Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 7 (PS3) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
3.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fozdemir

Arkadaşlar birkaç siteden topladığım haberler bunlar:

Konami PES 7 oyununu 23 haziranda yayınlayacağı resim ve videolarla tanıtacak, oyunun resmi olmayan çıkış tarihi ise 19 Ekim olarak gösteriliyor, Konamiden verilen bilgilere göre oyunun 18 GB olacağı açıklandı, yine başka bir yabancı sitede 24 GB' dan bahsedilmiş, verilen diğer bilgilerde oyunda 8Gb'lık kaplama olacağı düşünülürse sanırım artık seyircilerin 3 boyutlu olacağını tahmin ediyorum, teknik direktör ve ısınan oyuncularımızıda görebileceğiz. kalan 10 Gb ise oyununa ayrılmış olacak, şu anki piyasadaki Pes 6 nın 1,5 - 2 Gb civarında olduğunu düşünürsek bizleri neler beklediğini tahmin edemiyorum.

Konaminin oyun hakkında verdiği röportajda

* Multi platform halinde piyasaya sürülecek.

* Daha gelişmiş bir defans anlayışına sahip olacak.

* Çok daha gerçekçi olacak ve top sürme stilleri değişecek.

* 1 e 1 müdahalelerde ve ofsayt tuzakları daha iyi sonuç verecek.

* Gelişmiş bir online sisteme sahip olacak ve duraklamalar azalacak.

* Full Hd desteği ile gelecek olup yukarıdada belirttiğim gibi 18 Gb olacak.

Daha önce burada vermiştim haberi, buda başka bir sitede benim yazmış olduğum bir yazı, 8 gün sonra E3 de oyun tanıtılacak inşallah umduğumuz gibi çıkar...konunun orjinalini gametrailers sitesinde bulabilirsiniz.

• abi, NASIL onu bir anlat ama lütfen, biliyorsan. bir DVD ye 10 GB sıkıştırırsında 18 GB neyi sıkıştırıyorsun kırpmadan? bana bunu mantıklı olarak birisi açıklayabilirse eywallah dicem.
    quote:

Orjinalden alıntı: m4hs3r

quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

bu oyunu XboX a nası olacak anlamadım... 8 GB a 18 GB nası sığdıracak?? : ))) 2 DVD (çift katman) mı olacak? HD-DVD veya Blu-Ray eklentilerimi olacak?? YOKSA kaplamalrdan mı çalacaklar?? bunu biri anlatabilirmi... (benim aklıma gelen en mantıklı senaryo HD ye yüklenmesi ama Core pakette HD yok... ) PS3 ün 18 değil 48 olsa yine sorun olmaz zaten orası ayrı konu.

edit: ayrıca bu oyun çıktıgında isterse 250 ytl olsun yine alırım

Sigacak serhan sen merak etme hemde 1 dvd ye Kaplamalardan falan tabiki calma olmayacak hatta ben yine xbox360 versiyonunun biraz daha iyi görünecegini düsünüyorum ama isin ucunda konami var oda ps3e yakin bir firma bekleyelim görelim

• Konamiden verilen bilgilere göre oyunun 18 GB olacağı açıklandı

• Pc ye çıkacakmı peki?20 gb mi şimdi oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

Konamiden verilen bilgilere göre oyunun 18 GB olacağı açıklandı

nedir bu kadar komik olan
  • Orjinalden alıntı: serhanuygur

abi, NASIL onu bir anlat ama lütfen, biliyorsan. bir DVD ye 10 GB sıkıştırırsında 18 GB neyi sıkıştırıyorsun kırpmadan? bana bunu mantıklı olarak birisi açıklayabilirse eywallah dicem.
    Orjinalden alıntı: m4hs3r

Orjinalden alıntı: serhanuygur

bu oyunu XboX a nası olacak anlamadım... 8 GB a 18 GB nası sığdıracak?? : ))) 2 DVD (çift katman) mı olacak? HD-DVD veya Blu-Ray eklentilerimi olacak?? YOKSA kaplamalrdan mı çalacaklar?? bunu biri anlatabilirmi... (benim aklıma gelen en mantıklı senaryo HD ye yüklenmesi ama Core pakette HD yok... ) PS3 ün 18 değil 48 olsa yine sorun olmaz zaten orası ayrı konu.

edit: ayrıca bu oyun çıktıgında isterse 250 ytl olsun yine alırım

Sigacak serhan sen merak etme hemde 1 dvd ye Kaplamalardan falan tabiki calma olmayacak hatta ben yine xbox360 versiyonunun biraz daha iyi görünecegini düsünüyorum ama isin ucunda konami var oda ps3e yakin bir firma bekleyelim görelim

konami daha öncede açıklamıştı, şimdi tekrar yazıyorum çıkacak olan PES 7, p3 için özel hazırlanıyor demişti, sanırım bu açıklama xbox cıları biraz üzecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krıtoz -- 14 Haziran 2007; 22:56:37 >

