Şimdi Ara

Profesyonel MP3/MP4 Çalar Tavsiyesi Acil!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumu çok kullandığım söylenemez hatalarım için kusura bakmayın.
    Sizlere bir sorum olacaktı.Monster Beats Solo Hd ve Pioneer HDJ 1000 kulaklığım var.Bu kulaklıkları evde kullanırken babamın gençliğinde aldığı Luxman LV-112 amfiye bağlıyorum ve inanılmaz derecede kaliteli ve basslı ses alıyorum.
    Gelelim soruna.Kulaklarım artık bu kaliteye alıştığı için dışarda kullandığım herhangi bir mp3/mp4 çok kalitesiz geliyor.(ipod/philips/sony...)
    Sizden istediğim bana en ses kaliteli sesi ve bassı alabileceğim mp3/mp4 çaları tavsiye etmeniz.Fiyat konusunda sınırlama yoktur.Yeter ki kaliteli olsun :)

Bir diğer sorum ise Pioneer,JBL,Kenwood gibi markaların mp3/mp4 çalarları yok mudur acaba ? :)

• Hifiman hm801, ibasso dx100 ve colorfly c4 üçlüsü ses olarak en iyi taşınabilir playerlardır. Birbirleriyle kıyasları az çok mevcuttur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz inceleme yaptımda çok kaliteli aletler sanırsam zaten fiyatlarından da belli oluyor.fakat bunları türkiyede bulmam mümkün mü ?
  • Olsa bile buyük ihtimal yurt dışı fiyatının iki katı olacağından kimse almazdı. Türkiye de en iyi sony a864 var.

• COLORFLY C4'ühttp://www.canhifi.com/product_detail.aspx?pid=1163 bu linkte bulabilirsin sanırım Kenwood'un mp3,mp4 çalarlarının olduğunu görmüştüm bende bir ara çok araştırdım mp4 çalar daha da alamadım :D bakıcaz bi çaresine :D Cowon j3 düşünüyorum kısmetse.http://forum.donanimhaber.com/m_54406443/tm.htm buraya da Kenwood için bakabilirsin ben baya bi görmüştüm sanki mp3 mp4 çalarlarının olduğunu ama sanırım Türkiye'de bulamazsın.

• colorfly c4 baya bi hoşuma gitti de fiyatı biraz kabarık geldi.cowon j3ün fiyat nedir nerelerde bulabilirim ?
  • Sınırsı fiyat deyince tabi sanıyosunuz 1 milar en çok :D Cowon j3 d2 s9 gibi ürünleri var.

• Taşınabilir amfiler de bir başka tercih olabilir.
  • taşınabilir amfi pek düşünmüyorum.telefon ve mp3 zaten yeterli olacaktır fazlalık için :)

Araştırmalarıma göre Cowon modelleri çok tavsiye ediliyor.sanırım cowon modellerine bakacağım.ama başka tavsiyeleriniz varsa yardımcı olabilirsiniz.daha parayı ayarlama aşamasındayım :)

Peki bir sorum olacak.Cowondan hangi modelleri tavsiye edersiniz ?
    J3 ve D3 hoşuma gitti.Bu iki modelden hangisini tavsiye edersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tfn96 -- 11 Eylül 2012; 18:50:11 >
  • Ben Cowon J3 derim ben kendim araştırdım benim araştırmalarıma göre bana göre en iyisi bu bence şu an için Cowon D3 için hatırladığım kasmalar olduğuydu ve şarj süresi J3 e göre çok düşük bence bana göre bu ikisi yetti bile aklımda kalan bunlar ama ne yaparsan kasar biden fazla iş yaptığın zaman mı nedir ne değildir bilemem o kullanıcıya ve onun isteğine bağlıdır kullnıcı bence D3 diyebilir çünkü benim istediğim özellikler bunlar bunlar der benim dediğim şeyler tolere edilebilir bence der kendisi D3 der ben kendi isteğime göre söylüyorum ben Cowon J3 derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.