Şimdi Ara

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu koç üniversitesinden atılmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yşahin

Yavrum, koç ailesi yahudidir.

Alıntıları Göster
    "Herhangi bir kimse, din kardeşine 'Ey kafir!' derse, bu tekfir sebebiyle ikisinden biri muhakkak küfre döner. Eğer o kimse dediği gibi ise ne ala. Aksi takdirde sözü kendi aleyhine döner." (Müslim, 1/319)

Zan altında bırakıyorsun o aileden biri müslümansa çekeceğin var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flegga34

"Herhangi bir kimse, din kardeşine 'Ey kafir!' derse, bu tekfir sebebiyle ikisinden biri muhakkak küfre döner. Eğer o kimse dediği gibi ise ne ala. Aksi takdirde sözü kendi aleyhine döner." (Müslim, 1/319)

Zan altında bırakıyorsun o aileden biri müslümansa çekeceğin var

Alıntıları Göster
    Haim Nahum googlede araştır antisiyonist

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yşahin kullanıcısına yanıt
    Bir belge olarak 'Google'.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

yine mi meğüdürsünüz yav

Amerikanın satın alamıyca islamcı yok... prof mu satın alamıycak ... Yaşar kemalin CIA ile olan görüşmesi aklıma geldi. Bir adamın kanında Atatürk sevgisi varsa, vatanını satmaz. yoksa demokrat parti döneminde de ne profesörler gördükö dine giydirip, DP döneminde menderesçi olan ...

adamın 'benim Allahtan başka kimseden korkum yok' atarının sebebi belli ki devlet ünisinde rektörlüğe oynaması. sonuçta padişahımızın dediği hükümdür... çok değil 4 10 ay arasında rektör olacak bu adam

ilk adım koçun kontratını sonladırması 4 gün olmuş ve bunu fırsata çevirö iş bulmak lazım ...

hemen iktidara yalakalık haşmetli sultana kendini fark ettir, uyanık ol ...

bunu lehime nasıl kullanıp , sultanımız ve kitlesine karşı kendimi öne çıkarırım diye düşün...

yandaş tv programına çık

sultanımız ve hükümetinin başarısızlıklarını örtmek için, amerika ve avrupayı kötüle ki sultanın seni fark etsin

program sonunda acıtasyonun dibine vur. en iyi yöntem islamcı mağüdüriyetine yatmak. Allah kitap vurgusu yapmayı unutma !'

işte nasıl akpden kadro bulunabilir bir solcu olarak ... workflow şeması ...

mağüdürüz biz mağüdür ...
    Yaşar kemal olayı nedir?

Kaynak varsa okuyalım.

• Oscar Nixon kullanıcısına yanıt
    Yaşar kemal kendi ağzı ile anlatmıştı.

2 milyon dolarla sonradan CIA Ajanı olduğunu öğrendiği adam geliyor, ona kürd dilinin gelişmesi için ve amerikan övmesi için kaynak olarak bu parayı getirdiğini, yaşar kemalin bir kürd kökenli olduğunu ve halkının buna ihtiyacı olduğunu vs söylemiş.

hatta yaşar kemal sonrasında nenesinin hiç Türkçe konuşamadığını söylemişti. ben yaşar kemalin kürd kökenli olduğunu anlayınca çok şaşırmıştım. o zaman pkk vs çok güç kazanmıştı...

Bu yüzden yazdım Adamın hamurunda Atatürkçülük gramla bile varsa, o adamı hainlik, dal yapraklık hastalığı tutmuyor.
  • yşahin kullanıcısına yanıt
    Ben ne araştıracam kardeş alnında mi yazıyor bu yahudilik siyonistlik. Bu adamın doğmamış çocuğuna torununa da yahudi zaten dersin şimdi. Yazdıklarımı ayık kafayla oku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yşahin

Yavrum, koç ailesi yahudidir.

Alıntıları Göster
    Koç ailesi Yahudi değil mason dur. Yahudi olmayan mason örgütleri mevcuttur. Nereden biliyorsun dersen bir akrabam mason orgutunde ust duzeylerde. Ve işim vermeden Söyledigine göre akp lisi chp lisi bilindik isimler de var bu örgütte. Yaptıkları is ülkeyi yönlendirmek birbirlerini destekleyip gücü ellerinde tutmak. Hangi ihale kime verilmeli falan bunları belirliyorlarmis.Farkli farklı mason örgütleri var.Yahudi masonlar haricinde.
    Ama gördüğüm kadarıyla boynunda Yahudi Üstün hizmet madalyası bulunan tek kişi var o da Rte.
    O madalyayı alabilmenin on koşulu Yahudi masonu olmak! Tarihte Yahudi olmayan kimseye hiçbir şekilde verilmemiş. Madalyanın hakkını verecek ne yaptı acaba Rte....

Ayrıca yaşımı biliyormusun bana yavrum diye hitap ediyorsun?

• Teknokratik kullanıcısına yanıt
    sizin hayatınız yalan, bu ülkede bir müslüman olarak en çok korkacağım tipler sizin gibi zehirli ümmetçiler ve müslüman olduğunu sürekli belli eden insanlar hep bir *****lık ve ***lık sizden çıkıyor
  • Profesörden çok şovmene benzeyen bir adam kendisi, üstelik inanılmaz kendini beğenmiş hareketleri ve özellikle meslektaşlarına karşı saygısız tavırları da cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

türkiyede proluk unvanı market, bakkal ve tarikat üyeliğinden geçer

gerçek profu türkiyede tutamazsınız yurt dışında alacağı maaşı X 20 ile çarpın
    Bu adam için mi diyorsun bilmiyorum ama adam zaten Arkansas Üniversitesi, Texas Kalp Bilimleri Üniversitesi gibi yerlerde eğitim veriyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoSSgO

Koç ailesi Yahudi değil mason dur. Yahudi olmayan mason örgütleri mevcuttur. Nereden biliyorsun dersen bir akrabam mason orgutunde ust duzeylerde. Ve işim vermeden Söyledigine göre akp lisi chp lisi bilindik isimler de var bu örgütte. Yaptıkları is ülkeyi yönlendirmek birbirlerini destekleyip gücü ellerinde tutmak. Hangi ihale kime verilmeli falan bunları belirliyorlarmis.Farkli farklı mason örgütleri var.Yahudi masonlar haricinde.
    Ama gördüğüm kadarıyla boynunda Yahudi Üstün hizmet madalyası bulunan tek kişi var o da Rte.
    O madalyayı alabilmenin on koşulu Yahudi masonu olmak! Tarihte Yahudi olmayan kimseye hiçbir şekilde verilmemiş. Madalyanın hakkını verecek ne yaptı acaba Rte....

Ayrıca yaşımı biliyormusun bana yavrum diye hitap ediyorsun?

Alıntıları Göster
    Yavrum, rte benle ne alaka? Madalyası var bana ne.

Ben diyorum koç ailesi yahudi kökenidir. sen rte diyorsun?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.