Merhaba, yeni aldığım otomobilimi korumak için kaplama yaptırmak istiyorum; geçmişteki olumsuz deneyimlerden ötürü tedirginim. Yaşadığım yer küçük olduğu için çok sayıda kurumsal veya uzman firma olduğundan emin değilim. Aracıma komple kaplama için 50.000 ila 70.000 TL arasında fiyat teklifi aldım. Fakat sorun şu ki, birçok marka mevcut ve hangisinin daha üstün olduğuna dair hiçbir fikrim yok. Hepsinin garantisi var deniyor, ancak muhatap bulamazsam bu garantinin bir anlamı kalmayabilir. Endurance markası dikkatimi çekti; en azından birkaç sertifikası ve bilgisine dair kaynak mevcut. Ancak bu markayı uygulayan yer, önceden kesilmiş film kullanmıyormuş, keski ve maket bıçağıyla kesiyorlarmış. Önceden kesim makinesiyle uygulayan yerler ise farklı bir marka kullanıyor. Aracımın sökülmesini istemiyorum, bu yüzden önceden kesilmiş filmin daha uygun olduğunu düşünüyorum. Ancak haklı mıyım, yoksa sadece ön üç parçayı mı kaplatmalıyım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2
|