Şimdi Ara

Priest Deckleriniz/Stratejileriniz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
2
Favori
11.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ANDREI

Bu Priest decklerimizde bir dengesizlik var, Priest'te bir eksiklik var ama tam olarak çözemedim. Ben Northshire, Auchenai, Circle of Healing, Pain, Deathlord getirmeye çalışıyorum. Deste late game odaklı olduğundan; early game'i olabildiğince az hasarla rakibi oyalamak; Mümkünse Auchenai ile 4. turn'de masayı sıfırlayıp 5. turn'de Loatheb, coin'le birlikte Cairne ya da Maexna indirmeye çalışıyorum masaya.

@LondonTipton

Maalesef bende naxxramas 1. wingden sonrası yok maex koyarsam da şu anki sinerjisine uyacağını düşünmüyorum destemin. Ben de o kartları elimde tutmaya çalışıyorum ama gerçekten priestde dengesizlik var benim destemde başlangıçta şans faktörü büyük rol oynuyor. Naxx kartları priest oyuncuları arasında çok popüler oldu benim için de almanın zamanı gelmiş :\

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar prieste başlamak istiyorum ben fakat anlamadığım şey genelde destede çok az minion oluyor,auchenai ve circle ile temizledikten sonra boardda nasıl çoğalacağım ?

2.sorum ise velen hariç çoğu priest kartını craftlayabilecek dustum var şuanda zaten eksiğim de fazla sayılmaz,üstüne koyarak gidebileceğim bir deck tavsiye edebilecek var mı ? Üstüne koyaraktan kastım ilerde eli fazla değiştirmeye gerek kalmasın birini çıkarıp yeni kartı rahatça koyabileyim.

Amazın decklerine falan baktım minion çok az yani olayını kavrayamadım şuan priestin,hunter ya da paladin boardını temizledi mi ne yapıyor priest.Gerçekten priest hakkında hiç bilgim yok

edit : @ANDREI

hocam şu kafamdaki deli sorulara bi açıklık getirirseniz müteşekkir olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 26 Ağustos 2014; 21:01:35 >

• Auchenai ile 4. turn'de masayı temizleyecek circle of healing denk geldiyse pek problem kalmıyor. Auchenai'nin zaten 1 canı kalıyor, sonraki turn rakip büyük ihtimalle onu yok etmeye çalışacaktır. Kalan manasıyla da yapabilecek pek bir şeyi yok hakimiyeti alacak seviyede. Olur da öldürmez, masaya 4 ya da 5 manalık bir minion koyarsa yine problem yok. Heal ile 2 damage + Auchenai'nin 3 damage'i 5 vuruş kafadan getirir ki; üzerine 3 mana daha kalıyor. Zaten yerde Auchenai varkan, onu öldürmeden tüm manaya minion koyanı da görmedim. Sonuç olarak her türlü masa hakimiyeti size geçiyor. Kilit nokta burası; bu noktadan sonra masaya yüksek costlu kaliteli minionlar koymaya başlayın. Rakip defansa düşecektir, removal kartları harcayacak ya da resti görüp o da yüksek costlu minionlar koyacaktır. Bu noktada Shadow Word: Death kartı çok önemli, mutlaka destenizde 2 adet bulunsun. Turn 6,7,8'de de aynı şekilde yüksek costlu minionlar (Cairne, Velen, Ragnaros...vs) sürmekten kaçınmayın. Saldırı durumunu koruyun, defansa düşmeyin. Ben bu durumu uzatmak için giantları da destek olarak kullanıyorum. Destelerde bulunan removal kart sayıları az buçuk belli; eğer bu saydığım aşamada masa hakimiyetini vermezseniz zaten oyun daha da dönmez.

@baLbesh

• ANDREI kullanıcısına yanıt
    priest oynamak için legendaryleri toplamam şart yani hocam,peki çok teşekkür ederim
  • Şart değil, bu stil üzerine kurulu bir oyun için gerekli sadece. Priest değişik bir class, metada da pek tutunamadı zaten. Az buçuk iş yapabilmesi için de maalesef biraz dust harcamak gerekli.

@baLbesh
  • Zombie Chow hakkında ne düşünüyorsunuz deathrattle priest decklerin vazgeçilmezi gibi ? Soulpriest combosu olmadan gideri var mı ?

• Priest oyuncusu değilim ama Auchenai olmadan Zombie Chow priest te olmaz bence ancak rush destelerinde olabilir ki o da şüpheli faydasından çok zararı olabilir.

