Bildirim
Priest Deckleriniz/Stratejileriniz (12. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Deck gayet stabil gibi, kendi içinde gayet tutarlı. 3-5 maç yapalım uygunsa bu akşam; farklı decklerle counterlamaya çalışayım, eksikleri daha net tespit edelim. -
tamamdır hocam. Şimdş eve geldim. Bi yemek yiyeyim oyunu açacağım. -
Gece ortası ancak gireceğim ben de, denkleşiriz muhakkak hocam. Afiyet olsun size, keyifli akşamlar. -
Evet arkadaşlar son dönemlerde bazen deckim yetersiz falan gelmeye başladı rank 13 ten öteye geçemedim bir türlü. Bunun üstüne farklı mentalitede bir control decki için kolları sıvadım ve biraz dust da harcayarak daha kombine kartlar içeren bir deck oluşturdum(2.si). Yorumlarınızı bekliyorum.
[simage][/simage] [simage][/simage]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 19 Nisan 2015; 0:39:37 >
-
Bence ancient watcherları çıkarmalısın decki ciddi anlamda yavaşlatırlar wild pyromancer ekleyebilirsin yerlerine ki power word shield holysmite v.s gibi bir çok spell ile uyumlu azure 2x olabilir.2x shadow word pain fazla 1x yeterli olucaktır.En yakın zamandada 1x cabal edinmeni tavsiye ediyorum.Naxx'ın olmadığını görüyorum bu yüzden belcher dan doğan taunt açığınıda sen'jin ile kapatabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: fordexos
Bence ancient watcherları çıkarmalısın decki ciddi anlamda yavaşlatırlar wild pyromancer ekleyebilirsin yerlerine ki power word shield holysmite v.s gibi bir çok spell ile uyumlu azure 2x olabilir.2x shadow word pain fazla 1x yeterli olucaktır.En yakın zamandada 1x cabal edinmeni tavsiye ediyorum.Naxx'ın olmadığını görüyorum bu yüzden belcher dan doğan taunt açığınıda sen'jin ile kapatabilirsiniz.
Yorumlarınız için teşekkürler ama argus combosu ile watcherlar güzel oluyor ve argus ve sunfury protector ile fazla taunt sorunu yaşamıyorum. Ancient watcherlar decki neden yavaşlatır onu da açıklarsanız sevinirim. Shadow word paini pro oyuncular genelde tekli kullanıyor ama mesela 2-3 lük bir minyona harcıyorsun sonra adam senjin atıyor kahroluyorum ondan 2 tane aldım. Pyromancerlar yerine şimdilik mad bomber koydum ama denediğim süre içinde fazla memnun kalmadım. Onun yerine de 2 manalık minyon önerilerinize açığım
-
Ancient wacther handlock destesine tamamiyle uygun bi kart nedeni sizden farklı olarak destede 2x silence bulunması onuda geçin shadowflame ile 4.turn bord clear imkanı sağlaması metadaki decklere bakarsanız handlock destesinin ancient wactherları kullanan tek deste olduğunu görürsünüz.Shadow word pain zaten 2-3 lük bir minyona pek atmayın tek olduğu için aslında bu rakibinizede bakar atıyorum rogue ise kesinlikle violet teacher'a atmalısınız gibi.Mad bomber ile pyromancer tabiki kıyaslanmaz en kısa zamanda pyromancerları tamamlamalısınız yerine koyulabilcek 2 manalık bir control priest destesinde kart yok malesef.Birde var ise shadowmaddness eklemelisiniz gerçekten harika bi kart. -
watcherlarin yavaslatmasinin sebebi. 2 manaya ortaya attiktan sonra elinize argus yada sunfury gelmesini bekliyorsunuz. yani sadece taunt olark kullanmak ise yariyor.
onun disinda bir kombosu yok. Ve bu yapildiginda da rakibi cok etkileyecek bir tauntda olmuyor. tauntin amaci yerdeki minionlari temizlemek. bu durumda pyromancer+speller gercekten ise yariyor. Birde ustune cleric ile heal yapip kart cekebiliyorsun. Priestte eger spelin varsa pyromancerda olmali... -
quote:
Orijinalden alıntı: dedehakan
watcherlarin yavaslatmasinin sebebi. 2 manaya ortaya attiktan sonra elinize argus yada sunfury gelmesini bekliyorsunuz. yani sadece taunt olark kullanmak ise yariyor.
onun disinda bir kombosu yok. Ve bu yapildiginda da rakibi cok etkileyecek bir tauntda olmuyor. tauntin amaci yerdeki minionlari temizlemek. bu durumda pyromancer+speller gercekten ise yariyor. Birde ustune cleric ile heal yapip kart cekebiliyorsun. Priestte eger spelin varsa pyromancerda olmali...
Haklısınız sanırım ama taunt ile kullanıldığında amacına ulaşılıyor aslında. Bir de silcence 0 mana olduğundan o şekilde de kullandığım oluyor. Pyromancerım da yok maalesef olsa alırdım mad bomberların yerine ama alsam nası kullanacağım hakkında bir fikrim de yok. O desteye ragnaros falan gibi bir minyon lazım ayrıca. Yani ben şu an için eski desteme devam edeyim en iyisi..
-
hocam mad bomberlar yerine baska bir sey alabilirsiniz. Onlarin kendine zararida cok cunku.:D bende ozellikle sadece bana vuruyorlar.:D
holy nova'ya bir tane ekleyebilirsin. yada senjin ekleyebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: dedehakan
hocam mad bomberlar yerine baska bir sey alabilirsiniz. Onlarin kendine zararida cok cunku.:D bende ozellikle sadece bana vuruyorlar.:D
holy nova'ya bir tane ekleyebilirsin. yada senjin ekleyebilirsin.
Cidden şu anda benim için o decke daha var gibi görünüyor. Kafamda mad bomberların yerine pyromancer almak falan var. Yeterli bütçeye ulaşınca bir elden geçiririm.
Holy nova yi zaten auchenai+circle combosu olduğu için 1 tane almıştım ama sanırım onu da 2 lesem iyi olacak çünkü circleları blademasterlarla da kullanmak güzel oluyor çoğu zaman. Bir de ragnaros, dr boom tarzı bi kart lazım. Hatta 2si de olsa güzel olur. Sen'jin de mantıklı ama neyin yerine koyarım, bilmem. Tabi o zamana sludge belcherı açmış olurum, onu koyarım heralde.
-
-
-
-
2 side gayet iyi gözüküyor -
-
quote:
Orijinalden alıntı: kperson35
2 side gayet iyi gözüküyor
Teşekkürler deneyeceğim birazdan. -
Yerde soulpriest varken, "light of naaru" ve "powerword:shield" herhangi bir minyona hasar mı verir, iyileşme mi?
birde sağlam priest oynayan hangi yayıncıyı önerirsiniz, daha iyi öğrenmek için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 9 Mayıs 2015; 19:45:35 > -
deck iyi değil, lightbomb veya circle gibi decklerle yönelin.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X