Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yafoo

YSL nin Kouros parfumunu hicbir yerde bulamadim.Bu parfum hakkindaki dusuncelerini ve nerde bulabilecegim hakkinda bir fikrin varsa yazar misin ? Benim icin tartismasiz en iyi erkek parfumudur.

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar

çok görece bir parfümdür, seveni olduğu gibi sevmeyeni de çoktur, tabi senin zevkin beğendiysen sorun yok

ayrıca bulunmayacak bir pafüm değil, birçok parfümeride vardır, örneğin;

http://www.sevil.com.tr/yves-saint-laurent-kouros-edt-erkek-parfum.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

quote:

merhaba hocam tenim beyaz ve yasim 18. bugune kadar hic parfum kullanmadim bana ne onerirsin?
    boyle pek bilinmeyen ama guzel bir parfum ariyorum yani siradan olmasa sevinirim :/

sorumu cevaplayacak yok mu

hangi tür kokuları seversin, tatlımı baharatlımı hafif fresh mi, birde bütçe nedir
  • bahar - yaz kullanımına uygun parfüm önerebilecek varmı ? tercihen son yıllarda çıkmış , yazın bulunacağım yer istanbul gibi sürekli sıcak bir yer değil bu yüzden çok hafif olmamalı ,2 parfüm alıcam ilki fresh olabilir.
    şu an davidoff the game kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

YSL nin Kouros parfumunu hicbir yerde bulamadim.Bu parfum hakkindaki dusuncelerini ve nerde bulabilecegim hakkinda bir fikrin varsa yazar misin ? Benim icin tartismasiz en iyi erkek parfumudur.

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar

çok görece bir parfümdür, seveni olduğu gibi sevmeyeni de çoktur, tabi senin zevkin beğendiysen sorun yok

ayrıca bulunmayacak bir pafüm değil, birçok parfümeride vardır, örneğin;

http://www.sevil.com.tr/yves-saint-laurent-kouros-edt-erkek-parfum.html

Sevil e bakmamıştım,teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

quote:

merhaba hocam tenim beyaz ve yasim 18. bugune kadar hic parfum kullanmadim bana ne onerirsin?
    boyle pek bilinmeyen ama guzel bir parfum ariyorum yani siradan olmasa sevinirim :/

sorumu cevaplayacak yok mu

hangi tür kokuları seversin, tatlımı baharatlımı hafif fresh mi, birde bütçe nedir

hafif fresh ve bütçe 50ye kadar çıkabilir hocam
  • beyler tom ford black orchid aldım ama kullanamıyorum yahu bayanlarda kullanıyormuş sanırım? Aranızdan kullanan var mı?
  • Bvlgari Aqva Pour Homme
    Armani Aqua Di Gio
    Azzaro Chrome
    Dolce Gabbana Light Blue
    Kenzo Pour Homme
    Ralph Lauren Polo Blue
    Kenzo L'eau Par
    İssey Miyake L'eau Dissey Pour Homme
    Nikos Sculpture

evet arkadaşlar fresh,aquatik,okyanus kokuları ile ilgileniyorum bu kokulardan en farkedilirliği yüksek ve kaliteli olan(lar) ı rica etsem bunları bilen deniyen birisi söyleyebilir mi?
  • Sesar hocam selamlar,
    öncelikle sormak istediğim bir durum var. Ben tester parfum satan birisinden Bvlgari Aqva aldım.
    http://checkcosmetic.net/ sitesinden ürünün orjinalliğini, üretim tarihini kontrol ettiğimde, parfümün 2008 yılında üretildiğini öğrendim.
    Daha önceden bu kokuyu koklamadığım için bir fark olup olmadığını anlayamadım.
    Sizce 2008 yılında üretilmiş bu parfümün kokusunda bir değişiklik olmuş mudur? Sağlık açısından zararı var mıdır?

Öğrenmek istediğim bir diğer konu ise, Diesel'in Fuel For Life'ı ve Fuel For Life Denim Collection'ı hakkındaki yorumlarınız.
    Şimdiden çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliyiniz

Sesar hocam selamlar,
    öncelikle sormak istediğim bir durum var. Ben tester parfum satan birisinden Bvlgari Aqva aldım.
    http://checkcosmetic.net/ sitesinden ürünün orjinalliğini, üretim tarihini kontrol ettiğimde, parfümün 2008 yılında üretildiğini öğrendim.
    Sizce 2008 yılında üretilmiş bu parfümün kokusunda bir değişiklik olmuş mudur? Sağlık açısından zararı var mıdır?

