Şimdi Ara

Poyraznet'ten Veganet'e Geçişler Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Poyraza rahmet okutturuyor Veganet. Sms geldi. Modem arayüzüne gelen bilgileri girdim. Fakat internet hizmeti yok. Bekliyorum halen.

• Modemi aç kapa ya da resetleyip; tekrar girin. Vlan id 35 yapın.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Defalarca denedim. Az buçuk internet hat taşıma deneyimim oldu. Bu sefer sorun farklı görünüyor. Müşteri hizmetleri ile uzun beklemeler sonrası zor görüşülüyor. Bilindik öneriler sunmadan bir sonraki aşamaya geçilmiyor. En temel sorunları ve çözümlerini aktarma konusunda haklılardı.Her olasılığı düşünmek gerek. En sonunda program ile uzak bağlantı PC erişimi yapıldı. Yetkili biri modem ayarlarını kurcaladı. Yine başarısız bir sonuç oldu.

• Benzer sorunu yaşadım. Bütün işlemleri halletmek için 5 buçuk saat sadece Atlantisnetin jingleını bekleyerek geçirdim. Sonuçta bana söylenen portumun hala Poyrazweb'de olduğu ve onlarla görüşmem gerektiği. Adamlar dükkanı kapatıp gitti. Ne yapıcam bilemiyorum. Umarım sizin durumunuz farklıdır.

• _Fena kullanıcısına yanıt

Bağlantıyı sağlayamadan bu firmalar bize nasıl PPPoE kullanıcı adı ve şifresini sms ile gönderebiliyor? İlginç. Boş yere saatlerce oyalıyorlar.

• İnternet erişiminde 1,5 gün(2 akşam) kesinti yaşadım. Süreç daha uzun sürseydi mobil veri ile zor idare edilirdi. Her ne kadar kesinti yaşatsalar da sorunu daha fazla uzatmadan çözdükleri için hem Poyraznet'e hem Veganet'e teşekkür ediyorum.
  • poyraznetten sms geldiği saatlerde millenicoma geçiş başvurusu yaptım. sonra onayım olmadan internetim veganete taşınmış. e-devlette veganet onayını redettiğim halde veganetten onay mesajı geldi. bu durumdan dolayı istediğim firmayada geçemedim. veganette abonelik bilgilerimde görünmüyor. müşteri temsilcisinede ulaşamıyorum. portumuda kaybetim. bu zamanda yaşadığım duruma bak.

• Arazion kullanıcısına yanıt

Sms geldiğinde internet kesikti. Kesik olan İnterneti anlaşmalı firmalar dışına taşımak istemedim. Aksi halde ekstra risk faktörünü de üzerimde taşıyacaktım. Kendimi de hatalı buluyorum. Lisans iptaline hiç aldırış etmedim. Üst mahkeme, tahkim, para cezası vb. geçiştirirler sandım. Sanıldığı gibi olmadı. İşini garantiye almak isteyenler erkenden internetini taşıdılar.

Size gelen sms bu muydu? Sonunda e-devlete yönlendiren link de vardı.

Poyraznet'ten Veganet'e Geçişler Başladı

• SinanEnginizm kullanıcısına yanıt

poyraznetten ilk gelen sms buydu. ardından millenicoma başvuru yaptım. 1 gün sonra millenicom geri dönüş yaptı hizmetiniz veganette diye. ben veganete onay vermeden kendisi geçmiş. madem otomatik kendisi geçecek neden başka firmalara geçebilirsiniz diyor ve beni meşgul ediyor? şimdi 3 ay veganet kullanacağım

• Herkes gibi poyraznet patlayınca veganete geçiş yaptım. İnternet geldi yalnız çoğu sitelere e devlete mobil bankacılık uygulamalarına giriş yapılamıyor whatsapp destek hattından yazdım dönen yok müşteri hizmetleri zaten yok gibi bir şey. Herkeste mi aynı çözüm bulunmazsa direk taşıma talebi vereceğim
  • ppp_bbb_aaa_ccc P kullanıcısına yanıt

direkt taşıma oluyorsa bende taşıyacağım ama 3 ay kalmak gerekiyormuş sanırım

Sizde de uygulamalara girişte sorun yaşanıyor mu

veganet hizmeti olan adresimde şuan olmadığım için deneme imkanım olmadı.

Geçişte ne kadar süre İnternetsiz kaldınız? Veganet size PPPoE kullanıcı adı ve şifreyi sms attıktan sonra modeme bilgileri girer girmez internet aktif hale geldi mi?

• Veganet ilk gunden patladi gibi 😃 modemin tum isiklari yaniyor ama baglanti yok (fiber)

network scan yapabilir misin, bakalım aynı ağda kaç cihaz çıkacak. ilginç gerçekten.  

konum bilgini kontrol et diyeceğim ama mobil bankacılık izin vermiyor diye biliyorum. tt ve superonline'da örneğin garanti ve halk'tı sanırım bunu tam hatırlayamadım mobil bağlantı ister. e-devlet için yakın zamanda hiç denemedim, genelde mobil kullanırım.

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Eve geçince bakayım hocam nasıl yapıldığınıda söylerseniz. Dün wp destek hattına yazmıştım bugün düzeltildi kontrol edin diye mesaj gelmiş
  • Ben veganet sozlesmeye onay vermedim internetten ama internet acilmis
  • Uygulamaya mobil veri ile girebiliyorum ama veganet wifi ile giremiyoruym. Rezillik, başka bir şey değil. Kaç defa whatsapptan yazdım. Gece 3'te çözüldü diye mesaj atıyorlar ama çözülen bir şey yok. Sonra gece 5'te mesaj atıyorlar ilgileneceğiz diye. Poyraza rahmet okuttu hakkaten bu vega.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.