Şimdi Ara

Priest Deckleriniz/Stratejileriniz (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
2
Favori
11.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soyle bir deck gelistirdim arkadaslar. Acaip is yapiyor. bu sezon duzenli oynamiyorum ama rankte gayet basarili...

Tek zayif oldugum sinif druid. yani druidde rng beni tutuyorsa **** yoksa druide win oranim dusuk. Sebebi ise deathlord'un rastgele bir minion getirmesi. tum siniflarda(druid haric) minionlar combo halinde kullaniliyor.

Mesela mech mageda Antonidas bile getirse, plansiz oynandigi icin daha spell harcayamiyor. (mana yetmiyor yani). Turn 4 de fireball atiyor. yerdeki minionla vuruyor. ve yere antonidas geliyor ve sira bende oluyor. Dolayisiyla ben antonidasi hic bir zarar veremeden temizleme imkanim oluyor. ayni sekilde "Goblin blastmage" getirse bile onun 4 damage vurma bonusu aliyor.

Hunterdada ayni sekilde. eleman oldurdu diyelim. ve yere getirdigi minionu plansiz getirdigi icin tum duzenini bozuyoruz. Ozellikle secretlari aciga cikarmada cok avantajli oluyor. Birde zaten hunterda eger "hunters mark" yoksa deathlordlar resmen kabus oluyor hunter icin:D

wariorda da ayni sekilde. Bir tek 2 tane minion gelirse kotu oluyor. Onlarda "Baron geddon" ve Ragnaros. bu ikisinin ozellikleri turn sonunda aksiyon yaptiklari icin ciddi sorunlara sebeb olabiliyor ama sans dusuk. Diger kartlarda yine bonus kullanamadigi icin cok buyuk kayiba sebeb oluyor. MEsela "Shield maiden" gelirse.. +5 shield alamamis oluyor. slyvanna getirse bile brawl combosunu kullanamiyor...

priestte ise oyunun durumu genelde mind controle kaliyor. eger mind control ile guzel bisey calarsam oyunu kaybediyor...

saman desek hunter gibi. 8 hp li tauntu gecmek zor oluyor. Fire elemental getirse bile battlecry combosunu kullanamiyor.

warlockta ise kilit kart light bomb. ondan dolayi olabildigince giantlari sahada gormek istiyorum. sonra bir light bomb mefta. hele sansim denk gelirde deathlort ile jeraxxus atarsa yere... oyun direk bitiyor.(Jeraxxus calinabilir bir kart..:D)

Priest Deckleriniz/Stratejileriniz

• dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Rankedde kaç gördünüz acaba bu deckle?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deathlord deck e giriyor mu ya, rakip sahaya attığı kart beni korkutuyor.

Edit. Arkadaş yukarda cevaplamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 23 Mart 2015; 13:25:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Bu sezon çok oynamadım su anda rank 7deyim. Rank 17den basladım. Win oranı çok iyi. Tabi druid gelene kadar:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rikudou kullanıcısına yanıt
    hocam deathlord bir tek shadow word:pain ile olduruldugunde(priest) kotu oluyor. Onun disinda rakip onu oldurmek icin harcadigi caba ile kazandigi minion bakimindan cok kazancli oluyor. iste bir tek "end of turn" damage atanlar gelirse, (ragnaros ve baron) kotu oluyor. oda o turn sonunda baron =2 damage, ragnaros = 8 damage attigi icin.

