Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

sesar ben de pm atmıştım size. ama buraya da yazayım yardım edecek birini bulurum inşallah.beyaz ten , kumral ve normal ciltli birisi için yazlık ve kışlık hangi parfümleri önerirsiniz ? Saygılar..

yazın ; issey miyake - L'Eau D'issey Pour Homme , Jilsander- Sander for men, Givenchy - Insense Ultramarine veya bulabilirsen Abercrombie&Fitch - Fierce
    Kışın ; armani - code , JPG - Le male

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Posthuman86 -- 29 Mart 2012; 11:43:11 >
  • Beyaz Tenli Siyah Saçlıyım Yaz Geliyor Jil Sunder Sun ve Ck Shock Kullanıyorum Jil Sunder Sun ın Hastasıyım :) ama Sürekli Aynı Parfümde Kullanılmıyor. Bana Bu Tarz Kalıcı Olan Bir Koku Tavsiye Edermisiniz? Teşekkür Ederim İyi Günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

merhabalar yıllar önce boss aqua elements kullanıyorumdum mavi kutulu olan. 4-5 sene önce artık satılmadığında dolayı kullanamamıştım bu parfüm hakkında bilgin var ise durumu nedir acaba?

konuyu açan arkadaş artık bakmıyormu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Posthuman86

quote:

sesar ben de pm atmıştım size. ama buraya da yazayım yardım edecek birini bulurum inşallah.beyaz ten , kumral ve normal ciltli birisi için yazlık ve kışlık hangi parfümleri önerirsiniz ? Saygılar..

yazın ; issey miyake - L'Eau D'issey Pour Homme , Jilsander- Sander for men, Givenchy - Insense Ultramarine veya bulabilirsen Abercrombie&Fitch - Fierce

Çok teşekkürler sayın Posthuman.Zannedersem konuyu açan arkadaş konuya bakamıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler sayın Posthuman.Zannedersem konuyu açan arkadaş konuya bakamıyor.

Rica ederim, bende bu işi yaptığım için yardımcı olmaya çalıştım..
  • Bu konuya hala boşuna yazmayın arkadaşlar. Bende büyük bir hevesle yazmıştım. Ama konuyu açan şahıs demekki gerçekten yardım peşinde falan değildi. Satışları bitince döndü gitti. Amiyane tabir ile rüzgar yapmış. Bende kaç gün cevap bekledim yalan oldu...
  • Efsane yalan oldu he, ben biliyordum bunun böyle olup biteceğini, ama dinletemiyorsun işte, iyilik yap denize at diye boşa söylenmemiş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1905sss

Merhaba,

Öncelikle bu başlık ve mesajlar için çok teşekkürler.

Engin tecrübeniz ve bilginizden bende yararlanmak isterim. Hyatımda ilk defa gerçek bir profesyonelden yardım alacağım.

Benim bu mesaja başlık yazan diğer dostlarımdan bir farkım var. Yaş neredeyse 40 olacak benim hala bir adet bile budur dediğim parfümüm yok. Ara ara çok takılırım bu konuya. Hangi arkadaşıma sorsam bilmem kaç senedir bunu kullanırım der. Çekmecelerim dolaplarım yarım kalmış veya bozulmuş parfümlerler doludur. Atar temizlik yaparım ara ara mecbur...

Armani Black Code çok beğendim. 1-2 ay kullandım ama bu değil diyorum hep. Daha iyisini koklayamadığım için onu seçtim ama o değil işte.

212 kullandım 1-2 ay onu da çok beğendim. Ama budur işte diyemiyorum...

Paraya acımadım Dvidoff Coll water aldım. Güzel bir koku ama 10 dakka sonra uçuyor gidiyor deli oldum istemiyorum dedim...

Geçen ay XO Romantic kokusunu denedim aşık oldum. Hemen gittim aldım. Ve budur dedim biliyor musunuz. Müthiş bir koku hiç bir kokuyu bu kadar beğenmedim bu yaşıma kadar. Ama sıkıyorum 6-7 kere yine de 10 dakika sonra koku uçuyor!

