Şimdi Ara

Prince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
6
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Prince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU]

18 Mart 2021'de PC, Xbox One ve PS4 için geliyor.

Resmi Site:
    www.ubisoft.com
    Prince of Persia: Sands of Time | Ubisoft (US)
    https://www.ubisoft.com/en-us/game/prince-of-persia/sands-of-time-remake

Epic Games Store:
    epic games store
    Prince of Persia: The Sands of Time Remake
    https://www.epicgames.com/store/tr/product/prince-of-persia-sands-of-time/home

Ubisoft Store:
    store.ubi.com
    Prince of Persia The Sands of Time Remake - TR_Ubisoft
    https://store.ubi.com/tr/prince-of-persia-the-sands-of-time-remake/5efc463f0d253c1d3430ff98.html

10.09.2020 itibariyle PC ön sipariş fiyatı 179₺

Ön siparişle beraber orijinal oyundaki görüntü filtresi, kılıç ve Prince skinleri geliyor. Aşağıdaki görsele bakabilirsiniz.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU]

Geliştirici/Yayıncı: Ubisoft
    Platformlar: PC, Xbox One, PS4
    Çıkış Tarihi: 21 Ocak 2021
    Tür: TPS, Aksiyon, Macera
    Modlar: Singleplayer

Prince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU] Prince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU] Prince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU]
    Prince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU] Prince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU] Prince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU]

Remake ve orijinal oyunun karşılaştırması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VulonViing -- 3 Şubat 2021; 19:2:41 >

• Oyun Ubisoft Mumbai ekibinden alındı. ARTIK Ubisoft Montreal tarafından geliştirilecek. Ubisoft Montreal, orjinal oyunların ana geliştiricisi.

Geç bile kalınmış yerinde bir hareket.

twitter
    “An update on the development of Prince of Persia: The Sands of Time Remake”
    https://mobile.twitter.com/princeofpersia/status/1521519964074749954
  • Büyük hayal kırıklığı. Oyun bir önceki nesilden kalmış gibi duruyor. Çok ciddi tepki alacaklarını düşünüyorum.
  • 2008'de çıkan PoP bundan daha iyi görünüyor. Bu ne böyle.
  • 2012'de yapıp çıkarmayı unuttukları oyunu 2021'de çıkarıyorlar. Çok da yüklenmeyin.
  • Remake'i Hint Stüdyolarına yaptırmışlar. Eskiden Kiev vardı, Sofya vardı saçma sapan port işleri yaparlardı. Yeni gözdemiz Pune stüdyosu olacak herhalde.
    Fakir Remake'i yapmışlar resmen. Adamlar biraz utanır bunu göstermeye yahu. Darısı artık Warrior Within'e diyelim. Yeri bende ayrıdır.
  • Grafikler iyi olmasada eskileri yadetmek için oynar geçeriz, umarım asıl merak ettiğim oyun Warrior Within remake'de bu kadar özensiz iş yapmazlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu daha çok remeykçik olmuş

Herhalde başta Switch'e niyetlendiler grafiğe abanmadılar. Sonradan hadi yapmışken pc ye konsolada çıkartalım demişler. sorsan ubiye masalsı havayı, orijinal tadı bozmayalım diye falan derler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • D. kullanıcısına yanıt
    2 nesil geride bence. O kadar kötü.
  • Açıkça söylüyorum beğenmedim.Belki bundan 10 sene önce yapsalardı beğenebilirdim.Ubisoft hala çok yanlış yolda ilerliyor.Yıllar önce peter jackson's king kong oyununu yapan ubisoft nerde şimdi ki nerde ? ileriye gideceklerine geriye gitttiler. Prince of Persia serisisin hayranıyım ama asla bu oyuna para verip oynamam.
  • Grafik konusunda söylediklerinize hak vermemek elde değil. Alfa sürümü olarak tanıttıkları için daha da geliştireceklerdir muhtemelen, böyle çıkması imkansız. Gerekirse ikinci Crysis Remastered vakası olur, çıkış tarihini ertelerler.
  • Capcom'dan örnek alsaydınız. Bu nasıl Remake'dir arkadaş.
  • 1 ay sonra Xbox Series X ve Ps5 Göreceğiz. Yani Dönem Ps5/Series X çağı
    36TFLOPS luk RXT 3090 ların çağı.
    Xbox One X PS4 Pro
    Xbox One, Ps4
    Çağı çoktan geçti

Önümüze gelen oyun ise 2005-2006 yılında çıkan Xbox 360 ve Ps3 grafik kalitesinde bir oyun ve 16 sene öncenin grafikleriyle geliyor. 360 ın ekran kartı gücü Ati Xenos 240Gflops gücündeydi yani Rtx 3090 ın 150 de biri series x in 50 de biri kuvvette bir cihaz. Ve gösterilen grafiklerde bu seviyede

Bana ve birçok oyuncuya UBİSOFT u tanıttıran sevdiren oyun POP tur. Ayıp etmişler. REMAKE değil definitive edition olur bundan.

• Bu seriye remake değil reboot gerekiyordu. PoP uzun zamandır yeni oyun çıkarmamıştı o yüzden tasarımda özgürlük şansları vardı ve eskiden gelen bir kitlesi var sırf adı bile satardı. Onun yerine garip bir remake yapmışlar ilk remaster sandım sonra baktım yeni mocap yapmışlar grafikleri falan biraz değiştirmişler ama sanki 2020 yılında değil de 2013 yılında yapılmış bir oyun gibi duruyor. Oynanış olarak eski havasını koruyor videoya bakarken platformları kafamda geçtim
    Bu marka GoW ve AC: Odyssey tarzı bir oynanışı hak eden bir marka keşke remake değil de sıfırdan bir reboot gelseydi.
  • Uygun fiyattan gelirse eski anıların hatırına tekrar şans veririm ama herkesin tepki koyduğu kadar var, bu görüntüler Remake’i geçtim nerdeyse Remastered gibi bile görünmüyor

• 179 Liraya eski püskü oyunu satıyorsun bari Türkçe Dil seçeneği ekle be arkadaş...
  • Tutmaz
  • Bu ne şimdi. Ulan tam seviniyorum remake çıkıyor diye, bi bakıyorum leş.
    İnsan şu oyunun adının, namının hatrına böyle rezil bişey yapmaz ya.

Basıcaksın buna ac tipi bir grafik, vindictus onlibe gibi kombo sistemi sabahlara kadar oynatacaksın adamı.

Ubisoft AAAA dan bahsediyor bide. Gülüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne oynardık zamanında be

• Ne gerek var böyle bir remake'e. İlk oyuna grafik modu eklenmiş gibi gözüküyor...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.