Şimdi Ara

Priest Deckleriniz/Stratejileriniz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
2
Favori
11.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bulabildiğim çoğu drawing kartını desteye almaya çalıştım. Arada farklı kartların gelmesinin çok sorun olmayacağını düşündüğümden farklı kartlar tercih etmiştim destemde kombo kombinasyonları vs. olmadığı için çok sorun olmayacağını düşünmüştüm. Şu anda dediğinizi gözeterek bir deste daha hazırladım bu destede biraz daha 2li kartlara yer vermeye çalıştım.

Kastettiğinizi tam anlamadan hatalı bir şey yapmış olmamak için çok büyük değişikliklere gitmedim hangi kartları 2lemeli hangilerini çıkarmalıyım sizce diye soracağım tavsiyelerinizi şimdiden bekliyorum teşekkürler.

Priest Deckleriniz/Stratejileriniz

• Bu hali daha tutarlı olmuş @Vagabond42. Herkesin oyun stili farklı, bu yüzden verdiğiniz deck üzerinden gidecek olursam;

Shieldbearer yerine, 2. Shadow Word: Death;
    Novice Enginer yerine, Senjin;
    Booty Bay yerine, Senjin daha çok iş yapar.

Zaten zamanla, keşke şurada şu olsaydı gibisinden, destedeki eksikleri oynayarak tamamlayacaksınız. Oyunda yenisiniz, expert set zayıf anladığım kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Zombie Chow'u pek kullanışlı bulmadım ben. Hele bir de early game'de gelmezse, yarardan çok zararı var. Karar sizin elbet.

@Mazel Tov

zombie chow auchenai varken öldüğü zaman 5 dmg atıyor en son amaz kullanıyordu işe yarıyor bence
  • Circle of Healing'ten önce yere konursa olabilir lakin Auchenai + Circle + Chow'un denk gelmesi gerekiyor risk almamak için. Her ihtimalde pek kullanışlı görmedim ben. Denenebilir elbet.

Bu arada güncel deckim;

-2x Ancient Watcher yerine 2x Mindblast
    -2x Deathlord yerine, 2x Auchenai
    -2x Spectral Knight yerine, 2x Sea Giant
    -Baron Rivendare yerine, Mountain Giant

@glumblapinta
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Bu hali daha tutarlı olmuş @Vagabond42. Herkesin oyun stili farklı, bu yüzden verdiğiniz deck üzerinden gidecek olursam;

Shieldbearer yerine, 2. Shadow Word: Death;
    Novice Enginer yerine, Senjin;
    Booty Bay yerine, Senjin daha çok iş yapar.

Zaten zamanla, keşke şurada şu olsaydı gibisinden, destedeki eksikleri oynayarak tamamlayacaksınız. Oyunda yenisiniz, expert set zayıf anladığım kadarıyla.

Teşekkür ediyorum önerileriniz için.
  • quote:

Circle of Healing'ten önce yere konursa olabilir lakin Auchenai + Circle + Chow'un denk gelmesi gerekiyor risk almamak için. Her ihtimalde pek kullanışlı görmedim ben. Denenebilir elbet.

Bu arada güncel deckim;

-2x Ancient Watcher yerine 2x Mindblast
    -2x Deathlord yerine, 2x Auchenai
    -2x Spectral Knight yerine, 2x Sea Giant
    -Baron Rivendare yerine, Mountain Giant