Öğrenmek istediğim bir diğer konu ise, Diesel'in Fuel For Life'ı ve Fuel For Life Denim Collection'ı hakkındaki yorumlarınız.

Hocam 2008 de üretilmişse bayatlamıştır o parfüm çoktan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekteb-i Sultani

quote:

Sesar hocam selamlar,

Neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

quote:

quote:

Sesar hocam selamlar,

Neden?

bulgari aqva pour homme
    nikos sculpture
    acqua di gio
    azzaro chrome sport
    kenzo pour homme fresh

bu 5'i arasında kaldım en ferah en farklı olan kalitelisi hangisidir hangisini almalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero444

quote:

quote:

quote:

Sesar hocam selamlar,

Neden?

bulgari aqva pour homme
    nikos sculpture
    acqua di gio
    azzaro chrome sport
    kenzo pour homme fresh

bu 5'i arasında kaldım en ferah en farklı olan kalitelisi hangisidir hangisini almalıyım?

Tenden tene deşmekle birlikte en kalıcı olanı sculpture olmalı. Bu tarz parfümler içinde daha kalıcı olNını görmedim ben. Koku olarak di gio beğenilir ama basit ve sıradan bir parfümdür. Aqva di gio'ya göre daha ilgnç bir kokuya sahip ama onun kadar ferah değil ve çok temiz kokmuyor. Tuzlu bir kokusu var. Sculpture değişik bir yapıya sahip çünkü tatlımsılık barındırıyor içinde ama bayıcı şekilde değil tabi. Sonuçta yazlık bir parfüm. Diğer ikisini ise denemedim.
  • Peki bir siralama yapmaniz gerekirse nasil olur??kafamda aqva almak vardi aqva nin sculpture a oranla artisi ve eksisi nelerdir? Bu iki sorumu yanitlarsaniz cok memnun olurum simdiden sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacksoftblocker -- 30 Mart 2013; 20:36:29 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ero444

quote:

quote:

quote:

Sesar hocam selamlar,

Neden?

bulgari aqva pour homme
    nikos sculpture
    acqua di gio
    azzaro chrome sport
    kenzo pour homme fresh

Tenden tene deşmekle birlikte en kalıcı olanı sculpture olmalı. Bu tarz parfümler içinde daha kalıcı olNını görmedim ben. Koku olarak di gio beğenilir ama basit ve sıradan bir parfümdür. Aqva di gio'ya göre daha ilgnç bir kokuya sahip ama onun kadar ferah değil ve çok temiz kokmuyor. Tuzlu bir kokusu var. Sculpture değişik bir yapıya sahip çünkü tatlımsılık barındırıyor içinde ama bayıcı şekilde değil tabi. Sonuçta yazlık bir parfüm. Diğer ikisini ise denemedim.

Peki bir siralama yapmaniz gerekirse nasil olur??kafamda aqva almak vardi aqva nin sculpture a oranla artisi ve eksisi nelerdir? Bu iki sorumu yanitlarsaniz cok memnun olurum simdiden sağolun.
  • Konuyu bir parfüm araştırırken tesadüfen buldum çok sevindim :D

Şimdi benim derdim bir sürü parfüm kullandım şimdiye kadar koku olarak çoğu hoşuma gitsede kalıcılık nedense bir türlü istediğim düzeyde olmadı. ne tenimde ne kıyafette. Kullandığım parfümleri sıralarsam;

Jovan Musk
    CK in2u
    GF Ferre Lui Him
    İssey miyake l'eau d'issey
    Zırh Ikon
    CK Contradiction
    JP Gaultier LeMale
    Givency Pi Neo
    Givency Xeryus Rouge
    Nikos Sculpture (Denemeden internetten aldım bi kaç fıs'tan sonra kullanamayı bıraktm)
    Kenzo Woody (Abimden otlandım ;)