Dün DP parfümeciye gittim. Çok popüler olan, çok sorulan satılan bir parfüm denemek istiyorum. Versace bilmem ne çıkardı. Şeker gibi değişik güzel bir kokuydu. Ama oda değil...

Ben biraz erkeksi koku istiyorum. Şimdi bunu açmam lazım yanlış anlaşılmasın. Böyle değişik şeker gibi kokan kokular ne bileyim daha genç daha modern geliyor bana. Biraz nostaljik olmalı, biraz basit olmalı. İnşallah gülmezsiniz ama bazen berberlerin sıktığı ne olduğu bile belli olmayan kokular çok güzel geliyor.

Eğer sizi çok zorlamayacaksam nasıl bir koku istediğimi açıklamaya çalışacağım.

1- Kesinlikle kalıcı olacak :)
    2 - Benim gibi 40 sene bir parfüm seçemeyen biri yaz kış değiştirmesin her mevsim kullansın :)
    3- Kalıcı olsun ama iş yerinde masam da sıktığım zaman odada ki diğer kişiler rahatsız olmasın. Yani eğer yanlış bir ifade değilse kalıcı ama hafif olsun. Calvin Klein One sıktım bir kere. 2-3 kere sıktım küçük bir odadaydık bir arkadaş boğulduk dedi :)
    4 - Bir sürü tatlı şekerin karışımı gibi değil daha basit bir koku olsun :)

Önerilerinizin hepsini teker teker deneyeceğimden kuşkunuz olmasın.

Şimdiden teşekkürler herşey için.

Sevgiler, saygılar

Brut Original - Faberge
    First Class - Aromel

Bence bunları dene..

paco rabanna ultraviolet dene. bu mudur,budur)
  • d&p'den parfüm alan arkadaşlar;

Kalıcı hafif olarak alıp memnun kaldığınız ne var?
    Bende hugo boss'un bir kokusu var çok güzel koku.Ama 1 saat geçince kolonya gibi kokuyor resmen. Tüm doldurma parfümler böyle mi?
  • D&P den armani gio doldurtmayı düşünüyorum. Bu orjinal mi oluyor, orjinal fiyatindan farki ne olur? Bu piyasaya baya yabancıyımda...
  • Madem bukadar profesyonelsiniz, "Vakko V" adlı parfüm hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Mesaj atanlar, hiç mi yukarıdaki mesajları okumuyorsunuz
  • Bulunsun.
  • ben jean paul gaultier 2 kullandım ( çok kalıcı fakat çok ağır)
    roscah kullandım fakat fazla klasik...
    armani mania kullanıyorum şu anda fakat bitmek üzere ;

hugo boss orange , armani black code , abercrombie fierce arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ???

kullananlar varsaa yardımm....
  • Merhabalar.Yurtdışı dönüşü parfüm alacağım ve bu yüzden araştırıp duruyorum.20 yaşındayım.Ben Diesel Only The Brave Tattoo kullanıyorum.Yaz için bir parfüm arıyorum çünkü bu parfüm kış için diyorlar.Tenimde oldukça duran bir parfüm oldu kız arkadaşıma göre.Tenim normal açık bir ten.Öneriniz ne olur acaba?
  • Merhaba. 18 yaşındayım ve buğday tenliyim. Rochası denemek istiyorum yaz için uygun mudur ve kokusu hakkında bilgi verebilir misiniz ?
  • Öğrenci olduğum için d&p den Armani white kullanıyorum. İki senedir beğenmeyene rastlamadım. Gerçekten hoş bi koku, daha dikkat çekici ve (one million falan gibi) Çok bilinmeyen bi öneride bulunabilir misiniz??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armani aqua di gio kadar poktan bir parfüm olamaz sıktıktan 15 dk sonra me koku kalıyor ne aroma. dünyanın parasını verdik, keşke almasaydık bitsin diye boca ediyoz artık
  • armani code ve one million kullanıyorum bende.DEodorant olarak axe afrika
  • ucuz ve kaliteli parfüm öneriniz max 50 TL
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.