Şimdi Ara

Prandelli güven vermiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
3.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdi diyeceksiniz ki daha lig başlamadı, birşey olmadı da nerden çıktı! Bakın arkadaşlar Fatih Terim'den hazzetmeyen, ayrıca Mancini hayranı biriyim. Bunun nedenlerini daha önce çokça kez yazdım.

    Terim'den hazzetmesem de hepimize olduğu gibi bana da güven veriyordu. İlk yarı 3-0 geride bile olsak biliyordum ki ikinci yarı sahalarına hapsedeceğiz, pozisyon üstüne pozisyona gireceğiz, heyecanlı maçlar izleyeceğiz. Çünkü kendine göre bir karizması ve motivasyonu vardı. Aslında hocaya bazı yerlerde yanlış yapılmasaydı daha farklı olabilirdi, örneğin her ne kadar Snejider bizi çoğu maçta kurtarsa da, kendi oyun sistemine uymayan bir oyuncuydu ve bu tipteki oyuncu onun kaos futbolunu bozdu. Mesela onun yerine Fellaini, Pogba'yı veyahut ikinci bir Melo gibi bir oyuncu alınsaydı daha da başarılı olabilirdi, çünkü onun sistemi böyle oyuncular üstüne kurulu.. herneyse, olan oldu gitti, çok da üzüldüğümü, özlediğimi söyleyemem.


    Mancini de sistem adamıydı, kendine has sistemi vardı. Oyuncular uyumlu olsun veya olmasın kendine ait bir karakter barındırıyordu, adamın vücut diline baktığınızda bunu görebiliyordunuz. Motivasyon biraz düşüktü ancak her oyuncudan yeteri kadar faydalanmaya çalışan ve bunu genelde elde eden biriydi. Her futbolcu saha kenarına baktığında ne yaptığını bilen birisini görmek ister, bu kendine olan güvenini arttırır. Bir defa 90'ıncı dakikada oyuncu değiştirme muhabbeti haricinde bence gayet de iyi bir sezon geçirmişti.. Onu gönderdiklerinde üzüldüm, hala da pişman olacağız gibi geliyor. herneyse...

    Şimdi bu iki teknik direktörü niye temcit pilavı gibi koydum; söyleyeyim. Her iki teknik direktör de karakterli, ne yaptığını bilen, yapması gerekenleri kimseye danışmadan şak diye yapan adamlardı. O duruşu her zaman görebiliyorduk.

    Prandelli ise tuhaf adam, yüzünde sanki memurluluğu bırakıp lokantada garsonluğa başlayan adam üzüntüsü var. Sanki istemeye istemeye burda izlenimi veriyor bana. Ben şahsen daha dik, ne istediğini bilen bir teknik direktör istiyorum takımıma..

    Ben yine cesare'nin Galatasaray maçlarını izlediğini hiç sanmıyorum, neticede bizim italyan oyuncumuz yoktu ki milli takımına aday seçsin. E be kardeşim senin Sabri, Ceyhun, Sercan vs. vs. gibi adamları kendi isteğinle göndermediğin gayet açık, Selçuk'u 1.kaptan yapmanın da sebebi belli. Yönetimden talimatları almışsın, şunu şöyle yap, bunu da böyle yap..

    Her röportajında da 4.yıldızdan bahsetmesinden gına geldi. Ya bu adam italya milli takımının antrenörüydü, ne işi olur 4.yıldızla. Ama onu da ayarlamışlar, "bak taraftar 4.yıldız diye bağrınıyor, durmadan bundan bahset" falan.. Size samimi geliyor mu bunlar??


    Sen daha baştan yönetimin, Ünal Aysal'ın maşası olursan bu işler olmaz hoca.. Dik duruş sağlamak lazım...


    İnşallah ben yanılırım, belki de hepimiziin tahmin ettiğinden daha da başarılı olur. Forza Cesare diye tşört bastırır gezerim..







  • Allah'ını seven okumasın.

