Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 7 (PS3) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
3.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşey grafik değildir.Ben arada PSone'daki WE5'i oynuyorum hala zevkle.
  • benim merak ettim biz dvd(-+R-W) lere 10,15 dakkika bekliyoruz yha yazmasina... bu 18 gb lik blue ray ler fabrika da nekadar suruyordur acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: m4hs3r

quote:

Orjinalden alıntı: krıtoz
    çıktığında bence xbox için kullanım kılavuzuda koyarlar

gol : 2. cd yi takın
    ofsayt : 3. cd yi takın
    penaltı : 4. cd yi takın
    pas vermek için :5. cd
    oyunla ilgili sorun yaşamamamk için : xboxı kırın ps 3 alın

Ps3 kullanicilari icinde kilavuz koyarlar

Oyunun acilis ekraninda kücük bir not: kusura bakmayin grafikler yine kötü oldu ama malum daha celli cözemedik

xbox açılış notu: buzdolabının (buzluk kısmına) koyun öyle açın oyunu .. mazallah alet yanarsa firmamız sorumlu değildir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAM3Z -- 26 Haziran 2007; 17:41:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

Herşey grafik değildir.Ben arada PSone'daki WE5'i oynuyorum hala zevkle.
    dogru diyosun ama bu kadarda kotu olmamali bence o zaman cubuktan adamlar yapsinlar onlar futbol oynasin ps1 olayina gelince sonucta o ps 1 yani ole buyuk bi beklenti icinde oynamiyosun ama bu ps3 anlatilan efsanelerin ardi arkasi yok ki buyuk cogunluguna inaniyorum inanmasam almazdim zaten ama bu goruntuler hayal kirikligi benim icin dogru diyosun hersey grafik degil ama bu grafiklerlede ps3 kendini inkar eder sunuda ekliyimki boyle cikacagina inanmiyorum grafiklerin inanmak istemiyorum daha dogrusu saygilar......

• beyler özellikle bazı arkadaşlarımız bu grafikler güzel değil demişler bir arkadaşımız da ALTEK ona bakarsan ps3 resimlerine bakıyorsun gene aynı resimler war bana göre onlar pc resimleri nese bekleyip görelim bu arada E3 2007 ne zmn??
  • bunlar inşallah pc grafikleridir ancak konami herhangi bir resim fln koymadı bulursam gene koyarım
  • Bence grafiğin pek önemi yok nasıl olsa güzel bi şekilde gelir. Önemli olan online oyun performansı iyi olması gerekiyor.
  • Bu Oyun Türkiyede ve Tüm Dünyada Bazıları için PlayStation Alma Nedeni Bile Olmuş Bir Oyundur. Gerçektende Nasıl Ekime Kadar Dayanıcağımızı Bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReCoRdd -- 27 Haziran 2007; 1:59:10 >
  • yok mu ps3 ten birk aç resim yaw
  • e3 e kadar bekleyin arkadaşlar bunlar pc versyonu.
  • resim yok mu yaw ps3 ten
  • http://www.tothegame.com/screenshot.asp?id=6899

Buyrun yine aynı resimler.PS3 bölümünde olduğuna göre budur herhalde.
  • Ya bu resimlerdeki renk tonundan artık kurtulmalılar PS2 den farksız
  • beylerrrrrrrr işteee link pes 2008 muhteşem detaylar resmi olarakhttp://www.psturkiye.com/yazi/pro-evolution-soccer-2008---en-son-detaylar--bolum-2-playstation-3
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİNEQ

beylerrrrrrrr işteee link pes 2008 muhteşem detaylar resmi olarakhttp://www.psturkiye.com/yazi/pro-evolution-soccer-2008---en-son-detaylar--bolum-2-playstation-3

altına bi bak kaynak neresi diyo :)
  • ııııııııı özürdilerim ya beyler heyecanla işte ama sizn için hemen yazdım buraya haber resmi dimi??
  • ya şaka maka cidden bu grafiklerle gelirse hüsran olur ya... hayır yani eskisine oranla bu tabiki çok güzel ama, insan bi NEXT gen den çok daha iyisini bekliyor. Oynanabilirlik falan tamam da, grafiklerde lütfen artık daha iyi olsun ya.
  • verdiğim linkte kaynak donanımhaber miş ancak donanım haber nerden buldu anlamadım
  • xbox360 da ki pes 6 yı oynadım.. verilen pes7 ss lerinden daha güzel.. bence kafanıza takmayın pes 7 ps3 de ve 360 da verilen ss lerden bayağı bir iyi olacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haydoot

quote:

Orjinalden alıntı: SİNEQ

beylerrrrrrrr işteee link pes 2008 muhteşem detaylar resmi olarakhttp://www.psturkiye.com/yazi/pro-evolution-soccer-2008---en-son-detaylar--bolum-2-playstation-3

altına bi bak kaynak neresi diyo :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.