Şimdi Ara

Prison Break geri mi dönüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eee bu adam ölmedimi nasıl dönecek? Yazıyı okumadım, ölmemiş mi yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

Eee bu adam ölmedimi nasıl dönecek? Yazıyı okumadım, ölmemiş mi yoksa?

Değiştiricekler hocam sanırım son bölümü ya da son bölümde Michaelı orda bırakmışlardı tam net olarak göstermediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkH3R0 -- 14 Ocak 2015; 14:40:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkH3R0

quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

Eee bu adam ölmedimi nasıl dönecek? Yazıyı okumadım, ölmemiş mi yoksa?

Değiştiricekler hocam sanırım son bölümü zaten Michaelı orda bıraktılar ölmemiş olabilir Michael

İnşallah öyle olmaz hocam. Son sezon bozmuşlardı zaten. Devam ederlerse kötü olur bence.

• Boşa umutlanmamak lazım ayrıca herşeyi de tadında bırakmak lazım zaten dizi son sezonlar da bozmuştu şimdi saçmalayıp iyice batırmasınlar.
  • Prison Break ilk izlediğim yabancı diziydi, o yüzden bende yeri ayrıdır ve severek izlerdim. Ancak her şeyin başlangıcı ve bitişi vardır. Prison Break 2009 yılında finalini yaptı ve dizi bitti. Dizinin tekrar geri döndürülmesi taraftarı değilim.

Diziyi bitirmeyenler açmasın.

Kaldı ki son bölümde Michael Scofield'ın mezarını gördükten sonra bunun devam ettirilmesi oldukça zorlama olacaktır. O yüzden iyisiyle kötüsüyle, diziyi rahat bırakıp geri döndürmemeleri çok daha iyi olacaktır.
  • Bencede geri gelmesin herşey tadında kalmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerek yok ilk sezonun tadını yakalayamadigi sürece kendine zarar verir kaldı ki o sezon dünya tarihinin en iyilerinden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

gerek yok ilk sezonun tadını yakalayamadigi sürece kendine zarar verir kaldı ki o sezon dünya tarihinin en iyilerinden

Kesinlikle katılıyorum.İlk sezonu 1.5 günde izlemiştim film gibiydi resmen harikaydı.
  • tadından size ne istemeyen izlemesin ...dönsün tabiki süper olur senaryoyu mu gördünüz olumsuz yazıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

tadından size ne istemeyen izlemesin ...dönsün tabiki süper olur senaryoyu mu gördünüz olumsuz yazıyorsunuz

Ne demek tadından size ne? Burada herkes düşüncesini dile getirmiş, yaptığın şu yoruma bak. Geri dönmesini istiyorsan bile bunu daha düzgün bir şekilde ifade edebilirsin. Ayrıca bir yapım hakkında yorum yapmak için illaki senaryosunu mu okumak gerekiyor. Zaten bu diziyi 4 sezon izledik. Sevabıyla günahıyla dizi bitti, öyle de kalsın, yeni bölümleri gelmesin diyoruz.
  • İlk sezonu efsaneydi diğer sezonlar fena değildi iyice batırmadan bitti, geri dönmesi saçmalık olur

• Benim de bir arkadaşın dediği gibi Prison Break ilk izlediğim dizi ve bende yeri tamamen ayrıdır. Bana göre diziyi tadında bırakıp böyle bir girişimde bulunmamalılar.

Ha yeniden başlarsa da tabii ki yine izlerim.
  • Tadında bırakmak lazım bir şeyi inşallah devam etmez
  • geri dönsün. prison break'e ihtiyaç var ekranlarda.
  • Tekrar izlemeye basladim basit gibi geldi . Farklı bir senaryoyla iyi bir iş çıkartabilirler bence gelmesi iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar izlemeye basladim basit gibi geldi . Farklı bir senaryoyla iyi bir iş çıkartabilirler bence gelmesi iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • T bag icin izlerim

• İlk sezon açık ara izlettiriyordü.Ama tadında kalsın

• Düşüncesi bile güzel

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.