Şimdi Ara

Priest Deckleriniz/Stratejileriniz (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
342
Cevap
2
Favori
11.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Handlock evet... 4 Giant + Jeraxxus 5 dev late game'de ustun... Ama bilmiyorum Ben cok denedim. Giant. Ama hunter, zoo vs.. aggro-zoo'larda cok vasat kaliyor... Sans tutmuyor bende..:D

bi ara deneyelim.. Questing adventurer ile 1 kere gelmisti. Ama biraz sansliydi. Yenildim. Hem destede ne eksik onu gormek icin.... ekledim sizi..
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Handlock sıkıntılı bir deste zaten hellfire veya shadowflame gelmesi lazım zoo da şansınız yüksek hellfire gelirse oyunu büyük ihtimal kaybetmezsiniz ama hunter oyunu tam toparlamış olsanızda 2x kill command yersiniz oyun biter hero poweri çok güçlü hunterın aslında warlock her el gibi -4 yiyior hunterdan.Deneyelim hocam Edwin daha iyi daha çabuk büyüyebiliyor Questing de conceal verirseniz sonrasında durdurulamaz bi hale gelir.Malygos rogue iyi bir deste tek sıkıntısı loatheb ve control warriorlar malygosa conceal atmanız gerekiyor kazanmak için zaten 1 turn yaşatırsanız alırsınız oyunu.
    Eskidende oynuyordum ben herkez leeroy beklediği için taunt falan oynardı malygos beklenmiyordu avantaj sağlıyordu şimdi yine Op oldu deck

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 27 Ekim 2014; 20:11:37 >
  • bugun yeni bir deck yaparken neden murloc priest yok dedim.. ve kendimce murloc priest yaptim.. ranked 10. siradan 3 te 3 ilerliyorum :D.... karsima gelenler screen shot yapmaktan oynayamiyorlar heralde... :D cok eglenceli:D

Priest Deckleriniz/Stratejileriniz
  • beyler priest oynamaya yeni başladım.şimdilik şöyle bir deck hazırladım.Destede çok fazla taunt var ve bunları oyun başında kullanmaya gayret ediyorum.Tabi verebildiğim kadar hasar verip prophet+spell kombosuyla da oyunu bitirmeye çalışıyorum ki genelde böyle bitiyor ne düşünüyorsunuz ? ekle veya şunları çıkar diyebileceğiniz kartlar neler ?
    http://i.hizliresim.com/3RnDrA.png
    en altta 2 tanede mind control var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ungalath -- 3 Kasım 2014; 8:48:41 >
  • ungalath kullanıcısına yanıt
    Tauren warrior gereksiz bi kart bence amani berserker daha iyi aynı özelliğe sahip 1 mana fazlaya diğeri taunt hem enrage edicek bişey yok priestte warrior gibi.Twiling drakede oyununuzu ciddi anlamda etkiler benim düşüncem kullanılmaması priestte elinizde kart tutmanıza neden olur buda oyun düzeninizi bozar.2x mindcontrol gereksiz bence 1x yeter 10 manaya zaten oyunlar ya geliyor ya gelmiyor çogu zaman divine sprit 2x var bunu sadece inner fire olmadıgı için lightspawn üstünde kullanabilirsin bence bu combo çok gerekli değil ya inner fire ekliceksin yada bu 3 kartı çıkarıcaksın benim şahsi görüşüm.Thougsteal ekleyebilirsin priestin olayı bu zaten onu zevkli kılan kartlardan bi tanesi thougsteal demolisher yine kullanışsız bi kart.Tavsiyelerim bunlar ne eklerim bunlar yerine dersen kendin deneyebilirsin örneğin sunwalker 2x olabilir 2x thougsteal wild pyromancer aggrolara karşı iyi iş yapar 2x soulpriest ve 2x circle healing craftlamalısın kesinlikle priest oynıcaksan.