Hatta Auchenai 'ın şu anda bir replacement ı olduğunu sanmıyorum Priest için, o olmadan Priest deck olmaz gibi geliyor bana Priest oynayan arkadaşlar söylesinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ercello

Hatta Auchenai 'ın şu anda bir replacement ı olduğunu sanmıyorum Priest için, o olmadan Priest deck olmaz gibi geliyor bana Priest oynayan arkadaşlar söylesinler

Kesinlikle katılıyorum. Auchenai; Priest'in en kilit kartlarından.
    Bu arada Sea Giant'ları çıkarıp, 2x Mind Blast ekledim desteye. Velen ile birlikte çok iyi finisher oluyor. Destenin son hali:

Priest Deckleriniz/Stratejileriniz

Sizin desteler biraz eğlence destesi gibi olmus sirf legendary koymusunuz is yapabiliyomu ki o sekilde deste. Dusuk manalarda rush desteleri zorlar gibi su an hangi ranklardasiniz bu desteyle

• quote:

Orijinalden alıntı: WildDestiny

Sizin desteler biraz eğlence destesi gibi olmus sirf legendary koymusunuz is yapabiliyomu ki o sekilde deste. Dusuk manalarda rush desteleri zorlar gibi su an hangi ranklardasiniz bu desteyle

Biraz amacından saptı, doğru

Mayıs ayından beridir oyunu doğru düzgün oynama fırsatım olmuyor, quest'ler için giriyorum oyuna sadece; forumdan ekli arkadaşlar bilir. Priest'le günde 5-6 maçla, casual bir oyuncu tarzında şu an rank 14'üm. Üzerine düşülse, nereye kadar gider bilemiyorum o yüzden @WildDestiny.
  • Şu anda güncel olarak kullandıgım deste geçen sezonu rank 3 te bitirdim + olarak slyvanas ekledim eksikleri nelerdir sizce? genel stratejim soulpriest ve circle gelirse zoo ya kaybetmiyorum aggro hunterlarada veya wild pyromencer gelirsede kaybetmiyorum.Shadow madnes yine rakipten 2 minion birden götürüyor ve deathrattle varsa size yarıyor control warriorlara kaybetmiyorum bol legli paladinlere karşı zorlanıyorum.holy fire aggro deckler karşısında hpim çok inerse toparlamak için kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 10 Ekim 2014; 1:26:52 >

• Deste kendi içinde gayet uyumlu ve birçok duruma karşı hazırlıklı. Ekleme/çıkarma yapacak bir şey göremedim doğrusu.

@fordexos
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Ben de şu an sürekli priest oynuyorum zetalotun legend1 olduğu desteyi tavsiye ederim biraz daha agro. Bu desteye gelince bence shade of naxxramas yerine bir tane Mind Control lazım başka bir kart da olabilir çıkaracağın kart ama bence Mind Control muhakkak olmalı kontrol matchuplarinda priestin en büyük avantajı o kart paladinle oynarken rakip kolay kolay çıkaramaz trionu. Bence priestin tek kötü olduğu class var o da handlock handlock karşı priestin şansı %5-10 ancadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeljko Obradovic -- 10 Ekim 2014; 3:02:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yorumunuz için teşekkür ederim.@Zeljko Obradovic.Hocam mind controlde vardı shade of naxxraması koyma amacım rakip spell harcamak zorunda kalıyor ki alan speli çogu zaman priestler holy nova sallayıp geçiyor ayrıca boş borda attıgımda rakip minyon atamıyor,Mind control olarakta slyvanas aslında bi nevi o işi görüyor shadow word dead atıyorum bazen.2.si senin oynadıgın destede handlocka kaybetmen çok dogal bord temizleme alternatifi sıfır neredeyse ben handlocka %5-%10 değil %90 falan galibiyet alıyorum.Aggro oynamayı sevmediğim için senin tarz bir deck yapmadım.Daha çok kontrol oyuncusuyum çünkü aggro oynadıgınız zaman iş tamamen şans ne gelirse atıyorsun ortaya kontrol oynadıgında en azından bir kaç hamle yapıp zevk alıyorum ki bu yüzden ağır ağır ilerliyorum rankta.Tabiki sizin destenin kendine üstün çok yönleri var handlocka zorlanırsınız ama diğer decklere karşı daha kolay olur işiniz belkide.Ayrıca paladini çok önemsemiyorum aslında sık karşılaşılmıyor zaten.Şu anda rank 10 dayım sürekli zoo ve aggro hunter arada priest denk geliyor zaten circle ve soulpriest gelirse kazanıyorum.Ayrıca kendi hazırladıgım deckleri daha çok tercih ediyorum hiç bir hazır decki tam anlamıyla tamamlamadım.Herkez tarafından bilinen combolar var tabiki deckte ama kendim oluşturmayı tercih ediyorum.