Zaten o tarj mininlari yerden silmek icin yeterince spell var elimde. shadow word:Death*2, light bomb*1(bundan da 2 tane olsa guzel olurdu aslinda, ama elimde yok). kucuk minion gelirse zaten sorun olmuyor. Bu deckin saldiri gucu calmasi. yani (shrinkmeister*1 ile cabal combosu) cabal*2 + mind control + shadow madness ile aikido taktigi yapiyoruz resmen..:D

bence son derece kanser edici bir deste...:D

düzeltme : az once kanser hunteri kanser ettim...:D ahahah icimdeki yaglar eridi resmen...:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 23 Mart 2015; 15:52:23 >

yüksek ranklarda çok paladin ve warrior olduğu için deathlordların geri tepme ihtimali çok yüksek ama tarzı olan bi deck yani 2x d olduğu için rag bile gelse deathlorddan D atıp geçebilirsin ama yine de decent deck dediklerimizden değil yani nasıl anlatıyım kezansız deck her decke karşı güçlüdür kezanlı deckse secret kullanan decklere karşı extra güçlüdür.Kezansız bi deck yaptığın zaman decent deck oluyor çünkü ihtimaller üzerine değil de kim gelirse gelsin yenebilecek bir deck sağlıyosunuz bi nevi mech mageye flamestrike eklemek gibi harika bi kart ama deckin olayını bozuyor. Demek istediğim extreme bi deck ama geri tepebilirliği çok yüksek
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz hocam. Az önce 2 defa paladin geldi. Ve death lordlar birinde trion diğerinde piloted shredder(4saldırı gücü) çıktı ve shredder daha çok sorun oldu. Ama tabi bir sonraki turnde oldürdüm.

Bu deckin tek sorunu; kart çekme. Bazen kartsız kalabiliyorsunuz(birde thoughtsteal gelmemekle inat ediyorsa...)

Şuan rank6 oldu. Hızla ilerliyorum eğer sezonun son gunlerinde legend olursam çok komik olur...(Legend olmak için zamanında baya uğraşmıştım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Voljinsiz bu deck çalışır mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Deck çalışır lakin kimi durumlarda eksikliği hissedilir kanaatindeyim.
    hocam voljinsiz calisir. ben voljini bir noktada rakibin guclu minionu temizlemek icin kullaniyorum. bunubig game hunter ile de yapabilirsin. Ama o zaman loatheb gibi antonidas gibi 5/x yada 6/x minionlarda cevapsiz kalirsiniz.

Belki holy fire olabilir. hem 5 hp verir. hemde guzel bir bitirici olur. denemek lazim

ekleme: Rank 5 oldum.5 gunde 5 rank ilerliyebilecekmiyim bakalim:P

ekleme2: An itibariyle rank 4 oldum. Dostum bu deck bir harika...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 25 Mart 2015; 15:05:11 >
  • Deathlord ü bende dün druid de denedim, özellikle bolca gelen Hunter lar için concade sebebi...
    Priest bile çalmak için 2-3 turn Mana değerini ve kart bekliyor, çalarsa da oyun bitiyor. Güzel kart ama çalınmaya karşı elinde etkisiz hale getirecek birşey lazım.

• Rikudou kullanıcısına yanıt
    priest'in işi çalmak hocam:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

hocam voljinsiz calisir. ben voljini bir noktada rakibin guclu minionu temizlemek icin kullaniyorum. bunubig game hunter ile de yapabilirsin. Ama o zaman loatheb gibi antonidas gibi 5/x yada 6/x minionlarda cevapsiz kalirsiniz.

Belki holy fire olabilir. hem 5 hp verir. hemde guzel bir bitirici olur. denemek lazim

ekleme: Rank 5 oldum.5 gunde 5 rank ilerliyebilecekmiyim bakalim:P

auchenai boarddayken late gamede büyük bişey oynarsa rakip voljin - hero power direk yiyor zaten ordan da oyunu döndüremiyor rakip,o comboyu tutturabilirsen anında 10 adım öne geçiyosun sanki oyunda

• baLbesh kullanıcısına yanıt
    bugün bir prieste denk geldim. Cok komiikti.

