Şimdi Ara

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu koç üniversitesinden atılmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Koç Üniversitesi Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu'nun işine son verdi
    https://haberglobal.com.tr/gundem/koc-universitesi-prof-dr-mehmet-cilingiroglu-nun-isine-son-verdi-38088

layık değilse neden profluk verilmiş

prof değilse neden koç üniversitesine alınmış

• yine mi meğüdürsünüz yav

Amerikanın satın alamıyca islamcı yok... prof mu satın alamıycak ... Yaşar kemalin CIA ile olan görüşmesi aklıma geldi. Bir adamın kanında Atatürk sevgisi varsa, vatanını satmaz. yoksa demokrat parti döneminde de ne profesörler gördükö dine giydirip, DP döneminde menderesçi olan ...

adamın 'benim Allahtan başka kimseden korkum yok' atarının sebebi belli ki devlet ünisinde rektörlüğe oynaması. sonuçta padişahımızın dediği hükümdür... çok değil 4 10 ay arasında rektör olacak bu adam

ilk adım koçun kontratını sonladırması 4 gün olmuş ve bunu fırsata çevirö iş bulmak lazım ...

hemen iktidara yalakalık haşmetli sultana kendini fark ettir, uyanık ol ...

bunu lehime nasıl kullanıp , sultanımız ve kitlesine karşı kendimi öne çıkarırım diye düşün...

yandaş tv programına çık

sultanımız ve hükümetinin başarısızlıklarını örtmek için, amerika ve avrupayı kötüle ki sultanın seni fark etsin

program sonunda acıtasyonun dibine vur. en iyi yöntem islamcı mağüdüriyetine yatmak. Allah kitap vurgusu yapmayı unutma !'

işte nasıl akpden kadro bulunabilir bir solcu olarak ... workflow şeması ...

mağüdürüz biz mağüdür ...
  • türkiyede proluk unvanı market, bakkal ve tarikat üyeliğinden geçer

gerçek profu türkiyede tutamazsınız yurt dışında alacağı maaşı X 20 ile çarpın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 4 Nisan 2020; 1:16:50 >
  • niye atildigini cok net soylemis.

izinsiz tv programina cikmak.

bu turkiyenin cogu kurumunda isten atmak icin gecerli sebeptir. memurlar icin tvye cikmayi birak, izinsiz basina demec vermek memurluktan atilmak icin yeterlidir.
  • ben bilemem hangisi gerçek prof hangisi farklı prof

didem arslana kim dedi çıkar tv ye diye

çıkardın madem neden lince maruz bırakıyorsun

herkesimin kendine uygun profumu var anlamadım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

niye atildigini cok net soylemis.

bu turkiyenin cogu kurumunda isten atmak icin gecerli sebeptir. memurlar icin tvye cikmayi birak, izinsiz basina demec vermek memurluktan atilmak icin yeterlidir.
    seneler evvel devlete haber vermeden yarışma programına çıkmıştım
    sorun olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

niye atildigini cok net soylemis.

Adam memur değil prof. atılma sebebi büyük ihtimalle vatandaşın tepkisidir.
    Şu anda ülkenin yarısı hocaya gıcık diğer yarısı hayran.
    Koç üniversitesinin öğrenci kitlesi çoğunlukla muhalif kesim atılma sebebi bu yüzdendir diye tahmin ediyorum.
  • Adam, misafir prof muş. Ocakta bitmiş, koçta halen tutuyormuş. Tv yayını ile beraber, zaten bitmiş olan süresini yasal olarak bitirmişler.
    Etikmi? Değil!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Canlı yayında amerika'ya karşı Türkiye'yi övdüğü için görevinin sonlandırıldıgını herkes biliyor. Koç yine tarafını ve zihniyetini belli etmiş. Bunlar iktidar olurlarsa yapacakları zulmün provaları. Ve yatın kalkın şuanki iktidara dua edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknokratik

Canlı yayında amerika'ya karşı Türkiye'yi övdüğü için görevinin sonlandırıldıgını herkes biliyor. Koç yine tarafını ve zihniyetini belli etmiş. Bunlar iktidar olurlarsa yapacakları zulmün provaları. Ve yatın kalkın şuanki iktidara dua edin.
    yaw he he.

