A

Teğmen
20 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 40 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar bazı sünnetlerde penisin altındaki frenulum alınıyormuş. Sizde alınmış mı? Buradan fotoğrafını paylaşmak istemedim bilmeyenler internete penis frenulum yazarsa görebilir

Arkadaşlar bilgisayar mikrofonu tanıyor ama sesi algılamıyor. Driver güncelledim, anakartın jak girişini denedim ama bir türlü halledemedim. Mikrofonda herhangi bir sorun yok telefonda sesi kaydediyor. Sorun ne olabilir? 5-6 ay önce sesi kaydediyordu şuan kaydetmiyor. Bilgisayara format bile attım yine düzelmedi.

Arkadaşlar orjinal adaptörün üstünde yazanlar bunlar:
Giriş Volt : AC 100v - 240V 1.7A
Çıkış Volt : 20V
Çıkış Akımı : 3.25A
Güç : 65W
Uç Boyutları : 4.omm 1.7mm ( Yeni nesil kare tip )

İnternetten bulduğum bir adaptörün özellikleri de şu şekilde:
Giriş Volt : AC 100v - 240V 1.5A
Uç Boyutları : 4.omm 1.7mm

Sadece giriş volt kısmındaki amper değerleri farklı. Alsam sorun olur mu bunu?

Arkadaşlar bi mekanda üniversite tanışma partisi var. İlk kez gideceğim için ne yapacağımı bilmiyorum. Tek gideceğim için de heyecanlıyım. Önüme gelen her insana selam verip tanışmaya mı çalışayım yoksa bi köşeye geçip benle tanışmalarını mı bekleyim?
Arkadaşlar bir kaç kez gratise gittim ve her gittiğimde de bu kızla bir süre bakıştık. Gidip tanışmak istiyorum. Aklımda parfüm bakarken çağırıp parfüm tavsiyesi istemek var ama konuşmanın devamını nasıl getireceğimi bilmiyorum. Sizce ne yapayım?
Arkadaşlar bilgisayarla alakalı bir bölüm okuyorum. Okuluma ara vermek zorunda kaldım. Okullar açılana kadar boşum ve kendimi bu sürede belli bir alanda geliştirmek istiyorum. Aynı zamanda ufak da olsa para kazanmakta istiyorum. Sizce web tasarım öğrenerek para kazanabilir miyim? Veya başka önerebileceğiniz bir alan var mı? Ne bileyim çokta bilgili değilim aklıma gelenler mobil oyun geliştirme, yazılım öğrenme vb. şeyler. Sizce ne yapmalıyım?
Arkadaşlar bu yurt özel. Ben üniversite 2. sınıfım bu sene. Yurttaki odam 4 kişilik ve altlı üstlü ranzalar şeklinde. Geçen sene de bu yurtta kalmıştım. Sol taraftaki ranzada ve alt katında yatıyodum. Bu sene de aynı yurtta kalmak istedim ve sözleşme yaptım aynı yatağa. Ama sene başında benim yatağımı başka birisine vermişler ve beni sağ üst ranzaya atmışlar. Ben üst ranzada yatamadığım için çocukla anlaşmıştık ben yine aynı yatağımda yatıyodum ama çocukla aramız bozuldu ve 2. dönem kendi yatağına geçti. Bende yurtla konuştum beni başka bir odaya aldılar ama o odadaki insanlara da alışamadım ve memleketime dönmeye karar verdim. Yani yurdun sene başındaki hatası yüzünden okuluma gidemiycem ve sanırım 1 senem uzayacak. Yurda da para ödemeye devam edeceğim. Kalmadığım yer için bu parayı ödemek istemiyorum. Sizce ne yapabilirim. Milli Eğitim Bakanlığına şikayet etsem yardımcı olurlar mı?
Arkadaşlar üniversite 2. sınıfım. 1. dönem derslere girdim ama bu yıl baya sıkıntı yaşıyorum. Geçen sene yurda çıkmıştım salaklık yapıp bu sene de yurtta devam ettim. Bu seneki oda arkadaşlarım berbattı ve yurt yönetimiyle konuşup odamı değiştirdim ama bende öyle bir şans var ki o odadakiler daha beter çıktı. Yurt haricinde sınıfımdan da çok memnun değilim. Bu sene 2. dönem memlekete dönüp seneye çapraza kalmayı hatta 1 sene uzatmayı bile düşünüyorum. En azından memlekette bir iş bulur 6-7 ay çalışıp para biriktiririm seneye tek eve çıkarım ve alt sınıflarla okuyup yeni insanlarla tanışırım kafasındayım. Sizce yaptığım mantıklı mı? Siz olsanız ne yapardınız?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 754
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 35.839 (Bu ay: 783)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 525 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.