Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 7 (PS3) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
3.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harbiden ya saat 19.00 u geçti ses seda yok.gametrailers ada baktım hiç ses yok.Birisi fena işletti bizi heralde
  • ben bütün siteleri dolaştım hiçbişey yok kandıranlar bilmezlermiki kundaklık bebenin sütü çalınmaz
  • - Tokyo conference : 2007 June 23rd (Saturday) 24 days (day)
    - Opening time : 9:00 - 16:00

Konferansı bittiğine göre açıklama yok bugün
  • http://winningeleven11.blogspot.com/
    Oyun hakkında dakika dakika bilgi almak isterseniz buraya bakın
  • Yakın bir arkadaşım açıklama 1 hafta ertelenmiş, nedeni ise yeni kit ve stadyum tasarımlarıymış.
    Sanırsam son kez olarak elden geçiyor bütün materyaller.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunay Kilic

Yakın bir arkadaşım açıklama 1 hafta ertelenmiş, nedeni ise yeni kit ve stadyum tasarımlarıymış.
    Sanırsam son kez olarak elden geçiyor bütün materyaller.

bu haber doğru mu ama doğru olduna eminsen çok güsel olacak
  • beyler pes 7 detaylar açıklandı link veriyorum buyrunhttp://www.psturkiye.com/yazi/pro-evolution-soccer-2008---son-detaylar-playstation-3
  • Offf bu nedemek:1920*1080p desteğini barındıracak olup oyunun sadece Playstation 3 versiyonu 18GB olacak... Kara yılan tahtı aldı demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakin33 -- 26 Haziran 2007; 13:18:11 >
  • yani xbox culara kapak olsun derdim de demiom oyun en güzel ps3 te olacak türkiye ligi ve diğer tüm takımlar da lisanslı
  • ya bnm anlamadığım grafik motoru değişti mi değişmedi mi??
  • hani resimler hani video varda bizmi göremiyoruz sanırım 23 haziran yalan oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marmarali

hani resimler hani video varda bizmi göremiyoruz sanırım 23 haziran yalan oldu

resimse resim al buyurhttp://www.psturkiye.com/yazi/pes-2008den-ilk-resmi-ekran-goruntuleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİNEQ

yani xbox culara kapak olsun derdim de demiom oyun en güzel ps3 te olacak türkiye ligi ve diğer tüm takımlar da lisanslı

Oyun PS'2 yede çıkıp yine lisans muhabbeti PS'2 de de düzgün olacak mı?TR Süper Ligi falan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpLaLuna -- 26 Haziran 2007; 13:42:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALTEK

quote:

Orjinalden alıntı: SİNEQ

yani xbox culara kapak olsun derdim de demiom oyun en güzel ps3 te olacak türkiye ligi ve diğer tüm takımlar da lisanslı

Oyun PS'2 yede çıkıp yine lisans muhabbeti PS'2 de de düzgün olacak mı?TR Süper Ligi falan?

bilmem ama ps3 ün hepsi lisanslı olacak orası kesin
  • SİNEQ hocam verdiğiniz resimlerin aynılarını PC forumlarında da gördüm.Ve oradaki PES çi arkadaşların çoğu SS'leri beğenmiyordu.Seyirciler başka tarafa bakıyor.Formalar gene vücuda yapışık falan diye.Ama resimler aynı resimler sadece oyun sitesinin linki PC diye geçiyor.Ne iştir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpLaLuna -- 26 Haziran 2007; 13:52:36 >
  • Bir oyunun çok yer kaplıyor olması kalitesini göstermez. Ps3 çıkmadan evvel oyun yapımcıları, alan o kadar büyük ki ara videoları 1080p HD formatında koyabileceğiz diyorlardı. Yani video koyarak da boş alanı doldurabilirsiniz. Zaten en iyi PC oyununa bakın 2048x2048 piksel çözünürlükte kaplamalar içerenleri bile 8GB bilemediniz 9GB yer kaplarlar sabit diskte. Boyut bir aldatmaca önemli olan oyunun nasıl göründüğü. Umarım bu sefer iyi bir oyun yaparlar da Ps3 sahipleri futbol özlemlerini doya doya giderirler.
  • ben bu oyunu çöpler arşivime ekleyeceğim eğer grafikleri bu şekilde gelirse
  • grafikler böyle olursa bu oyuna 5 para vermem ama bence grafikler muhteşem olacak resimdeki gibi olacağına inanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.