Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 7 (PS3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
3.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç siteden topladığım haberler bunlar:

Konami PES 7 oyununu 23 haziranda yayınlayacağı resim ve videolarla tanıtacak, oyunun resmi olmayan çıkış tarihi ise 19 Ekim olarak gösteriliyor, Konamiden verilen bilgilere göre oyunun 18 GB olacağı açıklandı, yine başka bir yabancı sitede 24 GB' dan bahsedilmiş, verilen diğer bilgilerde oyunda 8Gb'lık kaplama olacağı düşünülürse sanırım artık seyircilerin 3 boyutlu olacağını tahmin ediyorum, teknik direktör ve ısınan oyuncularımızıda görebileceğiz. kalan 10 Gb ise oyununa ayrılmış olacak, şu anki piyasadaki Pes 6 nın 1,5 - 2 Gb civarında olduğunu düşünürsek bizleri neler beklediğini tahmin edemiyorum.

Konaminin oyun hakkında verdiği röportajda

* Multi platform halinde piyasaya sürülecek.

* Daha gelişmiş bir defans anlayışına sahip olacak.

* Çok daha gerçekçi olacak ve top sürme stilleri değişecek.

* 1 e 1 müdahalelerde ve ofsayt tuzakları daha iyi sonuç verecek.

* Gelişmiş bir online sisteme sahip olacak ve duraklamalar azalacak.

* Full Hd desteği ile gelecek olup yukarıdada belirttiğim gibi 18 Gb olacak.

• vay vay vayy nasıl sabredeceğiz yaa haber için teşekkürler eline sağlık pes7 muhteşem olacak
  • Buyuk Ihtımal 180 Lira Etiketiyle cıkar tr ye
  • güzel haber, fake midir sizce? inşallah değildir
  • Oyun ps2 nin süperliği devam ettirirse ps3 satışları artar.
  • Yanlis anlasilma olmasin arkadas zaten belirtmis..oyun xbox360 icinde cikiyor
  • Oyun super olacak kim ne derse desin bu oyun çok canları yakacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • demek 23 haziranda görücüge cıkıyorr.... süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • ahanda bu oyun gelsin sonra 3 ay oyun gelmesin koymaz bana
  • 18 gb diyor, bd olarak çıkar di mi? biraz acemice bi soru ama
  • diyecek laf bulamıyorum benim ps3 alıp almamama etki edecek oyun bu
  • İşte uzun zamandır beklediğimiz PES7 bomba gibi geliyor. Yenilikler mükemmel
  • ntsc j için de çıkar mı bu? free region yapsalar keşke.
  • eyer bu oyun ps3 te 18 gb olursa vede aynı anda xbox360 a çıkıyorsa xbox 360 taki oyunla aynı olmaması gerekir mantık olarak. ama ps3 teki 18 gb lik oyun xbox360 taki 8.5 gb lik pes7 ile aynı olursa siz buna ne dersiniz?
  • mantığaaykırı olur
  • valla farketmez, her platforma alırım bu oyunu (mobili de çıkacak mı acaba
  • bu oyunu XboX a nası olacak anlamadım... 8 GB a 18 GB nası sığdıracak?? : ))) 2 DVD (çift katman) mı olacak? HD-DVD veya Blu-Ray eklentilerimi olacak?? YOKSA kaplamalrdan mı çalacaklar?? bunu biri anlatabilirmi... (benim aklıma gelen en mantıklı senaryo HD ye yüklenmesi ama Core pakette HD yok... ) PS3 ün 18 değil 48 olsa yine sorun olmaz zaten orası ayrı konu.

edit: ayrıca bu oyun çıktıgında isterse 250 ytl olsun yine alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 14 Haziran 2007; 21:57:16 >
  • pes yine fifayı ezecek pes>fifa
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

bu oyunu XboX a nası olacak anlamadım... 8 GB a 18 GB nası sığdıracak?? : ))) 2 DVD (çift katman) mı olacak? HD-DVD veya Blu-Ray eklentilerimi olacak?? YOKSA kaplamalrdan mı çalacaklar?? bunu biri anlatabilirmi... (benim aklıma gelen en mantıklı senaryo HD ye yüklenmesi ama Core pakette HD yok... ) PS3 ün 18 değil 48 olsa yine sorun olmaz zaten orası ayrı konu.

edit: ayrıca bu oyun çıktıgında isterse 250 ytl olsun yine alırım

Sigacak serhan sen merak etme hemde 1 dvd ye Kaplamalardan falan tabiki calma olmayacak hatta ben yine xbox360 versiyonunun biraz daha iyi görünecegini düsünüyorum ama isin ucunda konami var oda ps3e yakin bir firma bekleyelim görelim

• quote:

Orjinalden alıntı: xanty

ahanda bu oyun gelsin sonra 3 ay oyun gelmesin koymaz bana

SANA FULLLLLLL KATILIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM.... SIRF BU OYUN İÇİN 5 MİLYAR MASRAF YAPILIRMI BEN YAPTIM
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.