Şimdi Ara

PREY 2 (PS4 ANA KONU) [Bethesda Softworks] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
1
Favori
8.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun kaliteli belli, fiyatı ucuzlasın çökerim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    +1 İnşallah patlar bu oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Project Scorpio

    +1 İnşallah patlar bu oyun.

    Oyun patlasın diye dua ediyor yok böyle bişi

    İnşallah efsane bir oyun olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 5 Mayıs 2017; 18:39:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun beklenmeyecek kadar iyi arkadaşlar. Bambaşka bir oyun var ortada. Bioshock gibi bir dünyası var, üstüne rpg özellikleri ve yapılacak bir sürü şey var. Yetenek ağacını keşfetmek uzun zaman alır sanırım :D Beni etkiledi bu kadar iyi olacağını zannetmiyordum.
  • Elinden Dishonored çıkan heriflerin oyunu, Next Gen System Shock ünvanını da söktü daha çıkmadan. Almazsam ayıp olurdu.

    Daha ilk saniyesinden tipik shooterdan öte olduğunu belli ediyor, altında zaten manyak bir senaryo var. Demoyu hepiniz oynadınız oraları geçtim, uzay istasyonu gerçeğini görünce hikaye sana beyin yakan sekanslar gösterip hiç bir şey bilmeden Dark Souls gibi kendin çözmeni istiyor olayları. Hikaye desen en azından çözebildiğim yere kadar süper. Oyunun öncesinde mesela eski başkan John F. Kennedy bunun geçtiği evrende suikast yemiyor. Uzay bilimine trilyarlar harcayan ve dünyanın kaderiyle oynayan bir figür olarak var bu oyunda.

    Uzay olayı nereden çıktı merak edenler için; Typhon diye bir uzaylı ırkı var. 20.yüzyıldayken standart, dünyaya saldırıyor Amerika ve Sovyet birleşip karşı müdehale ediyor ve saldırıyı yapan uzaylıları eline geçirerek Kennedy'nin yatırımlarıyla Ay yörüngesinde kurulmuş Kletka uzay istasyonuna hapsediyorlar hepsini. 1964 de sovyet dağılıyor ve ortaklık vs kalmıyor. Tabii istasyonun bütün yetkileri de Amerikanın artık, hiç durmadan yüzlerce bilim adamı görevlendirip bu uzaylıları Axiom Project altında deneylemeye, çözmeye başlıyor onlar da. Testlerin sonucunda Dünyaya bir tehdit daha olursa bu ırktan öğrenilen bilgilerle gelişmiş teknolojilerin engelleyeceğini düşünüyorlar. 1980'e kadar deneyler, araştırmalar sorunsuz giderken uzay istasyonunda bir kaza olmuş Typhon serbest kalıp bütün istasyonu dağıtıp ele geçiriyor. Durum anında Dünya da politik sıkıntılar yarattığı için Amerika istasyonu da, Axiom Projecti de deklarasyonla iptal edip istasyonu kendi haline bırakıyor.

    Uzay yatırımlarının başladığı ilk zamandan 2025 senesine kadar kendini geliştirip ipleri eline alacak kadar büyüyen TranStar adlı şirket ortaya çıkıyor. Kimsenin ilgilenmediği Kletka istasyonunu satın alıyor, beş yıl, 2030 a kadar araştırmalarını tamamlayıp adını da Talos I yaparak istasyona yerleşmek için yola koyuluyor. Uzaylıları tekrar hapsediyor. Bunların amaçları da uzaylıları iyice araştırıp yeni türler keşfetmek. Ama testler yapılırken Nöromod adında insanın DNA'sını komple değiştirebilen ve bazı güçler ekleyebilen yeni bir teknoloji bulup kafayı kırıyorlar. 3D kullanıp nöromadlar çoğaltılıyor önce, olduğu gibi Dünyaya satıp milyarlar kazanılıyor. Bu süreçten sonra uzay istasyonunda yine büyük sıkıntılar yaşanmış. Zaten Talos I de çalışan protagonist 2032 yılında o karmaşanın arasında uyanıyor ve olayların bu noktasından sonra oynamaya başlıyorsun. Devamında daha büyük olaylar var tabii, çoğu sağlam spoiler. Oyunda ilerledikçe anlatmaya çalışırım.