@glumblapinta

Bu deste ile en fazla rank kaça geldiniz acaba ? Ben de priest deck yapmayı düşünüyorum desteniz kullanışlı geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önceki sezonlarda bu destenin biraz daha eksik haliyle, arada class da değiştirmeyerek rank 7'ye kadar geldim @LondonTipton. Yavaş yavaş da olsa ilerleyen; kazanma sayısı, kaybetme sayısından yüksek bir deck @LondonTipton. Son 2 sezondur pek aktif oynamıyorum lakin bu halinin daha başarılı olacağı aşikar.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Destemde baya büyük değişiklikler yaptım. Dediğiniz gibi kartları çift kullanmaya çalıştım daha çok ve faydasını da gördüm. Destemin son hali şu şekilde, şu an için sizinki gibi bir deste yapmam çok zor onun için uzun süre kullanabileceğim kaliteli bir deste yapmaya çalışıyorum elimdeki kartlar elverdikçe. Eksik yönleri var mı şu kartı alırsan iyi olur şunlar gereksiz olmuş diyebileceğiniz ve bu deck için nasıl bir oyun tarzı sergilemem gerektiği konusundaki düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

• Bu hali çok daha kullanışlı duruyor. Shieldbearer ve Mogu'shan; Divine Spirit ve Inner Fire combosu için sanırım, onlar da gayet makul. Sadece Temple Enforcer yerine Mind Control alabilirsiniz. Late game'de daha kilit rol oynar.

Koleksiyonunuz genişledikçe, bu iskelet üzerinden ekleme/çıkarma yaparak devam edersiniz.

@Vagabond42
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Şu an için hangi kartları eklemeliyim mesela bu desteye bir velen gider mi? Epic craftlama şansım olursa ne craftlayalım, neyin yerine kullanayım? Bu soruların cevaplarını da zamanı gelince bekleyeceğim sizden. Tekrar teşekkürler
  • Arkadaşlar şuan shadowformun metada yeri var mı gerçi daha çok soulpriest üstünde duruluyor ama shadow form da çok eğlenceli duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: LondonTipton

Arkadaşlar şuan shadowformun metada yeri var mı gerçi daha çok soulpriest üstünde duruluyor ama shadow form da çok eğlenceli duruyor

Daha 3-4 defa anca karşılaştım kullananla. Dediğiniz gibi Auchenai sıkça kullanılır ki; fazlasıyla geçerli ve yeterli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LondonTipton

Arkadaşlar şuan shadowformun metada yeri var mı gerçi daha çok soulpriest üstünde duruluyor ama shadow form da çok eğlenceli duruyor

Daha 3-4 defa anca karşılaştım kullananla. Dediğiniz gibi Auchenai sıkça kullanılır ki; fazlasıyla geçerli ve yeterli.

Az önce 1600 dust birikti Velen craft düşünüyorum ancak destem pek zengin sayılmaz neutral legendary eksiğim var aynı zamanda warlock ve paladin oynuyorum ancak jaraxxus , tirion , ragnoros , leeroy gibi kartlarım olduğundan pek legendary eksiği hissetmiyorum acaba velen mi yapmalıyım yoksa tüm decklerime ve prieste de en az velen kadar etkili bi neutral bulabilir miyim çok arada kaldım Sylvanas veya black knight , alex , cairne , deathwing ve bloodmage de çok cazip bakıyor prophetin yanında Sizin bir öneriniz var mı acaba ? Ayrıca desteme ne ekleyip çıkartabilirim ? Priest Deckleriniz/Stratejileriniz

• Velen + Mind Blast; Turn 9'da instant 10 damage vurur. Sonraki tura kalırsa, 2. Mind Blastla oyunu bitirirsiniz lakin çoğunlukla 2. turu göremeyen bir kart oluyor maalesef. Aynı comboyu ve hatta fazlasını (Holy Nova; Area 7; Holy Smite 7) bir tur gecikmeli olarak neutral bir legend olan Malygos ile de yapabileceğinizi de göz önünde bulundurmak gerek.

Alternatif olarak sunduğunuz Alex, Cairne ve Deathwing bende mevcut. Her ne kadar oyunun gidişatına göre değişse de etki bakımında Cairne/Velen/Alex/Deathwing olarak sıralayabilirim. Mainim Priest diyorsanız Velen craftlayın lakin aksi taktirde neutral bir legend daha çok iş görür.

Desteniz son derece uyumlu ve dengeli. Taunt eksikliği olsa da şu haliyle ihtiyaç da duymuyorsunuzdur muhtemelen.

