serhat kardeş asıl sen beni anlamak istemiyorsun.vede kendi ağzınla daha celli kullanamadılar diyorsun esasında ikimizde aynı şeyi diyoruz ama sanki birbirimize zıt bir şeyler demiş gibi tartışıyoruz.ben artık bu cellin her ne marifeti varsa döksün artrık ortaya diyorum.ama cell sürekli kendini övmekten başka bir iş yapmıyor.yalansa sen söyle hep olacakmış yapılacakmışlarla konuşuyoruz.bu celli benmi adam edecem adam gibi bir oyun çıksın içinden diye.celli yapanlar onunla baş edememiş ben hiç edemem.burada benim demek istediyim onların bu oyun süper olacak bu oyun 10 numara olacak sözlerine hemen kanmamanız bunda bir kötülük yok .bu kadar örnek ortadayken kanıp sonra hayal kırıklığı yaşıoruz. ps3üm hayla evde cell i bekliyor cell lütfedecek içinden kilzone çıkacak.pes 7 çıkacak çıksın artık diyorum o çıkardıda biz çıkarmamı dedik.şapkadan çıkacak tavşanı bekleseydim bu kadar şimdiye çoktan çıkmıştı.
Ya oyun multi ancak xbox360 a 18 gb olarak gelmiycek sdadece ps3 18 gb olarak gelecekxbox360 anca çift katmanlı dvd ye sığar oda 10 gb falan xbox360 ta 18 gb derseniz ohaa derim yani.2 DVD CD si ile futbol oyunumu oynanır.Gol attınız 2ci cd yi takın mantıklı düşünnü biraz birbirimzle soru nçıkmasın diyoyrum hala devam ediyorsunuz ben de artık sinirlerim tepe geliyo
quote:
Orjinalden alıntı: blackhedgehog
Ya oyun multi ancak xbox360 a 18 gb olarak gelmiycek sdadece ps3 18 gb olarak gelecekxbox360 anca çift katmanlı dvd ye sığar oda 10 gb falan xbox360 ta 18 gb derseniz ohaa derim yani.2 DVD CD si ile futbol oyunumu oynanır.Gol attınız 2ci cd yi takın mantıklı düşünnü biraz birbirimzle soru nçıkmasın diyoyrum hala devam ediyorsunuz ben de artık sinirlerim tepe geliyo
Bukadar sinirlenme 1dvd cikacak ,üzülmeyesin sonra
Tutturmuşlar pes7 18 gb xbox360'a nasıl çıkıcak.Şu ana kadar bu anlamda bi problem yaşanmadı da (blue dragon haric) bu pes7 ile mi yaşanıcak.Onca oyun sığdıda pes 7 sığmıcakmı yani.Yapımcılar hiç sıkıştırma tekniği bilmiyolar mı , geliştirmiyolar mı? Hemen olaya girmeyin böyle 18 gb bu oyun xbox360'ta olmaz hesabı.Bekleyelim ve görelim.
bence xbox 360 aa acilen blu ray destegi lazımmmmm yoksa agır agır ölüme ilerler
xbox360 a blue ray gelmesi bana imkansız gibi geliyo gelse zaten ps3 ün gçlü bir konsol dolduğunu kabul ewtmiş ve ppazar payında öneöli bir yerin olduğunu kabul etmiş olur zaten kanbul etti nasıl mı?:
ilk önce 60 gb gereksiz dediler sonra maşşallha 120 gb hd yapmışlar.PS3 ÜN SİYAH RENGİ,HDMI kablosu da vardı galibaa vss.
Ofsayt oldu 3 nolu dvdyi takın.
Bu yeni oyunun oynanışı büyük ihtimal bu videodaki tanıtım gibi olacaktır.
Eski oyunlardan birinin intro'su ama Ps3 kesin bu oynanışta olacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: margornn
koptum yaa aklıma benim eski amiga geldi
quote:
süperdi dostum
quote:
quote:
hakem tam kart göstercek elini cebine attı cd 4 istedii ve cd 4 taktın bi baktın kırmızı kar
quote:
Orjinalden alıntı: levo939
quote:
hakem tam kart göstercek elini cebine attı cd 4 istedii ve cd 4 taktın bi baktın kırmızı kar
o zaman ben de hiç cd4ü takmam
PS2 deki PES6 da öyle saçma bir online sistemi var ki ....Oyunda lagları paylaşıyorsunuz ve böylelikle kimseye haksızlık olmuyor!!!!! İlk yarı hiç lag yok diyelim ( büyük ihtimal rakip lagdadır) 2. yarı sizin bağlantınız yavaşlıyor ve rakip coşuyor...Bu online sistemini kim düşünmüşse o kişiye yılın online oyun tasarımcısı ödülü verilmeli Teknoloji bu kadar gelişti biz hala lagla lugla uğraşıyoruz..PES7 de de böyle bağlantı sorunları olursa, bu oyun sadece evimizde single player takıldığımız bazen de arkadaşlarla yan yana oynadığımız basit bir oyun olur........
quote:
Orjinalden alıntı: neo23
PS2 deki PES6 da öyle saçma bir online sistemi var ki ....Oyunda lagları paylaşıyorsunuz ve böylelikle kimseye haksızlık olmuyor!!!!! İlk yarı hiç lag yok diyelim ( büyük ihtimal rakip lagdadır) 2. yarı sizin bağlantınız yavaşlıyor ve rakip coşuyor...Bu online sistemini kim düşünmüşse o kişiye yılın online oyun tasarımcısı ödülü verilmeli Teknoloji bu kadar gelişti biz hala lagla lugla uğraşıyoruz..PES7 de de böyle bağlantı sorunları olursa, bu oyun sadece evimizde single player takıldığımız bazen de arkadaşlarla yan yana oynadığımız basit bir oyun olur........
sen rahat ol konamı yere saglam basarrr
quote:
Orjinalden alıntı: Gunay Kilic
Bu yeni oyunun oynanışı büyük ihtimal bu videodaki tanıtım gibi olacaktır.
ben bizim ekip i toplarım eve.öyle çok daha zevkli oluyo.açarız biraları sabaha kadar ekşın
quote:
Orjinalden alıntı: neo23
pcdede öyle deli oluyordum bir ara yaaa o yönden xbox360 çok daha iyi ondada biraz boyle olur gibi oluyor ama genelde ortada sıkıntı :D
pes 7
quote:
quote:
çıktığında bence xbox için kullanım kılavuzuda koyarlar
gol : 2. cd yi takın ofsayt : 3. cd yi takın penaltı : 4. cd yi takın pas vermek için :5. cd oyunla ilgili sorun yaşamamamk için : xboxı kırın ps 3 alın
quote:
Orjinalden alıntı: krıtoz
pes 7
quote:
quote:
çıktığında bence xbox için kullanım kılavuzuda koyarlar
gol : 2. cd yi takın ofsayt : 3. cd yi takın penaltı : 4. cd yi takın pas vermek için :5. cd oyunla ilgili sorun yaşamamamk için : xboxı kırın ps 3 alın