Şimdi Ara

Presiz adc oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Değil supa en yfak bişey söyleyince bota gelmiyor. Normal oyunda sup yok zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanına berbat bir support gelirse rage olmuyorsan oynayabilirsin...
    ama açıkçası pek mantıklı gelmiyor...
  • supporta doran yüzüğüyle başlanan bir serverda mantıklı değil
  • Birbirinize ayak uydurmalısınız. Ben adc oynarken sıkıntı olmuyor pek. ama supportken adamı önüne yatırıyorum ve yine kesemeyen adc çok geliyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz riskli ama oynanabilir. Öncelikle yanındaki Support oyuncusunun nasıl oynadığını ve oyun bilgisini incelemeni öneririm. Onun oyun stiline ve oyun bilgisine göre hareket edersin. Şöyle ki; benim de main rolüm AD Carry. Herhangi bir arkadaşımla duo girmediğim zamanlar yanıma çok bilgisiz ve saçma oynayan Support oyuncuları gelebiliyor. O gibi durumlarda normalde agresif oynamayı seven ben, daha pasif bir oyun stiline giriyorum ki saçma kararlar verip karşı bot lane e skor vermeyelim diye. Ha pasif oynuyorum derken karşı AD Carry ile takasa girebilecek durumları kaçırmamaya çalışıyorum. Bunun tersi durumu da olabiliyor. Yanıma gerçekten iyi Support oyuncuları gelebiliyor. O gibi durumlarda da normal oyun stilimi yani agresif oyunumu oynuyorum. Ama yanına gelen Support iyi değilse dediğim gibi riske girmeye pek gerek yok bence. Ha mantıklı ve doğru yerlerde takasa girmeyi ihmal etme ama yapılacak go in lere dikkat et. Anlaşabildiğin ve duo girebileceğin bir arkadaş en iyisi tabi ki.

• adc oynasan bile pren sup olmasın çünkü siz kötü oynarsanız oyunu kim taşıcak. mid veya jungler olursa pren daha iyi bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunda afk,feeder,trolleri...
    10 yıl önce açıldı
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    SATILIK DOTA2 ACCONT 3600 MMR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zorunda olmadıkça oynama oynuyorsan ve yanındaki eleman kötüyse farm alabildiğin kadar al sadece bırak ne derse desin.
  • Mainim support bide bana sorun

• Siz bide presiz support oynayın. Dakika 20de 50 farm 0-5-0 adc olur tüm takım sana söver^^

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adcyi O kadar iyi oynadığım için 1v2 bile hikaye,bide support iyi çıkarsa vay karşı botun haline

• en zor sey presiz supp oynamak . En ufak hatada butun tr nin piro adc leri sovuyor . Kite yapamayan adcler bile...

• şansa bağlı yanına iyi bir support da gelebilir hiç bilmeyen kaldığı için oynuyan biride
  • Bazen supp bile seçilmez ona göre oyna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.