@LondonTipton
  • quote:

Velen + Mind Blast; Turn 9'da instant 10 damage vurur. Sonraki tura kalırsa, 2. Mind Blastla oyunu bitirirsiniz lakin çoğunlukla 2. turu göremeyen bir kart oluyor maalesef. Aynı comboyu ve hatta fazlasını (Holy Nova; Area 7; Holy Smite 7) bir tur gecikmeli olarak neutral bir legend olan Malygos ile de yapabileceğinizi de göz önünde bulundurmak gerek.

Alternatif olarak sunduğunuz Alex, Cairne ve Deathwing bende mevcut. Her ne kadar oyunun gidişatına göre değişse de etki bakımında Cairne/Velen/Alex/Deathwing olarak sıralayabilirim. Mainim Priest diyorsanız Velen craftlayın lakin aksi taktirde neutral bir legend daha çok iş görür.

Desteniz son derece uyumlu ve dengeli. Taunt eksikliği olsa da şu haliyle ihtiyaç da duymuyorsunuzdur muhtemelen.

@LondonTipton

Ben de sizin gibi düşünüyordum velen craftladım mind gamesi velen ile circle of healinglerden birini de 2. ile değiştirdim sanırım en uygunu bu oldu ?

• 2. Thoughtsteal yerine de alınabilir. Circle of Healing ve Auchenai combosu bence çok daha kullanışlı.

@LondonTipton
  • quote:

2. Thoughtsteal yerine de alınabilir. Circle of Healing ve Auchenai combosu bence çok daha kullanışlı.

@LondonTipton

2. Toughtsteal yerine circle of healing koydum yetileri de çıkartıp Gadgetzan auctioneer eklesem mi yine kararsız kaldım kart çekmede sorun yaşayabiliyorum çünkü

• Ben de sadece Northshire kullanıyorum kart çekmek için. Oyun başında removal'a kurban gitmesin diyerekten sonradan koyuyorum masaya ve yeterli oluyor. Lakin sizin desteniz biraz daha mid game ağırlıklı olduğu için yeterli gelmeyebilir, Gadgetzan kullanılabilir. 4 mana; 4/5 ve 5 mana 4/4 dengesi de pek problem olmaz, Injured, Farseer...vs o arayı doldurur nasılsa.

@LondonTipton
  • quote:

Ben de sadece Northshire kullanıyorum kart çekmek için. Oyun başında removal'a kurban gitmesin diyerekten sonradan koyuyorum masaya ve yeterli oluyor. Lakin sizin desteniz biraz daha mid game ağırlıklı olduğu için yeterli gelmeyebilir, Gadgetzan kullanılabilir. 4 mana; 4/5 ve 5 mana 4/4 dengesi de pek problem olmaz, Injured, Farseer...vs o arayı doldurur nasılsa.

@LondonTipton

Bugün bu deck ile birkaç maç yapma şansı buldum. 15 e çıkıp 16 ya düştüm
    Ancak oyun başı elime çok fazla spell geliyor replace yapsam bile holy firelar ile başlamak zorunda kalabiliyorum ve masa üstünlüğünü geri alamadığım oluyor. Siz başlangıçta hangi kartları seçip hangilerini geri yolluyorsunuz ? Aslında spellerim ideal ancak oyunu baştan koparabiliyor rakibim.

• Bu Priest decklerimizde bir dengesizlik var, Priest'te bir eksiklik var ama tam olarak çözemedim. Ben Northshire, Auchenai, Circle of Healing, Pain, Deathlord getirmeye çalışıyorum. Deste late game odaklı olduğundan; early game'i olabildiğince az hasarla rakibi oyalamak; Mümkünse Auchenai ile 4. turn'de masayı sıfırlayıp 5. turn'de Loatheb, coin'le birlikte Cairne ya da Maexna indirmeye çalışıyorum masaya.

@LondonTipton
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.