Şimdi Ara

Prince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
6
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MANGUTAY

Yeni Pop yapmaya yemiyor sanırım. Çünkü öyle Ac lerdeki gibi açık dünyayı dayayamıyorsun oyuncuya. Sağlam bulmacalar, iyi kombo mekanikleri tasarlaman lazım. İşte bu yüzden İndie yapımcıları seviyorum. Bu para babası gebeşlere kalsa 20 senelik oyunları döndürüp döndürüp oynatacaklar bize.

Sanmam hocam. Ubisoft en çöp oyunu bile her ne kadar aynı görevlere sahip olsa da açık dünyası sayesinde 5 milyon satışın altında değil. E bu sayı da birçok firma için adeta hayal. Ubi'nin yeni PoP yapamıyor olmasında başka bir olay var bence yoksa her ne kadar Two Thrones sonrası 2 tane berbat oyun çıkarsalarda Ubi salmazdı hemen markayı, suyunu çekerdi iyice. Muhtemelen haklar ile alakalı mevzular var bence. Ama cidden açık dünya bir PoP görmek isterdim vallahi :) Prince of Persia 2008 denemişlerdi hafiften ama pek tutmamıştı o zaman. Şimdi açık dünya konusunda iyice deneyimliler iken bence arkalarda bir yerlerde uğraşıyorlardı.

Sands of Time Remake ise bir remake den öte grafik modu atılmış bir şeyden hallice durduğundan pek hype'ım yok. Remake'in de içini boşaltmaz umarım Ubisoft yoksa baya AC'leri baştan "remake" olarak görürüz Prince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU] 

• Ne oldu oyun çıktı mı?

• Hakikaten çıktı mı ertelendi diye biliyorum ben
  • 18 martta çıkacak
  • Prince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 7 Haziran 2021; 18:44:2 >
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt

Şahsen ben bu haberden oyunun geliştirilmesinin pek de iyi gitmediği anlamını çıkardım yoksa Ubi bir şekilde yetiştirirdi Forward'a. Büyük ihtimal eleştirilerden sonra yapımına baştan başlandı diye tahmin ediyorum. Ne diyelim umarım Resident Evil 2 Remake gibi karşımıza çıkarlar.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

Hintlilerden Resident Evil 2 Remake gibi birşey beklemeyin derim.Capcom'un remake motoru takdire şayan bi motor.Ama hintli geliştiricilerden böyle birşey gelmez.BUGİSOFT o kadar bütçe ayırmadı bu remake için...

• İlk oyunun kombat sistemi cok tek duzeydi ztn. Hikaye acisindan yine oynanir ama asil bekledigim ww 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun Ubisoft Mumbai ekibinden alındı. ARTIK Ubisoft Montreal tarafından geliştirilecek. Ubisoft Montreal, orjinal oyunların ana geliştiricisi.

Geç bile kalınmış yerinde bir hareket.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU]
    Prince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU]twitter
    “An update on the development of Prince of Persia: The Sands of Time Remake”
    https://mobile.twitter.com/princeofpersia/status/1521519964074749954
  • Himurajutsu kullanıcısına yanıt

Hintli ablamızdan bir cacık olmayacağı belliydi. Yerinde bir karar olmuş.

• Prince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU]
    Prince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU]Shinobi602twitter
    “Update on Prince of Persia Remake -Won't be at this year's Ubisoft Forward event -Rebooted, currently in 'conception' stage since Ubisoft Montreal took over last year -Emphasis on modernizing movement and combat More: https://t.co/KAICJ7r4za”
    https://twitter.com/shinobi602/status/1661412408865218561
  • Hintlilerden alınca sanırım Montreal sıfırdan geliştirmeye başladı bayadır ses yoktu oyundan. Aslına uygun düzgün bir remake çıkar inşallah efsane üçlemenin hepsinin remake’ini görürüz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RE remakeleri tadında olursa var ya Ubisoft seni en az on sene el üstünde tutarlar demedi demePrince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU] 

• Aceleye getirilmeden kaliteli çıksında sorun yok. Ve mümkünse o efsane soundtracklere dokunmayın Prince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU] 

• Resident Evil remakeleri gibi olsun yeter benim için. Favori oyun serilerimden biridir. $60 her türlü çalışır benden bu oyuna. :)

• D. kullanıcısına yanıt

Beklenen haber. Ubiforward'a neredeyse 1 aydan az kalmış iken haber vermeleri güzel. Umarım asıl stüdyosunda PoP adına yaraşır güzel bir remake olur. Ayrıca umarım remake ibaresini de kaldırırlar. :)

• hinduların şutlanmasına sevindim, becerememişlerdi.

umarım oyunun müziklerini ellemezler. onların eski hali zaten çok çok iyi daha fazla geliştirilemezler. özellikle de warrior within'in müzikleri. Prince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 25 Mayıs 2023; 9:16:22 >
  • 2026'da çıkacak.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU]Ubisoftyoutube
    Prince of Persia The Sands of Time is back ! Coming 2026 #UbiForward Want to know more about Prince of Persia games? Join the community to see more: INSTAGRAM: princeofpersia_game FACEBOOK: Prince Of Persia TWITTER: Prince Of Persia #Ubisoft #PrinceofPersia #UbiForward About Ubisoft: Ubisoft is a creator of worlds, committed to enriching players’ lives with original and memorable entertainment experiences. Ubisoft’s global teams create and develop a deep and diverse portfolio of games, featuring brands such as Assassin’s Creed®, Brawlhalla®, For Honor®, Far Cry®, Tom Clancy’s Ghost Recon®, Just Dance®, Rabbids®, Tom Clancy’s Rainbow Six®, The Crew® and Tom Clancy’s The Division®. Through Ubisoft Connect, players can enjoy an ecosystem of services to enhance their gaming experience, get rewards and connect with friends across platforms. With Ubisoft+, the subscription service, they can access a growing catalog of more than 100 Ubisoft games and DLC. For the 2023-24 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €2.32 billion. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2024 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks in the US and/or other countries.
    https://www.youtube.com/watch?v=fdhrdKu1SCA&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2026 bide.. Bu ubisoft iyice delirdi..

• Absnthe kullanıcısına yanıt
    Çünkü hata yapma lüksleri yok geç olsun güç olmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.