Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yafoo

Calvin Klein Encounter hakkında ne düşünüyorsun ? Bugün denedim hoşuma gitti çok ağır olmayan hoş bir kokusu var ama kalıcı değildir diye düşünüyorum ben.Birde Kenzo L' Eau Par hakkında görüşlerini alabilirmiyim,yıllar önce kullanmıştım ama hatırlamıyorum şimdi.

merhaba ben bu parfumu kullanmıstım.. genellıkle ilk basta portakal gibi turuncgiller familyası seklınde kokuyor.. odunsu bir koku meyveli böyle.. öyle aman aman bir parfum degil. piyasada cok daha güzel parfümler var diye dusunuyorum.. kalıcılıgı pek yok tene yakın kalıyor.. varmı yokmu anlasılamıyor belli bir zamandan sonra.. illa ben ck kokucam dersenız tazelemenız gerekir. siz arkadasa sormussunuz ama dayanamadım cevap verdim :) iyi günler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Calvin Klein Encounter hakkında ne düşünüyorsun ? Bugün denedim hoşuma gitti çok ağır olmayan hoş bir kokusu var ama kalıcı değildir diye düşünüyorum ben.Birde Kenzo L' Eau Par hakkında görüşlerini alabilirmiyim,yıllar önce kullanmıştım ama hatırlamıyorum şimdi.

merhaba ben bu parfumu kullanmıstım.. genellıkle ilk basta portakal gibi turuncgiller familyası seklınde kokuyor.. odunsu bir koku meyveli böyle.. öyle aman aman bir parfum degil. piyasada cok daha güzel parfümler var diye dusunuyorum.. kalıcılıgı pek yok tene yakın kalıyor.. varmı yokmu anlasılamıyor belli bir zamandan sonra.. illa ben ck kokucam dersenız tazelemenız gerekir. siz arkadasa sormussunuz ama dayanamadım cevap verdim :) iyi günler..

Teşekkür ederim cevabınız için.
  • Belki konu icinde onceden cevaplanmistir ama mobil oldugum icin hepsini okuyamadim. 22 yasindayim, hafif yagli ve kumral tenim var. Bahar-yaz icin bana kalici koku onerebilirmisiniz? Benim aklimda burberry brit veya burberry london var, bunlardan birini veya bunlar disinda onerebileceginiz varsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TERRE D'HERMES parfümü kullanan var mı arkadaşlar. güzel bir parfüm mü?

veya bundan başka çok çok begendiginiz kalıcı bir parfüm önerir misiniz. orjinal parfüm alacagım.
  • davidoff champion siparişi verdim öneri üzerine nasıl koku acaba ilk defa kullanıcam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibjk1903183

TERRE D'HERMES parfümü kullanan var mı arkadaşlar. güzel bir parfüm mü?

veya bundan başka çok çok begendiginiz kalıcı bir parfüm önerir misiniz. orjinal parfüm alacagım.

bu parfüm ya sev ya nefret et gurubundandır,yazın kullanılmaz kokusu ağırdır,tavsiyem bulunduğun ilde orjinal parfüm satanların testerlerini deneyip ona göre karar vermendir,parfüm kokusu kişiye özel olduğundan birinin çok sevdiğini biri hiç sevmeyebilir,son sözüm tavsiye üzerine parfüm alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensei111

quote:

Orijinalden alıntı: alibjk1903183

TERRE D'HERMES parfümü kullanan var mı arkadaşlar. güzel bir parfüm mü?

bu parfüm ya sev ya nefret et gurubundandır,yazın kullanılmaz kokusu ağırdır,tavsiyem bulunduğun ilde orjinal parfüm satanların testerlerini deneyip ona göre karar vermendir,parfüm kokusu kişiye özel olduğundan birinin çok sevdiğini biri hiç sevmeyebilir,son sözüm tavsiye üzerine parfüm alınmaz.

Yazın kullanılmaz mı? Terre yazın nefis oluyor. Özellikle pure parfum versiyonu. Acqua Di Gio falan gibi freş bir parfüm değil ama bu yazın kullanılmayacağı anlamına gelmez. Ve yine pure parfum versiyonu pek de sev ya da nefret et tarzında değil. Edt'ye göre daha beğenilebilir bir parfüm. Genel beğeniye daha uygun.
  • Issey Miyakee nin Edp si yok sanırım..?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 22 yasindayim, kumral tenliyim az yagli bir cildim var. Burberry brit ve Burberry london dusunuyorum bugun birini alacam, d&p'den once ikisininde kucuk boyunu alacam, yarin birinin orjinalini alacam. Hangisini onerirsiniz?

• Sn. Sesar,

Chloe Love hakkında düşünceleriniz nedir? Geçen akşam bir restaurant da bayandan gelen hoş bir koku dikkatimi çekti. Bir müddet sonra dayanamadım parfümünün ismini sordum ve Chloe Love dedi. Eşime almak için hemen mağzaya gittim ancak İntense, Classic ve florale olarak 3 çeşidi var. Eğer yanlış anlamadıysam her üçüde aynı ama yoğunlukları farklı. İlk sıkıldığında çok ağır gibi ama bir müddet geçince beni mest ediyor. En hafif versiyonu olan florale yaz için uygunmudur?
  • Black XS ve One Million yaz mevsiminde kullanılır mı? Kullanılır diyorsanız yanına hangi marka deodorant kullanayım?

• eudo toilet ve oude parfum arasında ne fark var ( yanlış yazmış olabilirim.)
  • Sayın Sesar

bugun annem bana one million kendinede calvin klein euphoria almış annem 43 yaşında daha önce nina ricci kullanmıştı. ben ise daha önce 212 kullandım. 212nin kokusuna ilk başlarda alışamamışken daha sonra hayran kalmıştım. geçen yaz one million denemiştim ama kokusu 212ye göre hemen geçiyordu bundan dolayı canım sıkıldı. Şimdi ise hem kokunun hemen geçmesinden dolayı hem de ele ayağa düşmesinden dolayı one millionı verip ne almam daha iyi olur kokunun kalması benim için çok önemli yaşım 20 beyaz- buğday tenli kumral saçlıyım yardımcı olursanız sevinirim birde dior homme intense çok mu ağır gelir bana
  • tom fort kullanan var mı ve hangısını tavsıye edersınız ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tornak1

eudo toilet ve oude parfum arasında ne fark var ( yanlış yazmış olabilirim.)

Şişe içerisindeki parfüm yüzdesi farklı hocam. EDP olanlarda daha yüksek. Bu nedenle kokunun yoğunluğu ve kalıcılığı farklı oluyor. Bazı parfümlerde kokuda fark edebiliyor. Saygılar...
  • EDP olan bay parfüm varmi biraz arastirdimda yok sanirim.

• Bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: QReal

Bulunsun

??????????????????
  • Zati insanların kendi vücutlarına has yaydıkları kokular varken.ayrıca her insanın kokusu farklı olur ve kokuda insanlar anlam bulur.ter kokusu demeyin,ter normalde kokmaz bakterilerle etkileşim olmadıkça.yani bize has kokumuz varken çeşitli kimyasallardan,hayvanların cinsel bölgelerinden,atıklarından vs. madeller ile farklı kokuları vücudumuza sürmek,sıkmak saçma geliyor.bu bir sektör halibe getirilmiş,trend olmuş ve insanlara "etkileşim için" şartlandırılmış.günlük duşunuzu alınıp parfüm kullanmamak en iyisidir.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.