Şimdi Ara

Prandelli: Ölüm Tehdidi Alıyordum. (Röportaj)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslan'ın yeni teknik patronu Prandelli, "Ölüm tehditleri içeren mektupları posta kutunda görmek, ya da bana karşı olan haberleri okumak, yayınları dinlemek insanı kendi kabuğunun içine çekiyor, kendini kötü hissettiriyor. Ancak yeni bir hedef bana yardımcı olabilirdi" dedi.

Dünya Kupası’ndan elenmelerinin ardından açıklama yapmadan İtalya Milli Takımı’ndan istifa eden ve ülkesinden tepkiler alan Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli, ölüm tehditleri aldığını söyledi. Türk Telekom Arena’da önceki gün yapılan imza töreninin ardından İtalyan medyasına açıklamalarda bulunan Prandelli, kupadan elenmelerinin ardından ilk kez kendini savundu.

'Para benim için önemli değildi'

Şoku atlatmanın kolay olmadığını söyleyen Prandelli, "Ancak yeni bir hedef bana yardımcı olabilirdi. Galatasaray’ı önce reddettim, ancak Başkan Ünal Aysal bana, halihazırda 8 antrenörün kendisinden haber beklediğini söyledi. Ben de başkana, paranın benim için önemli olmadığını, sadece kazanmak için bir takıma ihtiyacım olduğunu söyledim. Tabii ölüm tehditleri içeren mektupları posta kutusunda görmek, ya da bana karşı olan haberleri okumak, yayınları dinlemek insanı kendi kabuğunun içine çekiyor, kendini kötü hissettiriyor. Bir de ailem var tabii, böylece aklını kaçırabilirsin. Evimde oturup beni teselli edenleri mi teselli etseydim? Kötü niyetli insanlar dünyayı kendileri gibi görüyor. Diğerleri gibi istifa etmeyip, bonservis mi alsaydım?" diye konuştu.

'Concordia ile beni bir tuttular'

İtalyanlar'a sadece "Ben adam öldürmedim" demek istediğini dile getiren Prandelli, "Costa Concordia kazasında gemisini ilk terk eden kaptan Schettino ile bir tutuldum. O kazada ölenlerin aileleri aklıma geldi. Bu tarz bir kinciliği sevmiyorum. Ben hiçbir şeyden kaçmadım, ancak İtalya’dan bir takımdan teklif alsaydım kabul eder miydim şimdi bilemiyorum. Umarım bunların hepsi yakında biter, sonra her şey daha kolay. 4 yıllık bir milli takım deneyiminden sonra bunları hak etmedim" dedi.

'Balotelli sanal dünyada yaşıyor'

Bugün olsa, eleştirilerin hedefine oturan sistemini milli takımda yeniden kurabileceğini söyleyen Prandelli, "Yine aynı futbolcuları da seçerdim. Ancak ne yazık ki futbolcular beklentilerimi karşılamadı. Rossi takımda en çok hayal kırıklığı yaşadığım isim oldu. Balotelli büyümesi gereken, sanal dünyada yaşayan bir oyuncu. Ona, ayakları artık yere basarsa şampiyon olacağını söyledim. Onu eleştirebilirim, ama yine onunla çalışmayı isterim. Cassano da düş kırıklığı yarattı" diye eleştirilerini sıraladı.

Kaynak: DHA

• Ulan medya gelir gelmez yuh ya demeye gelir millet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda guvendesin hoca. merak etme gidere gider yapacak kadar serserimiz var.

• Biz seni koruruz Sinyor
  • Uygun ücrete bodyguardlık hizmeti verilir. bilgi için pm at
  • olum şu başlıklara yer bilgisi olarak italya falan yazsanıza adamın yüreğine indireceksiniz.
  • Bizim medyanın haber anlayışını bu beyler yapacak bir şey yok, işin gazetecilik tarafından ziyade ticari tarafına önem verdikleri için bu tarz haberler doğal geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir lafına bakar hocam. Öl de ölelim vur de vuralım.

• Iyimiş ln böyle tehdit mektubuyla kaçan varsa.

Hemen yazalim dunkof demirörene de kaçsin.

• prandelli düşmanlarını öldüreceğiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.