    Not:Ateistlerde okumasın.
  • offf şu ramazanda yapmayın bari şöyle arkadaşım alın kamerayı karşınıza anlatın çekin video izleyelim oku oku bitmiyor yapmayın şunu artık.

    not: ciddiyim...
  • şu tipler sallayıp sallayıp en sonada inşallah yanılırım hedehödü yazmazlar mı

    madem bir fikrin var adam gibi sahip çık,yarın öbür gün konu zıplatılırsa diye kıvırma payı bırakma
  • Adam haklı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BloodyHeel

    offf şu ramazanda yapmayın bari şöyle arkadaşım alın kamerayı karşınıza anlatın çekin video izleyelim oku oku bitmiyor yapmayın şunu artık.

    not: ciddiyim...

    hocam iftarı açalı bi saat oldu. ama isterseniz atın fava ramazandan sonra okursunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

    şu tipler sallayıp sallayıp en sonada inşallah yanılırım hedehödü yazmazlar mı

    madem bir fikrin var adam gibi sahip çık,yarın öbür gün konu zıplatılırsa diye kıvırma payı bırakma

    arkadaşım ilerde yanılsam ne olacak, doğru çıksa nolcak madalya mı vereceksiniz? Son cümle temennim, diğerleri benim yorumum.

    Yorumlarıma verebilecek cevabınız varsa 2 sayfa da olsa okurum sorun değil. hedehödö falan da yazmadım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şagop

    quote:

    Orijinalden alıntı: BloodyHeel

    offf şu ramazanda yapmayın bari şöyle arkadaşım alın kamerayı karşınıza anlatın çekin video izleyelim oku oku bitmiyor yapmayın şunu artık.

    not: ciddiyim...

    hocam iftarı açalı bi saat oldu. ama isterseniz atın fava ramazandan sonra okursunuz.



    bu arkadaşların iftardan sonraki hali böyleyse iftardan önce nasıldır. çok uzun düzensiz ve gereksiz yazıları okumuyorum genelde..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fadeout




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksine son yıllarda bana en güven veren hoca Prandelli oldu.Terimi seven birisi olarak o geldiğinde bile tereddüt yaşamıştım ama Prandelli'de tereddütün t'si dahi yok açıkçası.Ki zaten Prandelli takip ettiğim ve keşke bizim takımda olsaydı dediğim isimlerden birisiydi Allah dualarımı kabul etti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama takdir ettim uzun yazmış ama en azından kalın karakter kullanmış okumasam da insanın gözünü yormuyor
  • okumadım mutluyum
  • konu favorilere alındı
  • Abartmayın ya, sigaranın yarısında bitirmiştim yazıyı :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alın bunu dışarı













    şaka bir yana ön yargımızı kırmalıyız arkadaşlar hazırlık maçları bile ölçü değildir lig başladığında 4-5 hafta sonra Prandelli'nin in mi cin mi olduğunu zaten hepimiz göreceğiz şahsen ben umutluyum takımdan [:'(
  • birader kusura bakma ama ne saçma konu bu ya. adamın tipini beğenmedin diye güven vermiyor diyorsun.

    "Prandelli ise tuhaf adam, yüzünde sanki memurluluğu bırakıp lokantada garsonluğa başlayan adam üzüntüsü var. Sanki istemeye istemeye burda izlenimi veriyor bana. Ben şahsen daha dik, ne istediğini bilen bir teknik direktör istiyorum takımıma.. "

    bu ne la? adam psg'yi reddetmiş galatasaray'ı mı reddedemeyecek? niye zorla gelsin? sanki fatih terim'de kebapçı tipi yok tip muhabbeti yapıyorsun bir de. adam gelir gelmez takıma yapışmış asalakları kadro dışı bıraktı daha ne istediğini bilen, harekete geçirebilen teknik direktör mü olur?
  • Prandelli,bu Dünya Kupasındaki son 2 maçındaki gibi akıl tutulması yaşamazsa iyi hoca olduğunu gösterecektir.Ayrıca Mancini gibi sezon ortasında değil sezon başı hazırlık kampını görmüş geçirmiş olacak bu da bir artı.Fazla ümitsizliğe kapılmışsınız.
  • Okumadım. Başlardan belli oldu zaten saçma sapan bir şey olduğu. Kusura bakma.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.