• quote:

Orijinalden alıntı: fordexos

Tauren warrior gereksiz bi kart bence amani berserker daha iyi aynı özelliğe sahip 1 mana fazlaya diğeri taunt hem enrage edicek bişey yok priestte warrior gibi.Twiling drakede oyununuzu ciddi anlamda etkiler benim düşüncem kullanılmaması priestte elinizde kart tutmanıza neden olur buda oyun düzeninizi bozar.2x mindcontrol gereksiz bence 1x yeter 10 manaya zaten oyunlar ya geliyor ya gelmiyor çogu zaman divine sprit 2x var bunu sadece inner fire olmadıgı için lightspawn üstünde kullanabilirsin bence bu combo çok gerekli değil ya inner fire ekliceksin yada bu 3 kartı çıkarıcaksın benim şahsi görüşüm.Thougsteal ekleyebilirsin priestin olayı bu zaten onu zevkli kılan kartlardan bi tanesi thougsteal demolisher yine kullanışsız bi kart.Tavsiyelerim bunlar ne eklerim bunlar yerine dersen kendin deneyebilirsin örneğin sunwalker 2x olabilir 2x thougsteal wild pyromancer aggrolara karşı iyi iş yapar 2x soulpriest ve 2x circle healing craftlamalısın kesinlikle priest oynıcaksan.

tavsiyeler için teşekkürler.
    demolisher ı erkenden atarsam kimse sürekli 2 hasar almak istemediği için hex gibi spelleri olabildiğince önce kullanıyorlar bende haliyle propheti biraz güvene almış oluyorum
    tauren konusunda haklısın onu çıkarmayı düşünüyorum bende.
    tavsiyelerin doğrultusunda şöyle bir deste oluşturdum arcane dust olmadığı için sadece 1 tane circle of healing yapabildim
    http://i.hizliresim.com/OdpAm3.png
    en altta da 1 tane mind control var.

• ungalath kullanıcısına yanıt
    Biraz daha tutarlı olmuş gruntuda çıkar en kötü minyonlardan bi tanesi taunt konusunda bu kadar ısrarlı olma bende başlarda sen gibi taunt üstüne oynuyordum.Circle soulpriest olmadan çok işe yaramaz en kısa zamanda dust biriktirip yap priestin en iyi combosu.Ayrıca injured blademaster varsa oda iyi gider circle ile.
  • Bu deck nasil olmus arkadaslar? Rank 9 ve ilerliyorum... Strateji Alex ve mind blast x 2 + holy fire....

Bu destenin en guclu yonu surpriz etkisi. herkes amaz turunden bir deck beliyor(yada turevi.. 1-2 kart degismis versiyonu..) ama farkli olunca sasirtiyor...

En cok zorlandigim sinif warrior. Armor yapmasi ve 5+ legend kartlari cok guclu olmasi(Baron, Grommash, alex, slyvanna,ragnaros...) cok zor durumda birakiyor. O yuzden warrior ile oynarken thoughtsteal kilit kart. Eger bu guclu kartlardan calamazsaniz. direk cikin...

Aggro / zoo(hunter-warlock) destelerinde, hic zorlanmiyorum. Tabi bazen sanssiz oldugum oluyor. ama genelde yeniyorum.

Warlock'un Giantli handlocku, Hicbir sekilde zorlamiyor. Sadece kart cekme kartlarinizi iyi kullanmaniz gerekiyor

Mage, eger aggro ise cerez.. freeze mage ise, tam bir yaris havasinda geciyor:D. ozellikle coin varsa, coin kullanmasini saglamalisiniz. Cunku alexi sizden once cekerse, sizin onu temizlemeniz gerekli... yoksa ardinda ice lance ile olursunuz. Ben 4-5 mac yaptim yenilmedim henuz...

shaman, shamanda biraz zorluyor. OZellikle flametonguo totemi kullandirtmamalisiniz. yere attigi anda cabol ile calmali yada yoketmelisiniz.

