Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 7 (PS3) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
3.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sirf bu oyun icin ps3 alınır be konsolun kırılmasına mırılmasına da gerek yok nasılsa tek oyun 7/24 pes 7
  • nası olsa pc nin tak çalıştır gibi bi zorunluluğu yok ... kurulmadan oyun oynanmıyo bildiğiniz gibi oyüzden basit yoldan bi çaresine bakarlar...

elbetki bi şekilde konsol ve pc ayrı kulvarlarda olduğu içinde sistemine ve medyasına göre herşeyi detaylı bi şekilde düşüneceklerinden şipheniz olmasın

bu oyunla yatıp kalkanları üzmeyeceklerinden eminim

bu oyun ya konsol aldırıcak yada update yaptırıcak yav ... way anasını sevinç ve üzüntü aynı anda oldu

&

• Bu oyunun online alt yapısı ps2 deki pes6 gibi olursa benim için hiçbir değeri olmaz....PES7 yi ağız tadıyla online oynamak istiyorum...1024 bağlantıyla yok lagmış yok bilmem neymiş uğraşamam...Online alt yapı mükemmel yapılmalı...
  • simdi gelmez de cıkıs tarihi ya insan yazin basinda cıkarır su oyunu ya
  • oyun PS3 de devrim niteliğinde olacak.ve özel eklentiler ile gelecek.......

ama xbox 360 da da iyi olur........
  • ps2 ile ps3 ün online alt yapısının bir olmadığını söleyebilirim sana kesinlikle

lag olayından bahsetmişin.. katılıyorum sana sorunsuz olmalı ama bi olay var Türkiye'de bi çoğumuz 256 bağlantı kullanıyor ... artık avrupada kullanılmayan bi adsl hızını hesaba katmazlarsa çoğumuz lag olayını yaşayacağız acı ama gerçek olabilir...
    quote:

Orjinalden alıntı: neo23

Bu oyunun online alt yapısı ps2 deki pes6 gibi olursa benim için hiçbir değeri olmaz....PES7 yi ağız tadıyla online oynamak istiyorum...1024 bağlantıyla yok lagmış yok bilmem neymiş uğraşamam...Online alt yapı mükemmel yapılmalı...
  • valla şimdiden ağzım sulandı arkadaşlar . bilmem kaç gb kaplamalar sixaxis falan duyunca ... (aha da yere damladı) inşallah hayal ettiğim gibi bişey olur pes7. yalvarırım capon abiler doğru düzgün yapın şu oyunun lisans olayını da fifa dan eksik yanı kalmasın . öyle üç beş takım biraz ezik oluyo . yine de üç beş takım yetip de artıyo ama madem böyle şaşalı bi oyun olcak inşallah ingiltere championship ine kadar lisanslı olur (pek sanmıyorum ama...) ayrıca arkadaşlar oyun ne kadar büyük olursa olsun x360 da çok problem olucağını sanmıyorum . neticede çok kolay sıkıştırılabilen bi oyun bu. 1100mblık psp versiyonu 460 mb a kadar düşebiliyodu . yani idare eder x360cıları . gerçi pes8 pes9 a ne olur bilemem . o yüzden ben şimdiden ps3 aldım 50gb a kadar yolu var garantiledim kendimi

• hell line kardeşim bakıyorumda necrophagist dinliyorsun yakışır muhammet sen bizim herşeyimizsin heh heh
  • eywallah saolasın çok teknik ve sağlam bi adamdır muhammet suiçmez abimiz ..

technical death te üstüne tanımam
    quote:

Orjinalden alıntı: seljuks

hell line kardeşim bakıyorumda necrophagist dinliyorsun yakışır muhammet sen bizim herşeyimizsin heh heh
  • quote:

Orjinalden alıntı: hell line

eywallah saolasın çok teknik ve sağlam bi adamdır muhammet suiçmez abimiz ..

technical death te üstüne tanımam
    quote:

Orjinalden alıntı: seljuks

hell line kardeşim bakıyorumda necrophagist dinliyorsun yakışır muhammet sen bizim herşeyimizsin heh heh

Pes7'den çıkıp teknik death'e sapalım => Ben de Decapitated - "Nihility" albümünü önereyim arkadaşlar

Tekrar Pes7'ye dönelim => Artık 18Gb'dan bahsedip de lisanssız yaparsa Konami PES! derim büyük ihtimal lisanslar gelecektir..Pes3'den beri çimler konusunda başarısız olan Konami'den artık (hiç olmazsa next-gen Fifalar'daki gibi) adamakıllı sahalar bekliyoruz..

• quote:

Orjinalden alıntı: astraldoors

Tekrar Pes7'ye dönelim => Artık 18Gb'dan bahsedip de lisanssız yaparsa Konami PES! derim büyük ihtimal lisanslar gelecektir..Pes3'den beri çimler konusunda başarısız olan Konami'den artık (hiç olmazsa next-gen Fifalar'daki gibi) adamakıllı sahalar bekliyoruz..

