Şimdi Ara

Prison Break ve Diğerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurgu, senaryo, muzik vesaire hicbirinin onemi yok. Bu dizinin oyle bir havasi varmis ki yemin ederim adamin hayata bakis acisini degistiriyor. Etrafinda olup biten seylere kuskuyla bakmaya basliyorsun, daha gizli bir havaya burunuyorsun ne bileyim kiz arkadasina sacma sapan seyler soyleyebiliyorsun (her seyi duzelticem vs komik gelebilir ama izleyenler hak verir).

Yayinlandigi donemlerde lostcuydum izlememistim ki nasil boyle bir yanlis yapmisim lanet ediyorum. Baslayali 1 hafta bile olmamistir ama son sezona geldim.

michael'in olecegini biliyorum.

Yukaridaki spoileri yemis olmama ragmen zevkle izliyorum ve son bolume gelmemek icin binbir takla atiyorum agirdan aliyorum. Scofield gibi bir karaktere o sonu yakistiramiyorum, yediremiyorum.

Ozetle cok dizi, cok film izlemistim ama ben boyle duygu karmasikligi yasatan, boyle triplere sokan bir yapim gormedim. Belki cok sacmadir belki cok mantik hatasi vardir ama izleyipte 'Fox River'da keske bende olsaydim' demeyen yoktur herhalde.

Nasil bitirecegim hic bilmiyorum, aglarim herhalde bitince. Yerini dolduracak bir dizi yoktur kanimca (benim zevkime gore).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende öyleydim taa ki breking bad i izleyene kadar
  • Alınmayın ama Prison Break ergen şeysi. Cidden hayata bakış açım değişsin diyorsan HBO dizilerine bir bak. Ama dediğim gibi eğer yaşın küçükse şuan onlara baksan bile çok sıkıcı gelir.

Scofield'ı sanki Spider Man gibi yapmışlar dizide, o derece süper kahraman yani. Bir tek örümcek hisleri eksik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chucky Pancamo -- 30 Eylül 2013; 15:16:21 >
  • Başlık Breaking Bad ve diğerleri olarak değiştirilmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky Pancamo

Alınmayın ama Prison Break ergen şeysi. Cidden hayata bakış açım değişsin diyorsan HBO dizilerine bir bak. Ama dediğim gibi eğer yaşın küçükse şuan onlara baksan bile çok sıkıcı gelir.

Scofield'ı sanki Spider Man gibi yapmışlar dizide, o derece süper kahraman yani. Bir tek örümcek hisleri eksik.

reis biraz abartmadın mı tepkiyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

quote:

Orijinalden alıntı: Chucky Pancamo

Alınmayın ama Prison Break ergen şeysi. Cidden hayata bakış açım değişsin diyorsan HBO dizilerine bir bak. Ama dediğim gibi eğer yaşın küçükse şuan onlara baksan bile çok sıkıcı gelir.

reis biraz abartmadın mı tepkiyi ?

Bu diziye karşı görüşüm bu. Nasıl değiştireyim.

• 3.sezondayım ve sıkılmaya başladım açıkcası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prison Break mi; Breaking Bad mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HBO'nun dizileri, reyting sistemine göre ortalama 4-5 milyon kişi tarafından izlenir. Fox'un en iyi işlerinden olan, Prison Break'in ilk sezonu 11 milyon kişi tarafından izlenmişti. Aynı kanalın diğer dizisi 24'de benzer sayıda bir kitleye hitap ediyordu. Sanırım, dünyanın büyük kısmı ergenlerden oluşuyor...
  • Sus sus, dur yapma tut kendini diyorum pek mümkün değil. İyi ki bir ergen lafını bellemişsiniz arkadaş. Prison Break ilk Star'da yayınlandığı zamanlar izleyen kitleydik bizler. Nitekim PB, Lost gibi diziler hiç yabancı dizi izlemeyene önerilir, izlemesi tavsiye edilirdi. Tek bir nedeni var o da sevmesi için. Çünkü bu tür dizileri herkes sever. PB iyi bir dizi bana göre de abartılacak pek bir yanı yok. HBO dizileri çok sağlamdır fakat dizi altyapısı olan adama sağlamdır. The Wire, OZ, Six Feet Under, The Sopranos gibi klasikleri herkes kaldıramaz, kaldıramıyor da. Bir diziyi izleyen kitle onu kötü ya da iyi yapmıyor. Dizi zaten kendi içerisinde iyi bir dizi.

Böyle güzel konulu dizilere ergen damgası yapıştırmayın. Ciddi anlamda saçmalıyorsunuz çünkü. Teen Wolf, The Vampire Diaries, Gossip Girl, Supernatural.. Bunlara söyleyebilirsiniz çünkü daha alt yaş gruplarına da hitap ediyorlar. PB'i herkes izler. Kalkıp da babama Teen Wolf izle diyemem ama PB izliyor. Bazı şeyleri iyi ayırt edemiyorsunuz.