• 360'a 10 gb sıkıştırırlar,büyük orandada aynı oyun olur bence.
  • konami daha öncede açıklamıştı, şimdi tekrar yazıyorum çıkacak olan PES 7, p3 için özel hazırlanıyor demişti, sanırım bu açıklama xbox cıları biraz üzecek
  • bende diyorum ki herşey bire bir aynı olursa bu xbox360 ın büyüklüğümü olur yoksa ps3ün küçüklüğümü.eyer farazi konuşuyorum aynı olursa o zaman bluray eşittir dvd demek olmazmı. bir yerde önemli olan kullanabilme yeteneği olur .kısaca demek istediyim microsoft dvd romu bile bluray haline getirecek teknolojiye sahip diyemezmiyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: resE

bende diyorum ki herşey bire bir aynı olursa bu xbox360 ın büyüklüğümü olur yoksa ps3ün küçüklüğümü.eyer farazi konuşuyorum aynı olursa o zaman bluray eşittir dvd demek olmazmı. bir yerde önemli olan kullanabilme yeteneği olur .kısaca demek istediyim microsoft dvd romu bile bluray haline getirecek teknolojiye sahip diyemezmiyiz?

konami diyorki farklı olacak sen diyorsunki aynı olursa... anlatamıyoruz galiba resE
  • hahaha :)) çıkınca görücez ney neymiş ya boşverin yormayalım kendimizi burada
  • Benim Hollanda'dan bir arkadaş KONAMI'nin haberlerini açıkladığı basın stüdyosunda bulunmuş, arkadaş stajer gazeteci
    (şimdi noldu Allah bilir.)
    Bana demişti ki basın toplantısından sonra odadan ayrılırken, Seabass geldi, bizde daha yeni toplanıyoduk hemen bu durumu kaçırmayıp soru soralım dedik, ama izin vermedi, daha sonra yalvar yakar sadece bir soru kabul etti ve bizde "Playstation3 and PES" dedik dedi, oda eliyle OKEY işareti yapıp "Sixaxis and Realy Game" dedi, ve yanımızdan ayrıldı.
    İşallah bu dostumun dediği olay gerçektir açıkçası keklemdiğimi düşünmüyorum(ama herşey olabilir. )

Sixaxis and Realy Game kulağa çok hoş geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 14 Haziran 2007; 23:45:09 >

• ona bakarsanız sony kilzone demişti bir zaman lar vede daha neler neler demişti hani nerede bunlar şimdide bu real game mi çıktı.sakın tam tersi bir hayal kırıklığı olupta yine bizleri uyutmasınlar.sürekli cell cell dediler ama gücünü gösteremediler.sakın bu cell o biçim olmasın. hep ben böyleyim ben şöyleyim deyip durdu ama iş göstermeye geldimi ortalarda yok.göster artık dayanamıyorum.
  • gerçekten heyecanlandırıcı bi haber ve gelişme arkadaşım

düşünsenize sizin kaleye mükemmel bi şut geldi sixaxis sayesinde reflex ile topu 90dan çıkartıyorsunuz

veya ataktasınız kaleci ile karşı karşıya kalmışınız , kaleci biraz önde ... ve aşırtma hareketini yine kol seyasinde yapıp klas bi gol atıyorsunuz

çok zevkli olacak gibi gözüküyor ... bakalım
    quote:

Orjinalden alıntı: Gunay Kilic

Benim Hollanda'dan bir arkadaş KONAMI'nin haberlerini açıkladığı basın stüdyosunda bulunmuş, arkadaş stajer gazeteci
    (şimdi noldu Allah bilir.)
    Bana demişti ki basın toplantısından sonra odadan ayrılırken, Seabass geldi, bizde daha yeni toplanıyoduk hemen bu durumu kaçırmayıp soru soralım dedik, ama izin vermedi, daha sonra yalvar yakar sadece bir soru kabul etti ve bizde "Playstation3 and PES" dedik dedi, oda eliyle OKEY işareti yapıp "Sixaxis and Realy Game" dedi, ve yanımızdan ayrıldı.
    İşallah bu dostumun dediği olay gerçektir açıkçası keklemdiğimi düşünmüyorum(ama herşey olabilir. )

Sixaxis and Realy Game kulağa çok hoş geliyor.

• Arkadaşlar ''oyun multiplatform'' olacak lafından anladığım pc içinde çıkacak heralde,peki 18gb olayı pc için nasıl olacak?
  • 2 çift katmanlı versiyon çözebilir gibi geliyo bana yoksa başka bi çözümü yok şuan

quote:

Orjinalden alıntı: billiejean

Arkadaşlar ''oyun multiplatform'' olacak lafından anladığım pc içinde çıkacak heralde,peki 18gb olayı pc için nasıl olacak?
  • quote:

Arkadaşlar ''oyun multiplatform'' olacak lafından anladığım pc içinde çıkacak heralde,peki 18gb olayı pc için nasıl olacak?

ps3 teki grafikle pc deki bir olmaz diye düşünüyorum tahminen 4 gb a yakın olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhuntechno

quote:

ps3 teki grafikle pc deki bir olmaz diye düşünüyorum tahminen 4 gb a yakın olur..

Ya bari arkadaşın dediği gibi çift katmanlı matmanlı bişey yapsalar 8 gb falan olsa...

• Cikinca ne oldugunu hepimiz görücez.Simdiden kafa yormayalim
  • @billiejean inşallah öyle olur da pc dekiler de faydalanırlar..
    @m4hs3r +1903
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.