Şimdi Ara

400-500ytl arası mp3 player arıyorum.Yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi mp3 player arıyorum.Öncelikle alıcağım mp3 player ı japonyadan ucuza almam mümkün şuan.Aradağım özellikler ise başta kaliteli bir ses ve yüksek bir ses.

Kardeşime Ipod nano aldım 2gb lık.Gerçekten inanılmaz sexy bi alet.Kullanımı kolay ve kaliteli bir ses sahip fakat yüksek ses yok.O yüzden nano yu eledim.

T3 dergisinin mp3 player karşılaştırmasını okudum ve creative in yeni piyasaya çıkan zen microphoto yu öve öve bitirememişler.Alet şık ve hoş.Hem radyosu var hemde hafızası 6gb.Karşılaşmada Zen microphoto,nano,sony awh1000(yanılıyor olabilirim modelde ama sonu 1000 idi)birde samsung un yepp (ama modelini bilmiorum)vardı.Creative i 1. seçmişler.Şimdi ucuza alma şansım varken bu aletlerde daha kaliteli birşey alabilirim.

Aklımda Ipod Video 60gb var.Hiç dinlemedim ve nano dan yüksek ses olarak farkı varmı bilmiyorum.Tabi ipod video dan farklı önerileride dinleyebilirim.Yüksek ses gerçekten benim için önemli.Birde Aklımda hep sony vardı ama T3 dergisinde pek sevmediler.Aklım biraz karıştı.

Iriver larda ise hiçbir bilgim yok ama şekil olarak pek hoşuma gitmiyor o yüzden onu elemek istiyorum.Biraz uzun oldu ama derdimi anlattım sanırım.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.2-3 gün sürem var.Buarada arkadaşlar herkez sevdiği markayı değilde gerçekten karşılaştırma yapan arkadaşların düşüncelerini almak isterim.

Dinlediğim müzik türleri genelde Nu-metal,Trance,R&B,Hiphop yani tiz ve bass yüsek.

Teşekkürler.

• ipod al dostum memnun kalıcan ...ayrıca ımzan kural dısı hbrn olsn

dedgm gıbı ipodlar cok kalıtelı gercekten ben nano kulanıorm ses gayet yuksek cıkıo tavsıye ederım

burda da senle hemen hemen aynı paraya mp3 player arıyan arkadas var orayada bakarsan fıkır edınebılrsn.
    DVD PLAYER ARIYORUM AMA ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saol teşekkür ederim.hem görüşün hemde link için.Forum çok büyük kayboldum ondan bi başlık daha açayım dedim.
  • Arkadaşlar ben forumun mp3 player bölümünü biraz gezdim ve böyle bir başlığı açmanın mantıklı olmadığını gördüm.Herkez resmen iriver sony ve apple ile gruplaşmış.Valla kafam inanılmaz karıştı.Ama iriver ve sony NW-A3000 arasında kaldım biraz.İstediğim gerçekten kaliteli ve yüksek ses.

Buarada kulak içi kulaklık için 100ytl bile verebilirim.Yeterki parasını hak eden kaliteli bir kulaklık olsun.Yardım lütfen
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.