Druid sizin yerdeki minionlari temizlemeye calisacagi icin alex + mind blast + holy fire engelleyemiyor...

Paladin, biraz dikkat istiyor.. Heal spellerini kullandirtmalisiniz. Alexi atmadan once en az 1 tane heal speeli kullanmali(minionu demiyorum.)

Rogue, ikiye ayriliyor. Cold bloodlu roguedan korkmayin. cunku cok fazla boardu temizleyecek kartimiz var. Ama molygoslu rogue gelirse bir an once alex ve mind blastlari bulmaya bakin. Cunku hemen hemen ayni turnde aktif oluyorlar...(9.turn)

strateji kart cekmeye yonelik. ve alexi buldun mu.. oyun bitiyor... Oneriler?

Gayet tutarlı, early game'de etkili olacak bir deck lakin uzayan oyunlarda minion eksikliği yaşamıyor musunuz?
    Bu da benim güncel deck:

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,Aslinda strateji alextrassayi bulmak uzerine kurulu... eger 10.turn olmus ve alex yoksa 2 turn daha ortada durabiliyorum. dolayisiyla cleric cok onemli oluyor. 1 clericten en az 2 kagit cekmem gerekiyor ki, turn 8 de 15 kart alabileyim...(yani powershieldler dahil 4 tane kart cekmek demek oluyor.) yani alexin gelme ihtimali %50...

sizin deste direk late game ustad:) ama early gamelerde auhenai + circle combosu gelmesse cok damage yemiyor musunuz? yada molten giant gelmesi gerekyor.. bende bu aralar aggro priest yapmaya calisiyorum..:D mechlerle guzel oluyor. Hele 1 kere enhance o machano kullanabilirsem.. paylasacagim decki... henuz test asamasinda:)
    Tek kart üzerine kurulu olunca, biraz sakat geliyor bana açıkçası. Velen + 2x Mind Blast deniyordum bir ara; Turn 9; instant 10 damage, Velen yaşarsa, +10, taunt yoksa +7'de Velen'dan...vs Gelirse güzel oluyor lakin, gelmezse de problem çıkıyor açıkçası.

Dark Cultist, Burly, Kezan...vs oyalıyor Mid Game'e kadar. Sonrasında zaten Auchenai, Holy Nova...vs derken Her turn masaya yüksek bir minion koyunca hakimiyet bana geçiyor. Molten'lar da zaten stepnede; Alex...vs derken kurtarıyorum bir şekilde

•  Priest Deckleriniz/Stratejileriniz

hocam böyle bir deck yaptım sizce eksiği felan varmı?
  • Auchenai Comboları, Shadow Word: Death, Holy Nova, MC, Shadow Madness...vs gibi kilit kartlar tamam zaten lakin Lil Exorcist'lardan biri çıkarıp; en az 1 tane Pain eklemekte fayda var. Deck kendi içinde tutarlı; ne tür oyunlarda sorun yaşıyorsunuz? Ona göre ekleme, çıkarma yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Auchenai Comboları, Shadow Word: Death, Holy Nova, MC, Shadow Madness...vs gibi kilit kartlar tamam zaten lakin Lil Exorcist'lardan biri çıkarıp; en az 1 tane Pain eklemekte fayda var. Deck kendi içinde tutarlı; ne tür oyunlarda sorun yaşıyorsunuz? Ona göre ekleme, çıkarma yapalım.

ben genelde kontrol priest oynamayı seviyorum ve bazen öyle aggro deckler geliyorki karşısında durmak çok zor o yüzden size danıştım hocam saolun yardım için pain ekliyicem :)
  • Priest'e 30 kart yetmiyor maalesef, çok güzel kartlar var. Deste ne olursa olsun, bir şeyler eksik kalıyor. Aggro deckler için; oyun başında Auchenai getirmeye çalışıyorum. Giant'ları kullanıyorum bir de; kalabalık masalarda Sea giant, son turn'lerimde Molten'ları taunt yapıyorum. Şansa kalıyor tabii biraz. Eğer control oyunlarda Win alırsanız, aggro decklerden gelen Lose pek de problem olmaz totalde.
  • priest icin aggro deck yaptim... rank 10-13 arasi takildim bu desteyle... Ne eksik. Fikirleriniz nelerdir?

