı buz tutuyor servisi çağırdım sorun yok kapı uzun süre açık kalmıştır dedi ve gitti :) oysa günde sadece 2 veya 3 kez açılıp hemen kapatılıyor dolap. Ayrıca aynı modelden bir tanıdığım aldı buzlukta kocaman bir çatlak çıktı ve kuran arkadaş gittikten sonra farkedildiği için değişim de yapmadılar. Birde ses sıkıntısı var motoru bayağı sesli 1990'da alınan ve 1 ay öncesine kadar kullandığımız eski Arçelik dolap bundan daha sessiz çalışıyordu. Kısaca bana sorarsan SAMSUNG PİŞMANLIKTIR :) Uzak durursan senin faydana olur. Hele de yeni evde 1 ay buzdolabı beklersen yazık olur sana.




  • bak şimdi tedirgin oldum peki lg nasıl acaba? ithal oldukları için kalitelidir diye dsnyrdm..
  • Beyaz eşya, elektronik ürünler şans işi biraz da. Ben de teyzemler de Samsung çamaşır makinesi kullanıyoruz. Çok memnunuz. Her markanın artı, eksi yönleri ve üretim hataları vardır. Bir markayı karalamak bu kadar kolay olmamalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmanli1299

    Bende samsung rt59qbpn model buzdolabı var aldım kurdular bir baktım buzluk çatlak tam 35 gün sonra değiştirdiler bu sefer gelen buzdolabının kutusu açıldı kurulum yapıldı bir baktım rafı sorunlu. Neyse diğer dolabı henüz evden çıkarmamışlardı onun rafını aldım. Kurulduğu gün satmayı düşündüm 1650'ye aldım 1400 veren olsa düşünmeden veririm 7 yıl garantisi var. Velhasıl kurulduğu 1 ay oldu şimdi de buzdolabının üst kısmı buz tutuyor servisi çağırdım sorun yok kapı uzun süre açık kalmıştır dedi ve gitti :) oysa günde sadece 2 veya 3 kez açılıp hemen kapatılıyor dolap. Ayrıca aynı modelden bir tanıdığım aldı buzlukta kocaman bir çatlak çıktı ve kuran arkadaş gittikten sonra farkedildiği için değişim de yapmadılar. Birde ses sıkıntısı var motoru bayağı sesli 1990'da alınan ve 1 ay öncesine kadar kullandığımız eski Arçelik dolap bundan daha sessiz çalışıyordu. Kısaca bana sorarsan SAMSUNG PİŞMANLIKTIR :) Uzak durursan senin faydana olur. Hele de yeni evde 1 ay buzdolabı beklersen yazık olur sana.

    bildiğim kadarı ile servisi oldukca ilgili, denizlide yaşıyorum ve denizlideki servis çok iyi diye yorumlar duyuyorum. serviste çok önemli tabi. allah izin verirse bu ay sonunda alacağım ürünlerimi.




  • servis iyi olsa da, ellerinde parca yok. 2 ayda filtre bulamadilar, ebayden 3 gunde getirttim, ingiltereden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala samsung ısrarınız devam ediyorsa enpara indirimi ile MEDIAMARKTtan 648 e alabilirsiniz. 3 ay önce, almayı düşündüğüm bir makineydi. teknosadaki beyaz eşya görevlisi tavsiye etmem dedi, buradaki arkadaşların olumsuz görüşlerini de dikkate alarak vargeçtim. o dönem 1000 civarıydı, kalitesi deşifre olunca fiyatları iyice düşmüş
     Samsung Beyaz Eşya Kullanıcıları




  • Ben yandım siz yanmayın. Biz çok maceraperest bir çiftiz, iş bilmeyen servislerle uğraşıp aksiyon arıyoruz diyorsan o zaman tavsiye ederim Bu firma servis işini fason olarak yaptırdığı için servis işi tamamen karambol bence.

    Biraz uzun yazdım ama ev kurma arifesindeyseniz okuyun derim ben:http://forum.donanimhaber.com/m_84309692/tm.htm

    Yaşadığım şehir İzmir bu arada.

    Umarım evlilik arifesi her şey gönlünüzce olur, hazırlıklar için kolay gelsin.




  • Ben çamaşır makinasını yeni aldım. Açıkcası memnun kaldım. Samsung beyaz eşya konusunda dün ki bebe değil. Türkiye'ye yeni girdiği için beyaz eşyada yeni gibi görünüyor. Çamaşır makinasını 900 liraya aldım ve yıkama performansını beğendim. Başka bozulan eşyam olursa yenisi yine samsung olur sanırım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    hala samsung ısrarınız devam ediyorsa enpara indirimi ile MEDIAMARKTtan 648 e alabilirsiniz. 3 ay önce, almayı düşündüğüm bir makineydi. teknosadaki beyaz eşya görevlisi tavsiye etmem dedi, buradaki arkadaşların olumsuz görüşlerini de dikkate alarak vargeçtim. o dönem 1000 civarıydı, kalitesi deşifre olunca fiyatları iyice düşmüş
     Samsung Beyaz Eşya Kullanıcıları


    bu cihazın aynısının 6 programlısı 320t modeli dün teknosada 899 tl ye düşmüş. (inox) ayrıca 12 taksitte yapıyorlar. hemen iki dükkan yanındaki samsung bayisine baktım ürün 1150 tl acıkcası şeytan dürttü ama ne yapim karar veremedim. hatta yine inox buzdolabı 54qbpn modeliydi sanırım mağazasında 1599 tl teknosada 1319 tl ne yapıcamı şaşırdım. :(




  • benim buzdolabim samsung, fransadan darty den almistim, memnunum. samsung uzun yillardir buzdolabi uretiyor, bu isi ogrenmis, ama diger urunlere bir sey diyemem. camadir bulasik isine yeni girdiler, suslu makineler satiyorlar ama sikayetci olan cok.
    ben, buradaki arkadaslarin tavsiye etmemesi nedeniyle almadim. tavsiye uzerine miele aldim, cok ta memnunum. bile bile lades olsun istemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafam allak bullak oldu şimdi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightsoldier

    samsungtan uzak durun eğer paranızı çöpe atmak isetmiyorsanız.

    Arçelik alın çok daha iyi.

    Samsungun en üst seviyesi makinemden hiç memnun değilim. Makine sürekli hata veriyor ve servis hata yok diyor.

    Samsunga ve teknik servisine benden

    Aynen katılıyorum. Evleniken tüm beyaz eşyanın samsung dan aldım almaz olaydım.
    Garanti bittikten 25 gün sonra dolap bozuldu.zamanı ayarlamislar sanki. servis hiç ilgilenmiyor.geliyor para aLip gidiyorlar.servisi arıyorum adıma geleni sayıyorum birsey yapamayız diyorlar.
    Setüstü ocağın düğmeleri bozuldu. Sıcaktan yamuldu.
    Dalvumbaz 1.5 yıl sonra v8 motor gibi calismaya başladı.
    Bulaşık makinesinin tabak yerleştirme kısımları yamuldu düzeltmeye çalışıyorum ama nafile..
    Fırın deli gibi elektrik yakıyor ama pişirme sıfır. Hanim eski davul fırını kullanmaya başladı.
    Bir tek çamaşır makinası iyi çıktı.
    Tavsiye etmem arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1 yıldan bir ay fazla Samsung RT59QBPN buzdolabı (made in Thailand) kullanıyorum ve şu ana kadar sıfır sorun..

    İnşallah nazar değmez...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.