Şimdi Ara

Pringles Neden Pahalı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
2
Favori
12.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç yemedim ama tadını da merak etmiyor da değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

az yağlı, güzel, eşit şekilli ama pahalı..

Kutusu 2200 küsür kalori be hocam

çok kalorili biliyorum hocam ama çok güzel yav zaten çok pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101'de hala 2 paketi 7 TL mi?
  • Bi defa yedim onada 10 sene olmustur

• 2'li paketi 7 TL olduğu vakit alacaksın 3-5 tane canın çektikçe yiyeceksin, ama hepsi güzel değil, bazısının baharatı berbat
  • Pringles ana konu olsun ozaman burası Bu arada çeşitleri varmış heralde hangisini tavsiye edersiniz ilk denek için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW M3 POWER

quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

Bir bakkala girdim bizim orda 7 tl dedi pringles e heryerdemi böyle iyi bişi mi? İyi ise paraya kıyım alırım.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayatında hiç yemedinmi yahu pringles'ı diğer cips markalarında ayrı tut çünkü onun lezzetini hiç bir cipse değişmem

Yok kardeş 17 yaşındayım hiç yemedim pringles kutususunun cips olduğunu bile bilmiyordum

• Bu aralar bağımlısı oldum, her gece film izlerken yiyorum soğanlı olandan. ciltte yağlanma yapabiliyor.
  • Pringles dedin de ilk türkiyeye girişini hatırladım...Star gazetesiydi heralde gazeteyle dağıtılmıştı.Bizim uyanık gazete bayi'si kalmadı diyip stok yapmıştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: | OMG! |

1 kutu pringles > 2 paket doritos.
    4,5 lira < 5 lira.
    Tadı da cabası.

matematiğinize hayran kaldım bilginiz olsun paket büyüdükçe fiyat düşüyor yani kıyaslarken bunu da hesaba katalım örneğin 40 gramlık pringles 2.5 tl iken 4 katından fazla olan 165 gramlık 4-5 tl civarı.

doritos parti boy ile süper boy arasındaki fiyat ve gram farkına bakarsanız görebilirsiniz.

pringles 165 gram

Pringles Neden Pahalı?

doritos süper boy 2.45 tl 149 gr

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/searchInShop.do?btnUstArama.x=-1104&btnUstArama.y=-88&searchKeyword=doritos&kangurumMigrosSearch=true&shopId=1

doritos parti boy 217 gr 2.65 tl

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/11106386-30243-doritos-taco-parti-boy-217-gr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 20 Aralık 2013; 13:44:18 >

• Pringles yedim her çeşidini, lays, doritos, Ruffles vs. Ama hiç biri bunun tadını vermedi, favorimdir, 5 Lira olsa yine alırım ama 1,5 Lira

Pringles Neden Pahalı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay ABD'de 1.5 $ idi, yani 3 TL. Hem de Türkiye'dekinden daha fazla çeşit vardı (9 çeşit sayabildim).
  •  Pringles Neden Pahalı?
  • çok pahalı ama abi o kadar ne var içindede pahalı zaten hayatımda bir kere yedim o da tadı damağımda hala
  •  Pringles Neden Pahalı?

Olsada yesek

• Hayatta 2 şeyden nefret ederim 1. Mantı 2. Pringles

• quote:

Orijinalden alıntı: ratso

kipa ve carrefourda 4.25 falan ayrıca bi paket cips alıyosun yarısına kadar dolu pringles ise sonuna kadar dolu + hepsi eşit kesilmiş fırınlanmış ve lezzetli.

pringlesın hangisini tavsiye edersin dostum
  • Sen çok geç kalmışsın..Pringles 2000 yılında da pahalıydı :D

Pringles hep pahalıydı ve pahalı olmaya devam edecek.Nedeni çok basit,hitab ettiği kesim ve kalitesi + Ambalajı.

2000 yılında yanlış hatırlamıyorsam eğer,2,75 filandı yada 3 liraydı yanlış söylemek istemiyorum.

O paraya 6-7 ekmek alınıyordu hatta 8.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Pringles yedim her çeşidini, lays, doritos, Ruffles vs. Ama hiç biri bunun tadını vermedi, favorimdir, 5 Lira olsa yine alırım ama 1,5 Lira

Pringles Neden Pahalı?

Forza Bim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.