Ben deathlordu oynadım.
    biraz boardda durdu filan sonra
    adam injured blademaster + circle yapti.
    ben death lordu valen's chose ile buffladim(4/12 ysera gibi oldu) sonra
    adam slyvanayi atti..
    bende injured blade master'a saldirip ardindan holy nova ile temizledim. slyvana 2 cani kaldi sonraki el
    tabiki slyvana ile benim deathlorda vurdu. benim death lordu aldi.. Sonra
    ben coin + shrinkmeister + cabal ile geri aldim.. :D
    sonra adam voljin ile deathlordun canini 2 yapti.
    sonra bende voljin ile rakibin voljinden cani aldim.ve deathlord ile saldirdim.
    rakibe clerik verdi sonra ben onu cabal ile caldim.
    rakip ragnaros atti. ragnaros bana vurdu
    sonra mind control ile ragnarosunuda caldim..

sonra concade verdi :D

cok eglendim...

Siz böyle yazdıkça Priest'e dönesim geliyor hocam

1,000'den fazla win'im var Priest'le lakin pek tutunamadığı için bırakmıştım.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    hocam standart decklerle denedim durdum. warrior olsun face hunter olsun. en cok zevk veren sinif yine priest. cunku o karti cal. rakibin kartlariyla oyna filan son derece eglenceli.

warlock giantlarda eglenceli. ama acaip rush deck kullanan var. ve kazanamayinca sinir oluyor insan.

warior oynayamiyorum. en baba legendary yok:(

mage ise, mech mage denedim. guzel bir deck ama bazen harbi dellendiriyor. echo'lu destede sarmadi bir turlu beni. Adam yerde minion birakmiyor ki... Turn 8 ve ustune cikmak lazim ki, yere minionlari atip echo ile toplayabileyim. bazen ona odaklanacagim diye oyun elden gidiyor(yani beceremiyorum:D)

face hunter, cok sıkıcı... yani yere at direk saldir. cok uyduruk. Ama face hunteri yenmekte acaip zevkli:D

druid ise cenarius eksik. ondan dolayi pek oynayamiyorum.. Ama druidde cok eglenceli bir sinif... hele tree of life'li deckler cok keyifli:D

paladin, quartermaster eksik. onsuz denedim bir iki el. ama cok verim alamadim.

rogue. Oil rogue eglenceli ama kart cekme sikintisi yasiyorsun. Sprint bile yeterli gelmiyor. Hele birde 2 tane sprint 15. kagit ve sonrasindaysa goz gore gore oluyorsun ve bisey yapamiyorsun.

shamanda coooook eksigim var...

ozetle bu sezon oynamayi hic dusunmuyordum. ama priestin bu destesiyle gayet basarili sonuc aldim. rank 4e kadar yukseldim...

Ben de siz gibi ranktan ziyade, oyundan keyif alma amaçlı oynadığım için üzerine düşmek adına direk olarak birçok deste eleniyor. Eğlenceli sınıf olarak bence de Priest başı çekiyor, ilk günden Priest'e yönelişimin sebebi de bu yönüydü lakin metada mevcut rush decklerin yoğunluğu eğlencesini bozdu Priest'in.

Handlock ve CW oynadım bir süre; başarılı deckler lakin sistematiği belli, değişiklik pek yok, kazanma odaklı bir deste. Mech Mage, Token Druid...vs sıkıldım, kendi Spell/Secret Mage destemi kurdum, 1-2 aydır onunla oynuyorum. Arada Late Game, Control Druid ve Shaman destelerim var.

Dediğim gibi, bu konuya girdikçe Priest'e özeniyorum; çok severek oynadığım bir sınıftı. Ufak ufak döneyim ben de o zaman
  • Oil Rogue de çok keyifli hakkını yemeyelim.

• İlginç ve düşük costlu destemi güncelledim . 14. ranktan üstünü göremedim henüz ama görebileceğimi umuyorum bu deckle.

Priest Deckleriniz/Stratejileriniz

Edit : Mind controlün yerine faceless manipulator koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 27 Mart 2015; 16:23:27 >

• Abooo deckimi amazda gordum....:D gururlandiiim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.