• önce bi ozu izle sonra gel.
  • İyi bi dizi ama kesinlikle efsane falan değil.
  • Güzel diziydi fena değildi ama bence de abartmaya gerek yok.Ben de o spoilerla beraber izledim yine zevk verdi ama 1.sezondan sonra konsepti kaybetmesi vs dizinin efsane olmasını engelledi.
    -Hadi gelin beyler dizi yapalım adam kaçsın hapishaneden
    -Ohh mübarek çok iyi fikir ben adam toplayayım
    -Beyler biz bunları çıkardık hapishaneden daha 1 sezon oldu napıcaz?
    -Boşver dizi tuttu zaten ne versen yerler at dötünden bir şeyler para yapalım.
    Dizinin özeti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 30 Eylül 2013; 17:24:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • prison break a ergen dizisi diyenler var sesli gülüyorum bu mallara...

prison break 2005 yılında yayına girmiş yani günümüzden 8 yıl öncesinde yani o gün doğan bir çocuk şimdi 8 yaşında :D ergen dizisi diyen arkadaşlara sesleniyorum bu dizi çıktığında kaç yaşındaydınız ?

özetlemek gerekirse nasıl Dallas dizisi bir döneme damga vurmuşsa Prison Break ve Lost ta döneminin en iyi dizileriydi.Bu iki dizi sayesinde ülkemizde yabancı diziler izlenmeye başladı.Bunlardan önce hatırlarsanız her kanalda saçma sapan latin amerika dizileri yayınlanıyordu.
  • Hapis dizisi diyorsan OZ.

Drama diyorsan Breaking Bad...

Prison Break'e gelince...İlk sezonu güzeldi sonrası foss.. Breaking Bad, Oz, Dexter(finalde sıçsalarda 7 sezonun hatrı var) gibi efsane olamaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Sus sus, dur yapma tut kendini diyorum pek mümkün değil. İyi ki bir ergen lafını bellemişsiniz arkadaş. Prison Break ilk Star'da yayınlandığı zamanlar izleyen kitleydik bizler. Nitekim PB, Lost gibi diziler hiç yabancı dizi izlemeyene önerilir, izlemesi tavsiye edilirdi. Tek bir nedeni var o da sevmesi için. Çünkü bu tür dizileri herkes sever. PB iyi bir dizi bana göre de abartılacak pek bir yanı yok. HBO dizileri çok sağlamdır fakat dizi altyapısı olan adama sağlamdır. The Wire, OZ, Six Feet Under, The Sopranos gibi klasikleri herkes kaldıramaz, kaldıramıyor da. Bir diziyi izleyen kitle onu kötü ya da iyi yapmıyor. Dizi zaten kendi içerisinde iyi bir dizi.

Böyle güzel konulu dizilere ergen damgası yapıştırmayın. Ciddi anlamda saçmalıyorsunuz çünkü. Teen Wolf, The Vampire Diaries, Gossip Girl, Supernatural.. Bunlara söyleyebilirsiniz çünkü daha alt yaş gruplarına da hitap ediyorlar. PB'i herkes izler. Kalkıp da babama Teen Wolf izle diyemem ama PB izliyor. Bazı şeyleri iyi ayırt edemiyorsunuz.

"Bazı şeyleri iyi ayırt edemiyorsunuz."
    Senin bu kendini bilge görme halini napacağız bilmiyorum ki.

• Mesajı alıntılaman ne alaka, o kelimeyi basa basa 'B' kalıbı içine sokman ne alaka, tenkit ettiğin cümle şahsımı tanımamana rağmen ne alaka? Ergen kelimesini söyleyenler için yazmışım onu gelmişsin burada üslupsuzca bilge tavrını ne yapacağız bilmiyorum ki yazmışsın. Ergen dizisi diyenlerin ukala tavırlarını ne yapacağız peki? Hiçbir konuda bilgelik taslamam, haddime değil. Demek ki bazı şeyler şahsınızı rahatsız etmiş ki gereksiz lakırdılarınızla kendinizi oyalıyorsunuz. Eğri adamların doğru konuşmasını bekleyemiyorum, sizden de bunu beklemeyeceğim. Lâkin saygısızlığın ve ifadelerimi yanlış anlaman bunu gösteriyor. İyi forumlar.
  • @Gungorio

Önce OZ'u, sonra Breaking Bad'i izlemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

3.sezondayım ve sıkılmaya başladım açıkcası

3. sezonda sıkılmayan yoktur heralde.
  • 1. sezondan sonra feci batırmaya başlıyor pb birde ben ona oz'a olan özlemime sebep başlamıştım düşünün artık rezilliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Callum -- 2 Ekim 2013; 10:36:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Mesajı alıntılaman ne alaka, o kelimeyi basa basa 'B' kalıbı içine sokman ne alaka, tenkit ettiğin cümle şahsımı tanımamana rağmen ne alaka? Ergen kelimesini söyleyenler için yazmışım onu gelmişsin burada üslupsuzca bilge tavrını ne yapacağız bilmiyorum ki yazmışsın. Ergen dizisi diyenlerin ukala tavırlarını ne yapacağız peki? Hiçbir konuda bilgelik taslamam, haddime değil. Demek ki bazı şeyler şahsınızı rahatsız etmiş ki gereksiz lakırdılarınızla kendinizi oyalıyorsunuz. Eğri adamların doğru konuşmasını bekleyemiyorum, sizden de bunu beklemeyeceğim. Lâkin saygısızlığın ve ifadelerimi yanlış anlaman bunu gösteriyor. İyi forumlar.

Kasma rahatla biraz, neyin ne olduğunu görüyorum ben merak etme sen.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.