Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yama konusunda bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeRvAnTeS_Tr

Arkadaşalar pes oynarken bende bir sorun oldu.

Become a legends modda fixture 16 da iken bilgisayar oyundan atıp hata veriyo benle aynı sorunu yaşayıp çözen varsa yardımcı olsun.

Herkez bundan şikayetçi şuan sorun sende değil oyunda, bendede 9. haftada aynısını yaptı. Konaminin patch çıkarmasını bekliyoruz artık.
  • beyler bu become a legend modunda ne zaman a takımla maçlara çıkıyoruz. ben oyunu anlamak için baya bi maç yaptım. sürekli antreman maçlarına çıkabiliyorum. maç sonu rating le alakası olan bi şey mi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet2468

beyler bu become a legend modunda ne zaman a takımla maçlara çıkıyoruz. ben oyunu anlamak için baya bi maç yaptım. sürekli antreman maçlarına çıkabiliyorum. maç sonu rating le alakası olan bi şey mi???

aynen öyle. çok iyi olmazsan antremanlarda, asıl maça almıyor teknik direktör seni. biraz sabırlı olmak lazım. çünkü oyuncun zamanla güçleniyor, teknik özellikleri artıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisina

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet2468

beyler bu become a legend modunda ne zaman a takımla maçlara çıkıyoruz. ben oyunu anlamak için baya bi maç yaptım. sürekli antreman maçlarına çıkabiliyorum. maç sonu rating le alakası olan bi şey mi???

aynen öyle. çok iyi olmazsan antremanlarda, asıl maça almıyor teknik direktör seni. biraz sabırlı olmak lazım. çünkü oyuncun zamanla güçleniyor, teknik özellikleri artıyor.

bu antremanlar acaip zor. 90 dakka boyuncabir oraya bir buraya koşturmanız lazım ve yapay zekadan pas beklemeniz gerekiyor ki çoğu zaman vermiyor örneğin oyun sağ kanatta dönüyorsa siz sağ kanada gidiyosunuz ve takım arkadaşınız sol kanada gönderiyor bu şekilde saatlerinizi harcıyorsunuz diyelim ki işler çok yolunda gitti ve 7.0 gibi bi rating aldınız ve a takımla antreman maçına çıkıyorsunuz ve sürekli iyi olmanız lazım ancak gerçek lig maçlarına ve kupa maçlarına ne zaman çıkacağınız belli değil. ya da ben anlamadım var mı çıkan gerçek maçlara???

• beyler ben ekran kartımın drıverini güncelledim ve daha sonra pes oynarken ekranda bir bulanıklaşma oluyor sanki bir efekt gibi acaba sorun ne olabilir lütfen yardımmm
  • Tam A takıma alındığımı yazdı oyun attı 3 farklı saveim vardı 1 er hafta arayla hepsiyle o haftaya gelince atıyor. Acil lazım şu patch...
  • Önceki saveden açıp takıldığı haftadaki maçı skiple geçmeme rağmen sonrasında A takıma seçilince yine hata veriyor. 10 haftadır kasıyorum a takıma giricem diye, şimdide hoca alıyor takıma ama oyun izin vermiyor girmeme
  • quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Bu açılışta donma olayını bilen yok :(

oyun bozuk
  • @silentium

aynen hocam ya. acil çıkarsınlar şu patch'i. kaç gündür oynayamıyorum oyunu sırf bu yüzden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Orjinalden alıntı: okanerdan

aekadaşlar beacome mod için orjinal oyun mu lazım

Hayır orjinal oyun gerekmiyor.
    Netteki bazı sürümlerde bu hatayı veriyor.
    Ben Pro.Evolution.Soccer.2009-RELOADED olan sürümü oynuyorum, ancak henüz become a legend modda 13. haftaya gelmedim, hata var mı bilmiyorum.
    Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım bu sürümde...

RELOADED sürümünü oynuyorum, 2010'a geldiğimde hata verdi, aynı saveden devam edemiyorum oyuna.. baydı..