• Ersoy Dede gerçeği kabul etmiş , yine gelişme.
    Yalanı savunmak doğru değil sebep ve tarihler ortada.
  • Teknokratik kullanıcısına yanıt
    yine mi meğüdürsünüz yav

Amerikanın satın alamıyca islamcı yok... prof mu satın alamıycak ... Yaşar kemalin CIA ile olan görüşmesi aklıma geldi. Bir adamın kanında Atatürk sevgisi varsa, vatanını satmaz. yoksa demokrat parti döneminde de ne profesörler gördükö dine giydirip, DP döneminde menderesçi olan ...

adamın 'benim Allahtan başka kimseden korkum yok' atarının sebebi belli ki devlet ünisinde rektörlüğe oynaması. sonuçta padişahımızın dediği hükümdür... çok değil 4 10 ay arasında rektör olacak bu adam

ilk adım koçun kontratını sonladırması 4 gün olmuş ve bunu fırsata çevirö iş bulmak lazım ...

hemen iktidara yalakalık haşmetli sultana kendini fark ettir, uyanık ol ...

bunu lehime nasıl kullanıp , sultanımız ve kitlesine karşı kendimi öne çıkarırım diye düşün...

yandaş tv programına çık

sultanımız ve hükümetinin başarısızlıklarını örtmek için, amerika ve avrupayı kötüle ki sultanın seni fark etsin

program sonunda acıtasyonun dibine vur. en iyi yöntem islamcı mağüdüriyetine yatmak. Allah kitap vurgusu yapmayı unutma !'

işte nasıl akpden kadro bulunabilir bir solcu olarak ... workflow şeması ...

mağüdürüz biz mağüdür ...

• Prof olması kovulmamasına engel değil. O programda çok üstten konuşuyordu diğer konuklar sokaktan toplanan sıradan vatandaşlar değildi. Programı sunan kadını bile delirtti.
  • Hayatımda gördüğüm EGO'su şişkin bir bilim adamı. Bakın bilim adamı diyorum. TV programlarından birinden ötekine koşan. 8-10 lafından birinde sürekli olarak sağlık sistemimizi öven (madem övüyorsun buyur hoca gel TR'ye aaa gelemedi), ota boka siyasi slogan sıkıştıran bir profesör.

Diğer profesörler, akademisyenler olayı politize etmeden, partizanlık yapmadan HALK SAĞLIĞI açısından değerlendirirken hangi dağda kurt ölüyor da bu profesörümüz vır vır vır konuşuyor? Kardiyolog olan birisi oturmuş ahkam kesiyor.

Bir de başka bir hoca "Ama bir sn sizin dediğinize katılm..." dediği an basıyor fırçayı.

Bakıyorum DH'nin Ak Ekibi'de yandaş gazetecilerin paylaşımları ile coştukça coşuyor.

Hadi oradan!
  • erol toy

kitap ismi :imparator

vehbi koçun bir solcunun hayal gücü dediği kitap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknokratik

Canlı yayında amerika'ya karşı Türkiye'yi övdüğü için görevinin sonlandırıldıgını herkes biliyor. Koç yine tarafını ve zihniyetini belli etmiş. Bunlar iktidar olurlarsa yapacakları zulmün provaları. Ve yatın kalkın şuanki iktidara dua edin.
    o zaman gelınce eski görünntüler var ya böyledi diye
    o günleri mumla arayacaksınız merak etmeyin ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bizans Kargası

yaw he he.

https://twitter.com/ersoydede/status/1246352224751620096

Alıntıları Göster
    Hahaha tam rezillik. Ne savunmuşlardi bu adamı. erdoğana selam gönderdi teşekkür etti diye attılar diyolardi bide 😀😀

• quote:

Orijinalden alıntı: GoSSgO

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yavrum, koç ailesi yahudidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.