Şimdi Ara

Problemin Neyse Yazmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazen kafan çok dolu ve problemlerin çok gibi gözüküyor. Düşünmek yerine onları kağıda dökünce az olduğunu farkettim. Tabi zorluk seviyesi kolaylaştı mı hayır.
    En azından daha net görünür oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hiçbir problemin çözüleceği yok lanet olsun

• Önce sorgulamalara başlarsın. Zamanı gelir, sorgu da biter ve olanı olduğu gibi kabul başlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Önce sorgulamalara başlarsın. Zamanı gelir, sorgu da biter ve olanı olduğu gibi kabul başlar.

Kontrol bende değil sanki .İyi hissedince iyi kötü hissedince kötü bu hayat diyorum.
    Kötü hissederken olumlu iyi hissederken olumsuz düşünce gelmiyor veya kabullenme aşaması normal hissederken oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

hiçbir problemin çözüleceği yok lanet olsun

Eylemsizlik mahvediyor hocam . Motivasyon gelmiyor bazen hiç. Bundan daha kötüsü olamaz demeye korkuyorum hep .
    Pes etmemek tek seçenek

• SuKurgusu kullanıcısına yanıt

Başarması kolay değil ama olumsuz düşüncelere kapılmaya başlayınca, bir an önce bu düşüncelerden kurtaracak başka konularla meşgul etmeye başlamak gerek aklı. Çünkü olumsuz düşüncelerin hayatımıza olumsuz dönüşleri oluyor. Bir nevi bumerang dönüşü etkisi gibi, bir etki-tepki olayı bu. Başkası hakkında olumsuz şeyler geçirsen aklından, eşdeğer geri dönüş için, enerjiler yola çıkıyor.

James Allen bu konuyu aklımda daha bir pekiştiren yazar oldu.

• quote:

Başarması kolay değil ama olumsuz düşüncelere kapılmaya başlayınca, bir an önce bu düşüncelerden kurtaracak başka konularla meşgul etmeye başlamak gerek aklı. Çünkü olumsuz düşüncelerin hayatımıza olumsuz dönüşleri oluyor. Bir nevi bumerang dönüşü etkisi gibi, bir etki-tepki olayı bu. Başkası hakkında olumsuz şeyler geçirsen aklından, eşdeğer geri dönüş için, enerjiler yola çıkıyor.

James Allen bu konuyu aklımda daha bir pekiştiren yazar oldu.

Kötü düşünceye girince çıkması zor oluyor ama geldiğini anlayıp tam başlarken meşguliyet daha etkili .
    Bunca sene kötü düşünceler ile savaştım ama doğru cevap görmezden gelmek .
    Büyük ihtimalle savaşmamın sebebi kibir idi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KOD YAZMAK ÇOK MU ZOR?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Sahsen beni düştüğüm kuyudan Tanrı hariç kimse kurtaramaz kardeş

Biri bana sağlam bi el verecek ki ben kendimi toparlayayim iyi bir seyler olsun yoksa hayatimiz sönecek bu gidisle insan kendine her seyi yapar

Bu kadar stresle bunca yildir nasıl beyin kanamasi gecirmiyorum sasilacak şey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Sahsen beni düştüğüm kuyudan Tanrı hariç kimse kurtaramaz kardeş

Biri bana sağlam bi el verecek ki ben kendimi toparlayayim iyi bir seyler olsun yoksa hayatimiz sönecek bu gidisle insan kendine her seyi yapar

Bu kadar stresle bunca yildir nasıl beyin kanamasi gecirmiyorum sasilacak şey
    Hocam en azından kafayı dağıtın film dizi kitap her neyse yoksa benim gibi telefonu kaldırıp foruma girmenin dahi zor olacağı zamanlar gelir.
    Telefonu kaldırırken kolum sanki 100 kg ağırlık kaldırıyor ve yazılara odaklanamıyordum.
    Mucizeye hazır ol en azından. Fırsat geldi mi yapamayacak durumda olmak daha da zor.

• Düşüncelerimizi yönetebilir dereceye gelebilecek şekilde irademize hakim olabilir seviyeye ulaşmalıyız. Bugünlerde vardığım sonuç bu ve olumsuzluğa çok takılanlar için daha da zor olabilir ama değişebilir kaderimizi düşüncelerimiz yönlendiriyor diye inanmaya başladım. Çünkü okuduğum kaynakların akla yatkın mantıklı altyapıları hep bu ortak bileşkeye götürdü düşüncelerimi.

• quote:

Düşüncelerimizi yönetebilir dereceye gelebilecek şekilde irademize hakim olabilir seviyeye ulaşmalıyız. Bugünlerde vardığım sonuç bu ve olumsuzluğa çok takılanlar için daha da zor olabilir ama değişebilir kaderimizi düşüncelerimiz yönlendiriyor diye inanmaya başladım. Çünkü okuduğum kaynakların akla yatkın mantıklı altyapıları hep bu ortak bileşkeye götürdü düşüncelerimi.

Bence bunu yapmak için belirli kelimeleri refleks haline getirmek gerekiyor. Hapşuruna çok yaşa demek gibi otomatik olarak negatif düşünce refleks olarak pozitif düşünce.
    Çünkü bilinç pozitif düşünce bile yıllarca negatif düşünce bilinç altında kaldıysa bilinç altı asıl hisleri veren yer gibi .

Evet, bilinçaltımız önemli. Olumsuz kodlamalar ve düşünce kalıpları fark ettiğimizde bunları sildiğimizi, iptal ettiğimizi düşünüp, yerine, olumlularını koyacak şekilde kendimize telkinler yapmalıyız. Çünkü deniyor ki, hastalıkların nedenleri dahi olumsuz düşünce kalıpları, iyi olmayan inançlar ve kodlar.

• quote:

Evet, bilinçaltımız önemli. Olumsuz kodlamalar ve düşünce kalıpları fark ettiğimizde bunları sildiğimizi, iptal ettiğimizi düşünüp, yerine, olumlularını koyacak şekilde kendimize telkinler yapmalıyız. Çünkü deniyor ki, hastalıkların nedenleri dahi olumsuz düşünce kalıpları, iyi olmayan inançlar ve kodlar.

Olabilir hocam . Bilinçaltı korku ile doluysa anksiyeteyi bastırınca panik atak olarak çıkıyor.
    Plesebo etkisi de örnek olabilir. Etkisiz bir hap etki veriyor. Ya da faydasını yükseltip azaltabiliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.