< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Benim üçgenler bu hafta cuma günü biter birey bden. Ben yetiştireceğime inanıyorum. Ama yapılabilecek en mantıklı hareket üçgenlerde sonra analitik geometriye geçmek gibi o konuda napacagim kararsizim. Bu iki konuyu bitirsek bile toplam 7-8 net edeceğini düşünüyorum Tyt Ayt toplaminda o yüzden devam hocam :)
|
ayt mat dışında diğer derslerde tamsan
3 ayın 2 ayını full konu kas hepsi biter üçgen ve dörtgen mantığını oturttuktan sonra geoda tyt de netlerin çok artacak zaten geriye çember ve katı cisim kalıyor çemberde uzunluk' hariç sıkıntı çekmezsin katı cisim zaten geonun en kolay konusudur son 1 ayda denemeler vb. gelişir bir şekilde ha yapamayacaksan da üçgen-dortgen bitirip analitiğe geç en çok soru bunlardan gelecek ama bence geoyu bırakma ösym'nin en az zorladığı derslerden biridir öğrenciler ön yargı nedeniyle yapamıyorlar sadece başka bir sebebi yok ki ösym'de zorlamıyor bu sadece benim fikrim değil bir çok kişi böyle düşünmekte |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeometriciÇocuk -- 12 Mart 2019; 0:0:5 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC5F4DF30 -- 12 Mart 2019; 2:14:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|