Şimdi Ara

“Prison Break” Erken Final Yapabilir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yayınlanmaya başlayalı henüz 5 hafta olmuşken, “Prison Break“in oldukça düşük seyreden reytingleri, dizinin bu sezonki kaderini belirleyecek. Kötü haberlerden biri, dizinin sezonun sonuna kadar sürmeyebileceği ve finali erken yapabileceği; öteki kötü haber ise, bu finalin dizinin büyük finali olabileceği.

“Prison Break“in uygulayıcı yapımcısı Matt Olmstead, dizinin ilerki bir zamanda birden bitebileceğini bildirdi. Olmstead, son birkaç haftadır oldukça kötü seyreden “Prison Break” reytinglerinden ötürü, Entertainment Weekly’e şöyle bir demeç verdi: “Seri olarak devam eden dizilerde bir son kullanma tarihi vardır. Eğer bu sezon son olacaksa, bunun için ağlayıp zırlamaya gerek yok çünkü ekibimizle iyi bir yaptık ve 4. sezon olarak elimizde hala iyi bir hikaye var.”

Dizinin sezonun tamamını bile getiremeyebileceğini söyleyen Olmstead, yazarların serinin sonu için uygun bir finali her zaman yazabileceklerini belirtti. Olmstead, “Elimizde bir sezon finali var, ancak biz bunu sezon finali olarak da, dizinin finali olarak da kullanabiliriz” dedi.

Ancak Olmstead, dizinin yapımcılarının 4. sezona yine de ılımlı baktıklarını ve bunun izleyiciler tarafından da desteklenmesinin memnun edici olduğunu söyledi. Yani 4. sezon öyle ya da böyle bu sezon boyunca devam edecek, fakat sezon ortasına kadar mı yoksa sonuna kadar mı olacağını ilerleyen bölümlerin reytingleri belirleyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Calderon_ -- 30 Eylül 2008; 16:55:01 >

• Bence kesmezler, ama 5.sezon olmayabilir.
  • 2. sezon son sezon olmalıydı, ama her şey para.
  • 5'e uzatırlar diye düşünüyordum ben para için. Ama anlaşılan reytingler düşünce sıkıştılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistercado

2. sezon son sezon olmalıydı, ama her şey para.

kesinlikle kesmelilerdi 2. sezonda zaten ilk başında planlanan buydu ilk sezon hapiste geçecekti 2. sezon ise kaçış halinde ama reytinglerden dolayı uzattılar diziyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

kesinlikle kesmelilerdi 2. sezonda zaten ilk başında planlanan buydu ilk sezon hapiste geçecekti 2. sezon ise kaçış halinde ama reytinglerden dolayı uzattılar diziyi

bende 2de kesilmesi gerenktiği kanaatinde olanlardanım.

enfes 2 sezon izledik ki ünü yapan bu sezonlardı.
  • Ah Prison Break Ah.

Sen bu hallere düşecek dizimiydin?

Senaristler utansın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prison Break mi; Breaking Bad mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

bende 2de kesilmesi gerenktiği kanaatinde olanlardanım.

enfes 2 sezon izledik ki ünü yapan bu sezonlardı.

2. sezon sonunda bitirseydiler efsane dizler arasına girecekti. şimdi düştüğü durumlara bakın. yazık valla.

• herkesin fikri aynı gibi 2.sezondan sonra dizi bitirilmeliydi ki bence de öyle,2.sezon sonuna kadar devamlı yükselişte olan bir dizi 3.sezonuyla herkesi hayal kırıklığına uğrattı umutlar 4.sezona bırakıldı ancak 4.sezonda tam istenildiği gibi olmadı,belki çok kötü değil ama bir inişli bir çıkışlı,aslında PB ne yaptıysa kendi yaptı,ilk 2 sezonuyla çıtayı çok yüksek tutan bir dizinin aynı tempoyla devam edebilmesi çok zordu.neyse yine de ileride benim hafızamda keyifle izlediğim diziler arasında yer alacak çünkü bunu haketti,bence bundan sonra yapmaları gereken ellerine yüzlerine bulaştırmadan PB ye yakışan bir şekilde finali yapmalarıdır.