Genel taktik micro machineleri bufflamaya yonelik... aslinda decke lightwarden ekleyip onu bufflama uzerine yogunlastim ama pek basarili olmadi.(buff kartlari cok az.)
    genelde eger powershield gelmediyse, macrolari upgraded repair bot gelene kadar sakliyorum... bir kere buff alirsa zaten ucuyor(silence gelene kadar.).

ayni zamanda velen's chosen ilede bufflama yapabiliyorum ama bu sekilde bufflarsam silence kesin gibi oluyor. Genelde velen's chosen tercihimi yanindaki karta sakliyorum. Hic olmadi yerde 2-3 minion varsa enhance o machano ile gayet etkili bir boardim oluyor.

Zayif yanim, oyun late'de cok uzarsa pek bir duramiyorum. mesela son oyunumda warior handlock geldi. Adamin caine, alex, baron, iron juggernaut ve grommash kartlarini yedim yerde micro machine 12/7 olarak kaldi. Son kagit bouncing blade cekti ve microyu oldurdu... yani 1 2 modifikasyon ile metada yer edebilir bu deck ama neler yapilmali?
    oneriler nelerdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 13 Aralık 2014; 23:46:42 >

Deck iyi ama aggro denemez tam anlamıyla biraz ortada bi deste olmuş aslında control decklerine sıkıntı çekebilirsiniz.Ayrıca soulpriest ve circle gibi kartları çıkarmışsınız o zaman wild pyro nunda işi yok bu deckte dediğiniz gibi aggro oynuyorsanız eğer hatta 1x holy nova yeterli çünkü yarı controle kaçıyor şu anda yaptıgınız deck mesala shadow dead olmaması tamamen control decklerine karşı savunmasız yapar sizi basic deckli birisi çıkmış olsa bile karşınıza bi ironberk atsa bişey yapamazsınız.Control oynıcaksanız wild pyro shadow maddness gibi kartlar önemli ama aggro oynuyorsanız bu kartların bi önemi yok hatta wild pyro zarar verir size.Ama randıman alıyorsanız bilemem sonuçta oynamadım.
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    soulpriest + circle = 4 kart ediyor. Birde circle varsa injured blademaster da olmali. Maksimum duzeyde faydalanmak icin. buda toplamda 6 kart ediyor ki. O zaman bu 6 kart uzerine desteyi ayarlamak gerekiyor. (ki oda onceki amaz decki yada undertakerli deck demek oluyor)

bu destede pyronun olma sebebi, hunter ve shaman. Bu iki sinifa karsi oynarken gercekten pyroya ihtiyacim oluyor.(zaten spell sayisi yeterli). shadow madness destede mevcut. bence priestin en kilit kartlarindan birisi:)

ironbark konusunda onlar sorun olmuyor. Cunku 8. turne kadar board kontrolum altinda oluyor ve enhance 0 machino atinca windfury shield vs alinca ironbark tarzi buyuk kartlar islevsiz kaliyor. yani benim belirttigim gibi warior handlockta zorlaniyorum. belki slyvanna ekleyebilrim ama neyi cikartacagim?

(warlockta hic zorlanmadim. hem zoo hem giantli destesi cerez oluyor.)
  • Forsen kırması hazırladığım priest deck. Daha maç kaybetmedim bu deckle. Özellike 4 ataklı kartları çok rahat kırıyosunuz ya da transform ediyorsunuz bu deckle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrollee -- 14 Aralık 2014; 1:15:39 >
  • Yeni başladım oyuna bir kaç gün daha oynadıktan sonra deck düzmeye başlayacağım. :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.