    Oynanışta çok keyifli şeyler var. Lineer görev yerine uzay istasyonunda serbest dolaşabilmek kendini oynattıran en önemli faktörü mesela. Şifreyi bilmediğin için giremediğin bir yer olursa ne var orada diye kafayı bozup her yeri aramaya başlıyorsun vs bunlar hep oynanabilirlik üzerine hareketler, oyunu geliştirirken standart düşünmeden farklı denemeler yapmak istediklerini anlıyorsun. Nöromadlarla kazanılan özellikleri de çok beğendim, objelerin şeklini alarak geçemediğin yerlerden geçme vs bir sürü yeni olay var. Mekanlar, tasarımlar doğal olarak Dishonored gibi, dolabı, çekmecesi, masaların arkası her yere item koymuşlar. Gizli yollar bulup gittiğin yere daha çabuk ulaşma gibi çoklu yönlerde var.

    Geldiğim yere kadar oyunun tek eksisi o kadar yeniliğin, harika hikayenin yanında arada frene bastıkları bölümlerin çok göze batmış olması. Başka bir oyunda keyifle oynayabileceğiniz bölümler bayağı zorlama görünüyor bu yüzden. Düşmanlar da çok dengesiz olduğu için sinir bozabilir. Grafiklerden de puan kıran olabilir, CryEngine denemişler ama kaplamalar vs berbat, PS3 grafiği var. Belki hikaye açıklanmıyor diye de puan kıran çıkar. Başka da bir şey gelmiyor aklıma. Bana göre şu iki, üç saatte gördüklerimle dört dörtlük oyun. Gece bir kaç SS atarım.




  • Pre-Order zamanında ps plus indirimi vardı 188'e düşüyordu. Oyun çıkınca fiyatı artmış 209 TL olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasal -- 6 Mayıs 2017; 15:42:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kontroller inanılmaz kütük, hele o karakterin sağa sola dönüşleri yok mu direkt gözlerde ağrı ve mide bulantısı yaptı bende iğrenç kontrolleri var 15fps sanki oyun sanki üzerine birşey yapışmış ondan böyle yavaş hareket ediyor gibi, hiç sevmem bu tarz kontrolleri olan oyunları, genelde ubisoft yapardı bunu.
  • Leş gibi demosundan sonra oyundan soğudum,ne zaman Plus bedava gelir o zaman oynarım.Böyle kütük oynanış,performans sorunlu,etkisiz gereksiz silahların olduğu bir oyun olmamlıydı.Valla ilk Prey yıllar yıllar önce oynanış olarak çok daha akıcıydı ve silahları 10 numaraydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 6 Mayıs 2017; 16:50:15 >
  • Bu çöpü bnm gibi beğenmemiş olanları görmek güzel oyundan anlayan adamlar hemen kendini belli ediyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun patlamadı ama bazılarına bir tokat patlattı



    http://opencritic.com/game/3589/prey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Project Scorpio

    Bu çöpü bnm gibi beğenmemiş olanları görmek güzel oyundan anlayan adamlar hemen kendini belli ediyor.

    Güldürdün kardeş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün akşamdan bayağı vaktim oldu, 7 saatin üstünden geçmişim. Geldiğim yere kadar Isolation, System Shock, BioShock ve daha üst kalite ne varsa onun liginde gitti.

    Hikaye Colantonio'nun böbürlendiği kadar varmış. Alt metni mükemmel dolu ve olgun bir hikaye anlatımı var. O kadar olgun ve mütevazı bir üslupla anlatılıyor ki sen istasyonda bir olayın neden olduğunu araştırırken zaten kafayı kırıyorsun ama aynı zamanda araştırdığından daha büyük bir olay şak diye geliyor çıldırıyorsun. Dün dediğim o serbestlik olayı sunum şeklini uzun uzun tartışmaya açık, oyunun keyfini uzatacak bir seviyeye çıkarmış. Lineer a karşı yaptıkları ince hareketler çok iyi.

