Şimdi Ara

Problem PSU'da mı ne yapmam gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 yıldır kullandığım gayet iyi bir sistemin var 750 W bir de psu m mevcuttu.25 gün boyunca PC'mi hiç açmadım.Açmaya çalıştığımda monitör ve diğer aksamlara elektrik gelmesine rağmen kasa ışığım yanmadı. Neyse PC için falan açtım biraz kurcaladım fişleri tak çıkar yaptım yine çalışmadı yaklaşık 5 dakika sonra kasa düğmesine bastığımda ise bu sefer açıldı.Fark ettim ki kasaya elektirk geliyor ancak elektirk geldikten yaklaşık 5 dk sonra kasa açılıyor.Daha sonra güç kaynağı bağlantılarını söküp geri taktım bu sefer süre azaldı ancak yine düğmeye basınca kasa açılmıyor.Açıldığında ise Bios ekranına benzer bir görüntü geliyor ancak devam ettiğimde PC gayet iyi çalışıyor problem ne olabilir

Önemli not: Troll değilim. Zaten gerçekten troll olanlar, troll olduğunu belli etmemeye çalışır ve hiçbir zaman ben trollüm demez.

AMD Ryzen 9 9950X3D2 /// Nvidia GeForce RTX 5090 /// Asus ROG Crosshair Glacial AMD X870E /// ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 /// ASUS Essence STX II Sound Card /// G.Skill Trident Z5 RGB DDR5-6400MHz CL32 64GB /// Seagate BarraCuda Pro 10TB /// Samsung 860 QVO SSD 4TB /// Crystal Series 570X /// Seasonic 1200W Prime // CableMod PRO ModMesh Renkli Kablo // Alienware 34 QD-OLED (AW3423DW) + Dell UltraSharp UP3218K

Kroyum ama para bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD bozuk mu değil mi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Ne yapmalıyım bu durumda ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.