Artık Konami hakikaten lisansları alamaz ise çok kötü olur. Bunca yıldır oyuncular isimsiz klüp ve oyuncu görmekten sıkıldı. Bu kadar başarılı oyunun ve firmanın nasıl lisans haklarını alamadığına inanamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hell line

ps2 ile ps3 ün online alt yapısının bir olmadığını söleyebilirim sana kesinlikle

lag olayından bahsetmişin.. katılıyorum sana sorunsuz olmalı ama bi olay var Türkiye'de bi çoğumuz 256 bağlantı kullanıyor ... artık avrupada kullanılmayan bi adsl hızını hesaba katmazlarsa çoğumuz lag olayını yaşayacağız acı ama gerçek olabilir...
    quote:

Orjinalden alıntı: neo23

Bu oyunun online alt yapısı ps2 deki pes6 gibi olursa benim için hiçbir değeri olmaz....PES7 yi ağız tadıyla online oynamak istiyorum...1024 bağlantıyla yok lagmış yok bilmem neymiş uğraşamam...Online alt yapı mükemmel yapılmalı...

oyunun altyapısı nedeniyle 1 mbit kullanıcıları da lag yaşıyor şu an.oyunun upload ve download miktarlarına bakılırsa 1 mbitte hiç bir lag olmaması lazım,ama oluyor.

• 8 günde geçmek bilmez
  • Boş boş konuşmayın arkadaşlar ya, Sanki killzone çıktı ama Fason grafiklerle çıktı, sanki PS3 bitti artık PS4 çıktı ve PS3 ün hiçbir oyunu Cell i kullanamadı, Sadece laf kalabalığı yapıyorsunuz... herkes kendine müslüman, hiç burada çıkıpta HALO 3 ün grafikleri o kadar abartıldıgı kadar çıkmadı, bilmemne falan demedi, yok multisiydi yok iyileştireceklerdi bu betasıydı kendinizi avuttunuz, ama iş daha ortaya çıkmamış bir oyuna gelince veya daha 1 senesini doldurmamış bir konsola gelince infaz etmekte hiç gecikmiyorsunuz. ,

hayır bu mesajımdan halo ya laf attıgım sanılmasın, hiçbir alıp vermediğim yok. sadece bıktım bu tip insanlardan artık... değişin artık. bu mesajı Quote ettim ama bunun gibi bi çok mesaj var şu anda bu başlık altında bile...

quote:

Orjinalden alıntı: resE

ona bakarsanız sony kilzone demişti bir zaman lar vede daha neler neler demişti hani nerede bunlar şimdide bu real game mi çıktı.sakın tam tersi bir hayal kırıklığı olupta yine bizleri uyutmasınlar.sürekli cell cell dediler ama gücünü gösteremediler.sakın bu cell o biçim olmasın. hep ben böyleyim ben şöyleyim deyip durdu ama iş göstermeye geldimi ortalarda yok.göster artık dayanamıyorum.

millet Burada PES ten bahsediyor, bazıları konuyu başka taraflara çekip tartışma yaratmaya çalışıyor. Nedir? ne ayak? eyyamcımısınız, propogandacımısınız? Konuda Cell in gcü ile Killzone ile alakalı nevar? tartışabilecğein bi konu var oda oyun büyüklüğü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 15 Haziran 2007; 11:37:36 >

• Arkadaşım sakin ol biraz üstte bana yazılan bi mesaja hitaben yazdım kullandığın kelimelerde hoş değil..
  • abi ne demiş adam sana? adamlar farklı olacka diyor diyo, sen olayı killzone a Cell e getiriyorsun? yani benimki hoş değil senin dediklerin mi hoş? kusura bakma sana özel bişey değil bu, bi süredir artık bu tip mesajlara en sert tepkiyi verir oldum, çunku artık kibarca uyarmak kimseye işlemiyor, kırdıysam kusura bakma ama adminlerde söyledi artık, bu tarz söylemlere taviz verilmemeli.. ve bunu değiştirmesi gereken bizleriz.. belki bu sözlerimde "oğlum sana söylüyorum kızım sen anla " kapsamında forumun geneline mal edilebilir...
  • tam olarak bu oyunun çıkış tarihi nedir arkadaşlar?
  • ilk mesajda yazıyor, 19 ekim (tabi ertelenmezse)
  • bence oyunda yine bi çok eksiler olucak çünkü daha pes8 pes 9 var bunlar için uzun vadede düşüneceklerdir fifa gibiiiiii
  • PES, Mutlplatform olacaktır, ama yine de PS3'te daha fazla satacaktır diye düşünüyorum, çünkü PES PS serisi ile özdeşleşti. İsterse Xbox 360'ta daha iyi grafiklere sahip olsun, PS3'te daha fazla satacaktır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.