Bildirim
Prison Break : Final Break Silinen Sahne
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Bu Ney ki ? -
Altyazı yok Anladığım kadarıyla Pam başka biriyle evlenmiş
-
İzlerken içim bi tuhaf oldu -
largo winch deki largo winch değil miydi bu diziyi izlemiyorum k.bakmayın
-
Yok The Dark Knight taki bankacı -
kötü olmuş üzücü bi durum onun adına.. -
bu sahne neden silinmişki ? -
bunlarda iki dakika kocasız duramıyor ya
hemen başka adama yapışıyor -
bu dizi bitmeyecek mi kardeşim yeter ya şimdide deleted scene i çıktı prison break the final break deleted scene bu kez sahiden cidden bitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKRUSE -- 10 Ağustos 2009; 13:29:47 > -
İyi ki de silmişler bu sahneyi.
-
Arkadaşlar şimdi filmin 22. Bölümünü görmezden geliyorum değil mi ? Hani 4 yıl sonrayı gösteren ... Çünkü onu eklediğimizde saçma oluyor. Ve neden çekildiğini de tam anlamadım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zendo
Arkadaşlar şimdi filmin 22. Bölümünü görmezden geliyorum değil mi ? Hani 4 yıl sonrayı gösteren ... Çünkü onu eklediğimizde saçma oluyor. Ve neden çekildiğini de tam anlamadım.
aslında dizinin finali 22. bölüm , 23 ve 24. bölümler dizi bittikten sonra cd olarak çıktı piyasaya , o arada geçen 4yılı ve
-
quote:
Orijinalden alıntı: Prison-Break
quote:
Orijinalden alıntı: Zendo
aslında dizinin finali 22. bölüm , 23 ve 24. bölümler dizi bittikten sonra cd olarak çıktı piyasaya , o arada geçen 4yılı ve
Ha tamam şimdi anladım. Çok teşekkürler serkan.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
2 sezondayım ekleyim favorilere bitirdikten sonra bakayım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X