Şimdi Ara

Prince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
6
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle olacaksa remaster olsaydı keşke. Farah baya hintli olmuş Hintli Farah görmek istediğim en son şey. Offf o Farahın seslendirmesi neydi ya...
    En sevdiğim oyunlardan biri Warrior within böyle olacaksa belli ki onun da içine edecekler.
    Ubisoft böyle bi seriyi nasıl çöp edebiliyosun ya.
    Grafik kalitesi bile PS3 zamanı gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StoneOcean -- 11 Eylül 2020; 13:50:5 >
  • Remake gibi.
  • Çok sevdiğim bir seriydi , grafikler biraz daha iyileştirilirse bir şans verilebilir
  • Warrior withine bulaşmazlar inşallah. Benim en sevdiğim oyundur seride.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve ubisoft sözde AAAA oyun devrini başlatıcak ahahahahahah
  • Yıllar evvel CTR'nin remake'i çıksa keşke dedim çıktı, Prince of Persia üçlemesine bir remake şart dedim ilk oyunu geldi. Ancak beni en çok heyecanlandıracak olan Warrior Within ve The Two Thrones oyunları. Bunların remake'lerini merakla bekliyorum. Bir de beklediğim Crash Bash var, bakalım remake yapacaklar mı?

• Yorumlara yazmışlar her sahne adamın yüzü değişiyor diye. Hint dizilerine dönmüş güzelim oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Yıllar evvel CTR'nin remake'i çıksa keşke dedim çıktı, Prince of Persia üçlemesine bir remake şart dedim ilk oyunu geldi. Ancak beni en çok heyecanlandıracak olan Warrior Within ve The Two Thrones oyunları. Bunların remake'lerini merakla bekliyorum. Bir de beklediğim Crash Bash var, bakalım remake yapacaklar mı?
    Crash Bash şu dönemde çıksa baya popüler olur + iyi satar.
  • Ubisoft paraya kıyamamışsın bari fiyatı da kıyamadığın para oranında düşseydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

Crash Bash şu dönemde çıksa baya popüler olur + iyi satar.

Alıntıları Göster
    Ne kadar satar bilemem ama mükemmel bir oyun olacağına bahse girerim. Gerçi CTRFN'deki gibi sadece Ps platformunda umursanacaktır ama olsun. CTRFN konularına bir bakın Ps bölümündeki konusu 28 sayfa -ki benim de etkim büyüktür- Xbox ve Switch ilgisizlikten daha ilk sayfada kalmıştır. Çünkü daha öncede exlusive olan bu platform oyunları multiplatform olunca pek ilgi çekememiş bir de malum yeni kuşak bu güzellikleri pek bilmediği için hiç umursanmamış.

Bu arada Twisted Metal 3, Vigilante 8, DMC 1, 2 ve 3'ün de remake'leri gelse ne güzel olurdu. Buradan evrene bi daha mesaj yollayalım da gerçekleşsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 12 Eylül 2020; 11:30:30 >

• Original vs Remake
    ElAnalistaDeBitsyoutube
    Prince of Persia: Sands of Time | Original VS Remake | Graphics Comparison Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=abXW5f_Jn10
  • İlk gördüğümde umutlanmıştım ama bu resimlerden sonra olmamış aga.Kontrolleri eskisi gibi olmazsa ben de bir şey bilmiyorum.Çünkü öyle bir hava sezdim.Bir de Hintlilere yaptırmışlar remakeyi.Tümden gitti hevesim

Edit: Karşılaştırma videosunu izledim ve fikrim tamamen değişti.Eğer kontrollerde bir sıkıntı olmazsa alacağım.Eski oyunu görünce içime bir heves geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickola Tesla -- 12 Eylül 2020; 13:57:15 >
  • Utanmadilar mi cocukluk oyunumuzu bole rezil etmeye

• Zamanında ilk prince of persiayı oynayanlar beğen butonuna tıklasın lütfen
    Prince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: GEÇBATAN

Zamanında ilk prince of persiayı oynayanlar beğen butonuna tıklasın lütfen
    youtube yorum kısmına çevirdiniz formu
  • Grafik olarak bir assasin's creed değil belki ama o kadar da kötü durmuyor bence. Eski nesil konsolların gücü ortada sonuçta. Ayrıca açık dünya saçmalığının her yerde olduğu şu zamanda senaryosu güzel çizgisel bir oyun her türlü oynanır. Ubisoft bundan sakal alırsa serinin asıl efsanesi ww yi yeni nesile çok daha iyi grafiklerle yapacaktır.

• 179tele ye satma imkanları yok. pop'u çok severim ama anca korsanPrince of Persia: The Sands of Time Remake (21 Ocak) [PC ANA KONU]  oynanır bu oyun.

• Yeni Pop yapmaya yemiyor sanırım. Çünkü öyle Ac lerdeki gibi açık dünyayı dayayamıyorsun oyuncuya. Sağlam bulmacalar, iyi kombo mekanikleri tasarlaman lazım. İşte bu yüzden İndie yapımcıları seviyorum. Bu para babası gebeşlere kalsa 20 senelik oyunları döndürüp döndürüp oynatacaklar bize.
  • En sevdiğim oyunlardan bir tanesi. Çoğu zaman bitirmek için baştan başladım ama aradan çok uzun zaman geçtiği için hep unuttum. Remake çıkınca iyi kötü yenilenmiş grafiklerle falan bir daha oynarım belki.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.