< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Shadowdrop düşer mi acaba denilen tarihte iptal haberi kötü oldu. Orijinal üçleme tabir edebileceğimiz üçlemeyi çocukken defalarca oynamış, kendi çapında speedrun yapar olmuş birisi olarak hevesle bekliyordum açıkçası. Neyse ki Ubisoft Connect üzerinden zamanında tanesi 5 tl gibi bir fiyata almıştım. Hatta birkaç ay önce oyuna Türkçe yama atıp pcde kurulu bekletiyordum, remake yakın zamanda çıkarsa oynamama gerek kalmaz diye düşünüyordum ama şu noktada oynamak elzem artık. |
|
Bloober'ın bile Silent Hill 2 Remake ile ortalığı kasıp kavurduğu bir dönemde böyle basit bir projeyi bile yapamamaları ne hala geldiklerini gösteriyor. Ubi açısından üzücü bir dönem. |
|
Oyunun 1.30 saatlik 2024 Presentation youtube'a düşmüş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007emin -- 27 Ocak 2026; 15:26:53 > |
|
Ekran Kartı : Asus Tuf RTX 3070 Ti RAM : Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000MHz Harddisk : Seagate Barracuda 2TB SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340 PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11 |
|
ortalık durulunca prince of india diye yeni ip ayağına çıkarırlar |
|