veda konuşması gibi oldu,elveda PB

• lanet olsun amerikalılara lanetolsun içimdeki prison brak sevgisine
  • Tahmin etmek zor değildi.2. sezonda zaten hikaye bitmişti.Sulandıra sulandıra devam ettirdiler.Hep kaç hep kaç.Bir yerden sonra sıkıyor.Fanatiklerine değil de objektif yaklaşanlara sorduğunuza bu dizinin 2. sezonda zaten bitmesi gerektiğini söylerler(istisna çıkarmı bilemem)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Tahmin etmek zor değildi.2. sezonda zaten hikaye bitmişti.Sulandıra sulandıra devam ettirdiler.Hep kaç hep kaç.Bir yerden sonra sıkıyor.Fanatiklerine değil de objektif yaklaşanlara sorduğunuza bu dizinin 2. sezonda zaten bitmesi gerektiğini söylerler(istisna çıkarmı bilemem)
  • demekki sadece türkiye de olmuyo bu olaylar.cocuklar duymasına dönmüştü uza uza nerey kadar
  • Zaten artık 6 kart olayından sonra daha nereye uzatacaklar.Ben bu sezonun son olacağı düşüncesindeydim nitekim öyle de olacağı sinyallerini vermiş yapımcılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _sude_

Zaten artık 6 kart olayından sonra daha nereye uzatacaklar.Ben bu sezonun son olacağı düşüncesindeydim nitekim öyle de olacağı sinyallerini vermiş yapımcılar.

Bana kalsa hiç bitmesin. Ama bitecek gibi görünüyor artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Tahmin etmek zor değildi.2. sezonda zaten hikaye bitmişti.Sulandıra sulandıra devam ettirdiler.Hep kaç hep kaç.Bir yerden sonra sıkıyor.Fanatiklerine değil de objektif yaklaşanlara sorduğunuza bu dizinin 2. sezonda zaten bitmesi gerektiğini söylerler(istisna çıkarmı bilemem)

Ben istisnayım sanırım. 3. sezonu begenmiştim hatta 4. sezon da gayet güzel bence. Ama artık bu sezon bitirseler iyi olur. Her zaman dizilerin ilgi gösterildi diye sacma sapan uzatılmasına karsıyımdır. Tadında bırak, efsane olsun. Sonra git baska dizi cek illa uzatmak mı lazım yani?
  • paul kellerman geri dönerse görürüm bu yorumlarınızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOn -- 1 Ekim 2008; 3:11:15 >
  • geçen sene heroes i 2 sezon 5.bölümden itibaren izlemeyi bırakmıştım çünkü gerçekten çok kötüydü...şimdi aynı şeyleri PB için düşünmeye başladım...4.sezonun ilk bölümünden itibaren sanki başka bir dizi izliyormuş düşüncesindeyim...çok kötü bir senaryo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: @pi
    Ben istisnayım sanırım. 3. sezonu begenmiştim hatta 4. sezon da gayet güzel bence. Ama artık bu sezon bitirseler iyi olur. Her zaman dizilerin ilgi gösterildi diye sacma sapan uzatılmasına karsıyımdır. Tadında bırak, efsane olsun. Sonra git baska dizi cek illa uzatmak mı lazım yani?

bende 3. sezonu beğenmiştim.ama 3ün sonunda sonadan kaçarken yakalanıp kafalarından tek kurşunla vurularak ölselerdi güzel bir bitiş olurdu.sonadan canlı çıkamazsın hesabı 4.sezonuda nasıl olsa millet izliyor diye manasız bir hikaye bulmuşlar.bu erken final haberine hiç şaşırmadım.
  • 1.sezondaki heyecanı muhtemelen hiç bir pb sezonunda alamıycaz dolayısıyla ister 10 sezon olsun ister 4 sezonda bitsin değişen bir şey yok. çoğumuz laf olsun dizi tamamlansın diye izliyoruz artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.