Bir'de normal maç esnasında spikerin dışındaki sesler (düdük vs.) çok kısık çıkıyor.. anlamadım gitti

• quote:

Orjinalden alıntı: crıstıanoronaldo

beyler ben ekran kartımın drıverini güncelledim ve daha sonra pes oynarken ekranda bir bulanıklaşma oluyor sanki bir efekt gibi acaba sorun ne olabilir lütfen yardımmm
  • become a legendi yaklaşık 5 saattir oynuyorum böyle bir işkence olamaz o özellikleri 60 lardaki dandik adamınızla 90 dakka boyunca gerizekalı takım arkadaşlarınızdan pas bekliyorsunuz inatla size pas vermeyip top kaybediyorlar ya da topu şişiriyorlar siz adamınızla top toplasanız asist yapsanız enerjinizin sonuna kadar koşsanız 5.5 rating alıyorsunuz o mal adamlara da 6.5. ya da 7 rating veriyor. yedeklerle maç yaptığınızda takımız rezil bir şekilde oynuyor as takım 90 dakka topu vermiyor. as takıma seçildiğinizde ise bu sefer as takım yedekler gibi yedeklerde as takım gibi oynuyor yani her halukarda işkence çekiyorsunuz. pes yine son derece aptal bi oyun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 18 Ekim 2008; 18:48:48 >
  • arkadaşlar herkes oyunu kurup sorun yaşamış ama benimki daha da vahim dvd lerden oyunu masaüstüne atıyorum yeni klasöre ordan setup.exe tıklayıp english seçince bu hatayı veriyor yardım eder misiniz? teşekkürler

http://img394.imageshack.us/my.php?image=hataiz1.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biostrike -- 18 Ekim 2008; 19:10:56 >
  • arkadaşlar istediğim tuş kombinasyonlarını ayarlayamıyorum giriyorum settingse oyunda basıyorum değişmiyor nasıl yapıcam yardımcı olursanız ?
  • ya bende oyunu yükledim oyuna girmeye çalışırken pro evolution soccer 2009 is not installed hatası veriyor yok mu bunun çözümü ya defalarca yükledim olmadı ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wh1sKy

ya bende oyunu yükledim oyuna girmeye çalışırken pro evolution soccer 2009 is not installed hatası veriyor yok mu bunun çözümü ya defalarca yükledim olmadı ??

Oyun yüklemede bir problem va.Oyunun hatasız yüklendiğinden ve ilacı verdiğinden emin ol.Bunlarda olmazsa, kurmaya çalıştığın oyunda hata vadır, yeni bir oyun bulmaya çalış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: troy

arkadaşlar istediğim tuş kombinasyonlarını ayarlayamıyorum giriyorum settingse oyunda basıyorum değişmiyor nasıl yapıcam yardımcı olursanız ?

Settingste keyboard veya joystik için tuş ayarlarını yaptıktan sonra saveleyip çıkınca oyunda bu tuşlarla oynaman lazım.Save yapınca bende herhangi bir hata vermiyor tuşlarda..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: troy

arkadaşlar istediğim tuş kombinasyonlarını ayarlayamıyorum giriyorum settingse oyunda basıyorum değişmiyor nasıl yapıcam yardımcı olursanız ?

Settingste keyboard veya joystik için tuş ayarlarını yaptıktan sonra saveleyip çıkınca oyunda bu tuşlarla oynaman lazım.Save yapınca bende herhangi bir hata vermiyor tuşlarda..

tmm düzellitin orda isteğim gibi oldu ama maçta tek dam oluyorum ya nasıl bir hatadır böyle tek başımayım yani
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Wh1sKy

ya bende oyunu yükledim oyuna girmeye çalışırken pro evolution soccer 2009 is not installed hatası veriyor yok mu bunun çözümü ya defalarca yükledim olmadı ??

Oyun yüklemede bir problem va.Oyunun hatasız yüklendiğinden ve ilacı verdiğinden emin ol.Bunlarda olmazsa, kurmaya çalıştığın oyunda hata vadır, yeni bir oyun bulmaya çalış...

ya hepsinden eminim de oyunda hata yok birde başka bilgisayarda çalışıyor benim pc de sanırım sorun onun çözümünü arıyorum yok mu yaşayan ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.