Yorumun için teşekkürler.@ANDREI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 10 Ekim 2014; 12:49:57 >

• arkadaslar ben amaz'in destesinin biraz degisigini oynuyorum. Zombie chow uzerinde durmak istiyorum. Bu karti mutlaka bulundurun. Eger zetalot destesi yaptiysaniz zaten vardir ama amaz destesinde aggro'lar gelince ve elinize auchenai + circle gelmezse cok zorda kalirsiniz(zorda degil direk oyun biter)

Burada Zombie chowlar giriyor devreye... Bunlarin amaci undertaker bufflamak icin kullanirlar genelde ama ben oyunun baslarinda hero powerlarini silmek icin kullanirim. Biraz ornek vereyim.

1.turnde atiyorsun 2/3 luk minion. Paladin 1/1lik hero power basamiyor. Yada Warior shield yukseltemiyor.(1 tane remover gitti) MAge ise Mana Wyrm attiginda bunu bufflamak icin kullandigi spellerde frostbolt kullanmiyor. Cunku yerdeki 2/3 miniondaki 5 heal'i almak istiyorlar. dolayisiyla hemen oldurmek istemiyor. soyle canim 20 ye filan dussun oldururum diyorlar... (ki +5 yerine -5 yiyorlar genelde:) )

Hunter deseniz webspinnerlari atiyor yada undertaker atiyor. onlari temizliyorsunuz. Zaten Priestte hero power ile cani azaldiginda dolduruyorsunuz. hele birde cleric geldiyse kartta cekersiniz...(Balla yag beraber:D)

en kotu stratejiyle 2.turnde oldurdu rakip bunu. 5 heal aldi. Ne olacak? Zaten 3.turne kadar zombie chhow olmasa ne kadar vurabilirsiniz ki? bu kartin olayi 1 manaya 2/3 oynanabiliyor olmasi...

Diger classlardan daha cok priestlere yarar. Cunku Auchenai var. Birazcik sansin varsa 5 heal indiriyorsun. Mind blast gibi... benim size onerim kesinlikle chow koyun destenize...

Not:Zayif oldugu tek sinif warlock. flame imp'de gidiyor olmasi sorun... Haa birde power word:Shiel ile can bufflamayin. Zaten olecek kart. health yukselttiginizde 1 turn yasar ekstradan... o yuzden gerek yok...

Yada giant gelirse birazcik masrafli oluyor. Auchenai ile oynamak zorunda kaliyorsunuz. diger siniflara etkisi kadar olmuyor...

• dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Hocam destenizi paylaşırsanız daha yararlı olabilir söyledikleriniz.Zombie chow iyi bi kart priest için ama zetalotun destesine daha uygun gibi geliyor bana undertakerla falan uyumu ben mesela destemde yer bulamadım pek ona wild pyromencerda geldiğinde zorlanmıyorum ben zooya mesela tek alternatifte circle+soulpriest değil priest erkenden board temizlemekte başarlı bi class bence.
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    hocam pyromancer guzel ama pyromancer sadece boardi etkiliyor... mesela wariorda cok zayif kaliyor. magede power shield yada holy smite gelmesi lazim yoksa magede mana wyrn aliyor basini gidiyor.. onu tek oynayamiyorsun boarddayken aninda indiriyorlar... dusuk manali spell+ pyro geldiginde tamam basarili ama ikili combo bende cok nadir geliyor.

benim deck bu sekilde. rank 2 de 3. yildizdayim.. tek zayif oldugum sinif giant deck...(ragnaros eksikligini yasiyorum)... Genelde pyro - Ragnaros degisikligi yapiyorum. 2 oyun giant gelince ragnorosu aliyorum desteye...

Duzeltme: Birde zombie chow'un bir artisi. Tum oyuncular ondaki +5HP almak istiyor. Ondan hemen oldurmuyorlar... Dolayisiyla boardda kaliyor canli olarak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 13 Ekim 2014; 1:18:06 >

• Power Word: Shield'ı anlamsız buluyorum ben Priest için. Destede 2 shield demek; 28 kart üzerinden deck kurmakla aynı değil mi? Shield'ın çektireceği kartı; Shield destede olmasa, Shield'ı yerden çekeceğimiz el, onun yerine zaten çekeceğiz. 1 manaya +2hp için de deckte yer kaplaması, Pyromancer gibi combolar için bulundurulmuyorsa, bence gereksiz.
    Dogru ama shield sayesinde early gamede birebir trade olacak minionlar 2-3 tur yasayabiliyor. Priestin heali sayesinde. Mesela zombie chow 2-5 oluyor 4. 5. Tura kadar oldurmek cok zor oluyor

Aynen katiliyorum hocam wild pyro. olmasa bende kullanmam. Ama priestinde buff kartları na kiyasla biraz daha iyi.ornegin cleric ustundede kullanıyorum ben rakibin warrior falansa

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.