Şimdi Ara

Profilden fotoğrafımı çektim ölmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fotoğrafta çenesi geride kafası düz yıkık bir tip gördüm. uyumak ve hiç uyanmamak istiyorum.

• Çene genetik değil toplayabilirsin 1 2 senede.

Çene ucu egzersizleri ve masseter kası geliştirme egzersizleri var ve kesinlikle işe yarıyor. Yemekleri arka dişlerinle yemeye özen göster ciğer falan ye arka dişlerinle zamana bırak. Çene zaten her şeyi toplayan bir şey burun kemerini bile toplar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Çene genetik değil toplayabilirsin 1 2 senede.

Çene ucu egzersizleri ve masseter kası geliştirme egzersizleri var ve kesinlikle işe yarıyor. Yemekleri arka dişlerinle yemeye özen göster ciğer falan ye arka dişlerinle zamana bırak. Çene zaten her şeyi toplayan bir şey burun kemerini bile toplar.
    jawline ile çene farklı. egzersizle jawline düzelebilir ama çene ucu ileri alınmaz. çene ucum bu fotoğraftaki adam gibi. ucu alt dudakla aynı hizada değilse bir insan tipsizdir maalesef.

• korkma okadar çirkin değilsin beynin seni aynada sürekli ters şekilde gördüğündne dolayı telefonda değişik göründün beynin bunu çirkin olarak nitelendirdi çünkü beyin aynadaki gibi bir görüntü bekliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKENMEZ

korkma okadar çirkin değilsin beynin seni aynada sürekli ters şekilde gördüğündne dolayı telefonda değişik göründün beynin bunu çirkin olarak nitelendirdi çünkü beyin aynadaki gibi bir görüntü bekliyordu.
    Aynadaki görüntüyü nasıl yakalayabiliriz ? İlla aynadan kendi fotomuzumu çekelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Aynadaki görüntüyü nasıl yakalayabiliriz ? İlla aynadan kendi fotomuzumu çekelim

Alıntıları Göster
    aynadaki görüntüyü yakalamana gerek yok insanlar seni aynada gördüğün gibi görüyorlar. sadece sen fotoğraflarda kendini farklı görüyosun
  • quote:

aynadaki görüntüyü yakalamana gerek yok insanlar seni aynada gördüğün gibi görüyorlar. sadece sen fotoğraflarda kendini farklı görüyosun

Alıntıları Göster
    Ön ve ya arka kameranın farkı var mı peki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    kamerada neysen tipin odur sadece kameranın ışık yansıması fark eder doğrusu kameradır ama dediğim gibi renk farklı olabilir aynadan ters görünür.
  • quote:

Alıntıları Göster
    hiç kendini kandırma insanlar fotoğraftaki gibi görüyor bilimsel. flip görüntü aynada yüzümüzü simetrik alışık olduğumuz gibi görüyoruz. 180 derece 2 aynayı birleştir düz gösteren aynaya bak hayata küsersin. hatta videosu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

hiç kendini kandırma insanlar fotoğraftaki gibi görüyor bilimsel. flip görüntü aynada yüzümüzü simetrik alışık olduğumuz gibi görüyoruz. 180 derece 2 aynayı birleştir düz gösteren aynaya bak hayata küsersin. hatta videosu var.

Alıntıları Göster
    aslanım true mirror uygulamasını indir zaten ilk görüntün sana farklı geldiği için hayattan soğucaksın beyinin oyunu bu sadece. fakat detaylı baktığında sağ sola çevirip farklı açılarda gözün alışltığında normal göründüğünü anlıcaksın. ayrıca insanlar seni fotoğraftaki gibi görmüyor 10 megapikselle çekilen bir görüntü gözünle( 576 megapiksel ) gördüğün bir görüntüyle nasıl bir olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    10 megapiksellik görüntü benim gerçek görüntüm anlıyorum hocam 597 megapiksel bir kamera üretildiğinde gerçek görüntümü görürüm ben. yanına gidip bir arkadaşını al ayna karşısına geç bi aynadan bak sonra normal bak bi farklılık görücekmisin

• Kabul edin hepiniz tipsizsiniz

• Sakal bırak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon

Sakal bırak.

intihar etmelik muazzam bir video. devamlı izlerim. soldaki profil görünümüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 12 Kasım 2018; 18:15:12 >

• egzersizle de jawline düzelmez maalesef. onun genişliği falan olsun yine genetik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

jawline ile çene farklı. egzersizle jawline düzelebilir ama çene ucu ileri alınmaz. çene ucum bu fotoğraftaki adam gibi. ucu alt dudakla aynı hizada değilse bir insan tipsizdir maalesef.

Alıntıları Göster
    Diş hekimleri düzeltiyor o çene olayını git bir muayene ol.

• fotonu at özelden,ortopedist arkadaşım var inceleyip ne operasyonu yapılabilir bilgi veririm sana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.