Şimdi Ara

Problemler 20 şubattan sonra yetişir mi sıfırdan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Unutmakta olduğum konuları tekrar yapmam ve Ygs de çıkacak karmaşık sayılarla fonksiyonlar II ye bakabilmem derken 20 Şubat'tan önce vakit olmayacak. 20 şubattan sonra 9+ Mart ın ilk 10 gününü de sayarsak 2.5 hafta gibi bir süre var, bu zaman zarfında problemlerden 3-4 net çıkarılır mı sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim problemlerden herhangi çalışacağın bir konu yok. Soru çözeceksin ve soruların üzerinden mantık yürüteceksin. İstersen git al bitane ygs matematik problem konu anlatımı, ondan sonra da çıkmış problemlere bak bakayım hiç alakası var mı? ÖSYM mantık yürütmeni istiyor ezber yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdadd48

Kardeşim problemlerden herhangi çalışacağın bir konu yok. Soru çözeceksin ve soruların üzerinden mantık yürüteceksin. İstersen git al bitane ygs matematik problem konu anlatımı, ondan sonra da çıkmış problemlere bak bakayım hiç alakası var mı? ÖSYM mantık yürütmeni istiyor ezber yok

Peki baba yaradan sormaz mı öyleyse niye adamlar saatlerce problemler konusunu anlatmış diye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyodorleo

quote:

Orijinalden alıntı: asdadd48

Kardeşim problemlerden herhangi çalışacağın bir konu yok. Soru çözeceksin ve soruların üzerinden mantık yürüteceksin. İstersen git al bitane ygs matematik problem konu anlatımı, ondan sonra da çıkmış problemlere bak bakayım hiç alakası var mı? ÖSYM mantık yürütmeni istiyor ezber yok

Peki baba yaradan sormaz mı öyleyse niye adamlar saatlerce problemler konusunu anlatmış diye?

Hocalardan mı bahsediyosun? Sistem bu ve adamlar işini yapmak zorunda. Ben sana olmayan bir şeyi söylemiyorum dediğim gibi aç istersen internetten bir sürü video izle kalıp sorulardan sormuyo ÖSYM. Sorarsa 1-2 tane soruyor o da o kadar kendini kastığına değer mi sence?

• Problemlerin bir formülü falan yok zaten pratik düşünmen gerekiyor.Açıp okuyarak öğrenemezsin.Al her konudan 3-5 test çöz bir de ösym problemlerinin çözümüne bak tamamdır.Zaten 10 problem çıksa en az 6-7'si zor olmuyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 şubatı bekleme şimdiden çözmeye başla.

• Çıkmış soruları çöz hocam çok faydası olur mantık soruyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yav kardeş herkesin dilinde bi tutulmuş mantık soruyolar ne mantığı gören de uzaya çıkıyoruz sanacak aç bak sorulara adamlar kalıp soruları süsleyerek soruyor sadece hepsinde tek satırlık işlem var.Vagon sorusu derseniz şimdi de o soru bi kutuda 5 kırmızı 3 siyah top var en az kaç kırmızı çekersen kesin siyah gelirin süslenmiş hali adamlar değişik bişey sormuyo yani

• quote:

Orijinalden alıntı: odtulumezun

Yav kardeş herkesin dilinde bi tutulmuş mantık soruyolar ne mantığı gören de uzaya çıkıyoruz sanacak aç bak sorulara adamlar kalıp soruları süsleyerek soruyor sadece hepsinde tek satırlık işlem var.Vagon sorusu derseniz şimdi de o soru bi kutuda 5 kırmızı 3 siyah top var en az kaç kırmızı çekersen kesin siyah gelirin süslenmiş hali adamlar değişik bişey sormuyo yani

Vagon sorusunda ki fikrinle hemfikiriz aynen o kalıptaki soruyu dolandırmışlar .Sadece şunu söyleyeyim o problemler paragraf gibi ya o gereksiz yazdıkları ögrencinin kafasını dolandırmakmış bu fikire vardım oysa problem bir kaç dk da çözülecek soru.benim fikrim böyle herkesin fikrine de saygı duyarım .Konuyu açan kardeşe de tavsiyem çıkmış soruları çöz ama 2010 a kadar çöz .

• Ben problemleri dinlemeden geçtim, mantık üzerinden yarısından fazlasını yapabiliyordum.

Mesela karışımda Tuz/su+tuz dan;

Tuz eklersen her ikisine ekle, su eklersen sadece alttakine ekle.

• Hergün 50 problem sorusu çözmeye başla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.