Bunların dışında; 30 yaş kumral tenli erkek parfümü önerilerinizi iletirseniz memnun olurum. Birde şunu sorayım, parfümlerin internet satış fiyatları ile boyner sevil vs mağaza satış fiyatları arasında bariz fiyat farkları var. Bunun parfümlerin kalitesi ya da kullanım ömürleri ile ilgisi varmı acaba sizce. Yoksa tanıdığımız kokuları güvenilir internet sitelerinden satın almak daha mı mantıklı?
  • önce sıcak olup iç yakıpta sonra tatlılaşan bir parfüm varmı, şarap gibi ? bunu merak ediyorum.

deneyimlerimden çıkardığım sonuç biraz çiçeksi parfümlerden hoşlanıyorum,çiçeksi ve alkolün dengeli gidip hissedilen başarılı bir parfüm varmı?
    daha denemediğim çıkardığım liste, içinde anason olan kokular

L'Instant de Guerlain pour Homme
    Versace Blue Jeans Edt
    Giorgio Armani Attitude Homme EDT
    armani code
    Michael Kors – Michael For Men

edit elimde mizudan alınma bulgari aqua ve issey vardır isteyene çok uygun fiyattan verebilirm sanalpazar gg satış açılır. ankara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 3 Nisan 2013; 13:06:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

önce sıcak olup iç yakıpta sonra tatlılaşan bir parfüm varmı, şarap gibi ? bunu merak ediyorum.

deneyimlerimden çıkardığım sonuç biraz çiçeksi parfümlerden hoşlanıyorum,çiçeksi ve alkolün dengeli gidip hissedilen başarılı bir parfüm varmı?
    daha denemediğim çıkardığım liste, içinde anason olan kokular

L'Instant de Guerlain pour Homme
    Versace Blue Jeans Edt
    Giorgio Armani Attitude Homme EDT
    armani code
    Michael Kors – Michael For Men

edit elimde mizudan alınma bulgari aqua ve issey vardır isteyene çok uygun fiyattan verebilirm sanalpazar gg satış açılır. ankara

İçki kokusu bakımından çok fazla parfüm yok ama benim imzamdaki ilanıma bakarsanız an başarılılarından olan Thierry Mugler Angel Man Pure Malt parfümünü görebilirsiniz. Sınırlı üretim olduğu için pek bulunmaz ve kokusu viskinin meyvemsi ve odunsu notalarla yoğrulmuş halidir. Çok ilginç ve harika bir kokusu vardır. Kalıcılık ve farkedilirlik de hat safhada zaten.

@ero444 kusura bakmayın mesajınızı görmemişim. Bu tür değişik parfümler için benim sıralama yapmamdan ziyade sizin denemeniz daha uygun. Herkesin sıralaması farklı olabilir. Biri tatlımsı yazlık bir parfüm, diğeri auqatik,tuzlu bir yazlık.
  • L'Instant de Guerlain pour Homme nasıl bir kokudur, limon bergamut notaları hiç belirgin değil mi, kokuyu sıkınca hemen kakao kokusumu geliyor. biraz tanımlayabilirmisiniz?
    obsesion night, yada mugler angel gibi kokuyorsa listemden direkt eliyimm. benim istediğim, la nuit yada solo loeve insense gibi kokması biraz baharatlı, zencefil yada anason içermesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 3 Nisan 2013; 20:33:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

L'Instant de Guerlain pour Homme nasıl bir kokudur, çiçek notaları hiç belirgin değil mi, kokuyu sıkınca hemen kakao kokusumu geliyor. biraz tanımlayabilirmisiniz?
    obsesion night, yada mugler angel gibi kokuyorsa listemden direkt eliyimm. benim istediğim, la nuit yada solo loeve insense gibi kokması biraz baharatlı, zencefil yada anason içermesi

Hemen kakao kokusu gelmiyor. Turunçgil+çiçeksi ve kakao karışımı bir kokusu var. Turunçgil ve çiçeksi notalar kaybolmuyor hiç. Extreme versiyonunda kakao daha belirgin. Angel ile alakası yok. Pure Malt da Angel gibi kokmuyor. Onun burnu yoran notalarından arındırılmış ve viski kokusu eklenmiş heli diyebiliriz.
  • Çok iyi bir konu olmuş bu aralar pek parfum kullanmasamda. Köşede duran Firstclass'ı arada kullanıyorum. Bu parfum hakkındaki düşünceleriniz nedir? Ve ben son derece karşı cinste karizmatik kokuya sahip olmak istiyorum. Karsı cinsi etkilesin koku ama bi o kadar da beni imkansız gibi hissettirmesini istiyorum

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.