    Yedi saatin içinde tonla olay döndü mesela herifler klostrofibik yöntemlerin üzerinden çok iyi geçip mekanları manyak tasarlamışlar, sen klostrodan boğulup hikayeyi çözmeye çalıyorsun ama daha bitmedi!!! Al seni uzay boşluğuna çıkaralım da o atmosfere ölürken senaryo menaryo kalmasın kafanda diye istasyonun dışına çıkabildiğin yerler koymuşlar. Mass Effect, Alien, Star Wars manyağıysan baya bir sövüyorsun. Kostümün parçasını bulursan kapılardan dışarı çıkıp istasyondaki noktalara çabuk ulaşman için kestirmeye yarayan noktalar var dediğim gibi, atmosfer vs oyun bambaşka seviyelere geçiyor uzayda takılırken.

    Hikayeyi çözmekle boğuşuyorum, biraz daha ilerlediğimde kombatı, serbest alanları biraz daha yazmak istiyorum. Biraz daha ilerlemek gerekiyor.

    Bir kaç SS,



     PREY 2 (PS4 ANA KONU) [Bethesda Softworks]


     PREY 2 (PS4 ANA KONU) [Bethesda Softworks]


     PREY 2 (PS4 ANA KONU) [Bethesda Softworks]


     PREY 2 (PS4 ANA KONU) [Bethesda Softworks]


     PREY 2 (PS4 ANA KONU) [Bethesda Softworks]


     PREY 2 (PS4 ANA KONU) [Bethesda Softworks]


     PREY 2 (PS4 ANA KONU) [Bethesda Softworks]


     PREY 2 (PS4 ANA KONU) [Bethesda Softworks]


     PREY 2 (PS4 ANA KONU) [Bethesda Softworks]




  • Grafikler PS3 terk resmen satın alanlara hakaret.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Project Scorpio

    Grafikler PS3 terk resmen satın alanlara hakaret.

    Oynamadan sallama



    Cryengine yine döktürmüş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt
    Ya sen oyun oynamayı bırak hacı bu oyunun grafiklerini öven bu gezegende görülmedi

    Demosunu bitirdim allahtan oyunu deneme imkanımız oldu yoksa 60$ güme gidiyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 6 Mayıs 2017; 20:00:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun olmamis. Bethesda basina para yedirmedikce yüksek puanlar almasi cok zor. Bazilarinin abarttigi gibi System Shock,Bio Shock ve Isolation'in yanindan bile gecemez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chirrut Imwe -- 6 Mayıs 2017; 20:9:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La ne boş insanlarsınız ya yok grafikler şöyle değil böyle değil ps3 grafiği yok pc grafiği ulan oyunu zevk için oynuyoruz yani kime ne grafikten ben şahsen daha önce prey oynamamış olmama ki doom dahil sevmem bu oyun açıkcası hoşuma gitti mekan tasarımları olsun verdiği hissiyat olsun.Yok Alien isolation yanından geçemez falan filan bu oyun sandbox oyun ki gerçekten yansıtıyor yoksa bende çok sevseydim kaçıp sadece saklanıp birşeyler yapmayı Alien alırdım ne bileyim tekrardan Outlast oynardım herkesin kendi zevki ve rengi benim şahsen oyun hoşuma gitti.
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Grafiklerin güzel olması için doğa manzarasımı olması lazım? Mekan tasarımları, silah tasarımları karakterler gayet detaylı, üstüne üstlük buna rağmen oyun her platformda akıcı, optimizasyonun dibini görmüşler helal gerçekten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt
    Ben doğa manzarası mı dedim? Kaplamalar, ışıklandırmalar, dokular her şey o kadar kötü ki bırakta akıcı çalışsın. Doom daki grafiğin yarısı bile yoktur bu oyunda daha da uzatmayacam at gözlüğüyle oynamayan herkes bunları görebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.