Şimdi Ara

Dexter Final

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dexter'ın finali çoğu kişi tarfından beğenilmedi...
    Daha iyisi olamaz mıydı?tabiki de olabilirdi fakat yeteri kadar iyiydi bence...

Sizce sonu güzel miydi yoksa daha iyi nasıl olabilirdi?

• Bana biraz acele gibi geldi, fakat hüsran değildi, iyi gibiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlediğim diziler içinde en kötü final yapanlardan biri bana kalırsa. Finali hiç beğenmediğim gibi, senaristlerin finale çok iyi hazırlanamadıkları izlenimi de yaratmıştı bende.

• bekleneni karşılamadı ama o kadar da kötü değildi
  • İzlemeyen adamın Dexter Final adlı konuda ne işi var hafif spoiler mı arıyor

• Beklenen kadar iyi değildi ancak idare eder,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötüydü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Shameless (2011- ) | 11.Sezon ~
    14 yıl önce açıldı
    Prison Break mi; Breaking Bad mi?
    13 yıl önce açıldı
    Dexter serisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fena değildi.Ama benim beklediğim final bütün sezona yayılmış bir şekilde kimliğinin ifşasıydı.Mahkeme süreci ve finalde idamı. Böyle birşeyler isterdim, tabiki yapmalarını beklemiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calimaestro

İzlememiş olanlar var, spoiler kullanın.

Spoiler almak istemeyen kisi boyle konuya girmesin bi zahmet.

• quote:

Orijinalden alıntı: WalkOfTheEarth

quote:

Oldu başka bir arzun varmı?

Sağolsun bölüm yöneticisi mesajı silmiş, adam üst mesajlarda finalde ne oldugunu yazmış. Bir insan yanlışlıkla konuya girse ve büyük ekran monitör kullanan birisi ise lap diye görecek finalde ne oldugunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castorio -- 12 Mayıs 2014; 16:59:29 >
  • Finalden çok bütün sezon çok baştan savma olmuş bence.Şahsen ben çok daha karanlık bir sezon bekliyordum daha çok iç seslerin ağırlıkta olduğu ve kaliteli bir konu (senaryoda çok rezildi bence)Chucktan hayran kaldığım Yvonnenin de biraz payı var bu olaylarda neyse olan olmuş ama Dexter gibi bir dizi çok daha iyi bir finali hakediyordu bence ama ben Dexterı 1-2 ve 4. sezonlarıyla hatırlayacağım
  • Finalden çok bütün sezon çok baştan savma olmuş bence.Şahsen ben çok daha karanlık bir sezon bekliyordum daha çok iç seslerin ağırlıkta olduğu ve kaliteli bir konu (senaryoda çok rezildi bence)Chucktan hayran kaldığım Yvonnenin de biraz payı var bu olaylarda neyse olan olmuş ama Dexter gibi bir dizi çok daha iyi bir finali hakediyordu bence ama ben Dexterı 1-2 ve 4. sezonlarıyla hatırlayacağım
  • quote:

quote:

quote:

Sağolsun bölüm yöneticisi mesajı silmiş, adam üst mesajlarda finalde ne oldugunu yazmış. Bir insan yanlışlıkla konuya girse ve büyük ekran monitör kullanan birisi ise lap diye görecek finalde ne oldugunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

Fena değildi.Ama benim beklediğim final bütün sezona yayılmış bir şekilde kimliğinin ifşasıydı.Mahkeme süreci ve finalde idamı. Böyle birşeyler isterdim, tabiki yapmalarını beklemiyordum.

Böyle olsaydı çok duygusal, çok kaliteli ve yıllarca unutulmayacak bir final olurdu. Tabi bi yandan da kötü olurdu
  • 1 ve 2. sezona diyecek lafım yok, diğer sezonlar çöp bence fazla uzattılar..

• ifşa olması, debra tarafından ispitlenmesi, idamı v.s. daha dokunaklı olurdu, ama debra yı kendi elleriyle öldürmesi yeterince dokunaklıydı bence.
  • quote:

quote:

quote:

Dexter'ın ana konusu olsa ben de spoiler uyarısı yapardım. Ancak bu konu, sadece Dexter'ın finali üzerine açılmış. Dizinin son sezonu hariç herhangi bir sezonunu izleyen adam, spoiler için kaşınmıyorsa bu konuya girmez. Ha yanlışlıkla ya da dalgınlıkla konuya girerse de sonucuna katlanmak zorunda kalır. Sonuçta konunun ismi "Dexter Final" diye belirtilmiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.