Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.475
Cevap
76
Favori
400.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    P35, P75 ve P100 tarifelerimizde %25 engelli indirimimiz bulunuyor

    _____________________________
  • Biz internet kullanıcıları yıllardır hızlar artsın, Taahhüt kalksın diye uğraşıyoruz'ki Forum Donanım bu konunun öncüsüdür, Şimdi gelmişler taahhüt verin diyorlar şaka gibi gerçekten. İnsanları anlamak güç iki üç tane tekel firma olsun yeter diye düşünüyorlar demekki, Verdiğin taahhüt bittikten sonra diğer tüm firmalar olması gerekenden daha fazla veya hepsi aynı fiyatları sunsa demekki internet kullanmayın diyecekler aynı kişiler.

    _____________________________
  • oursoft O kullanıcısına yanıt
    P75 alıp 50mbps sabitleme yapıyormusunuz? Ara seçenek olsa iyi idi. 7 sine bitiyor. Ne zaman başvuralım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 2 Ağustos 2022; 12:31:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    P75 tarifesini 50Mbps olarak kilitleyebiliyoruz.

    Evrakların firmamıza ulaşması 2 gün süreceğini göze alarak evrak gönderim sürecinin 5'ine kadar yapılmasını tavsiye ederiz.

    _____________________________
  • ben de başvurdum. alt yapı fiber 500 çıkıyor ama malüm ekonomik durumdan dolayı 100 olarak abonelik başlattım. evraklarım ulaştı. kullanıcı adı ve şifrem sms olarak gönderildi. gelişme olunca editleyeceğim.

    _____________________________
  • p75 tarifesini 50mb olarak sabitlemek nedir? Benim evraklarım halen ulaşmadı mı? Tarafıma hiç bir bilgi mesajı gelmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    The World is Yours
  • nier kullanıcısına yanıt
    2 günde internet kutucu mu oldun? 😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • oursoft O kullanıcısına yanıt

    Merhaba adresi yazmıştım daha önce özelden .


    100 Lük pakete geçmek istiyorum altyapı 100Mbps desteklediği halde hat kapasitesini 70 e sabitlemişler . 100 mbps kullanabilir miyim ?

    _____________________________
  • gencer33 kullanıcısına yanıt

    İnternet kutusu kullanıcısıyım zaten ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 2 Ağustos 2022; 16:2:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Ben evrakları çıkarttım bugün kargoya verecektim fiyatlar artmış benim çıktının bir anlamı kalmasını artık 2. Olay fiyatlarınız germezsen uygun olacaktı zamlansa bile diyordunuz öyle gözükmüyor bu fiyatların üzerine modem kira ücreti ekleyeceğiz değil mi gene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

    Merhaba.

    Hat değerlerinize göre maksimum 70Mbps alabileceğiniz gözükmektedir. Bu değerler ile daha üstünü kullanamazsınız maalesef.

    _____________________________
  • oursoft O kullanıcısına yanıt

    Dolap apt altında sorgulamada 100 mbps görünürken 70 alabiliyor olmamın sebebi nedir.?



    Girmiş olduğunuz adreste 100 Mbps VDSL internet hizmeti bulunmaktadır. Hemen aşağıdaki tarifelerden birini seçerek başvuru yapabilirsiniz.

    _____________________________
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

    Altyapı sorgulama sistemi en iyi sonucu vermektedir. Binada bulunan kutudan dairenize giden kablo kaynaklı yada binadan telekom hattına giden kablo yada ekipman kaynaklı kayıplar oluşabilir.

    _____________________________
  • oursoft O kullanıcısına yanıt

    Bina ve kablolar yeni olmasına ve apt kullanılabilir hız olmasına rağmen bu kadar düşeceğini sanmıyorum .

    _____________________________
  • Belirttiğimiz gibi ek olarak altyapı kaynaklı bir değer kaybı olabilir. Gözüken değerlere göre 70Mbps üstü maalesef alamayacağınız gözükmektedir.

    _____________________________
  • Merhaba 29 temmuzda evraklarımı kargoladım dun ınternetım kesıldı turknetten gecıs yapmıstım. 2 gundur poyraznet musterı hızmetlerıyle ıletısımdeyım ve dedıklerı xdsl no yanlıs gırılmıs ondan dolayı gecıs yapamıyoruz dıye turknetı aradığımda ıse poyraznetten gelen talep uzerınde transferınız tamamlanmıstır ve abonelıgınız sonlanmıstır dediler. poyraz net ıse xdsl no yanlıs gırıldıgı ıcın aktıvasyon ucretı talep edilıyor benden 100 tl 1. si xdsl no yanlıs gırdıysem nasıl ıptal edılıyor hattım 2. si iptal edildiyse vekaleten siz benim adıma transfer ıslemını gercekleştırıyorsunuz ama benden ilk defa abone oluyor gibi aktivasyon ucretı istiyorsunuz. ayrıca e devletteki xdsl no ile abonelık sozleşmemde gırdığım no birebir aynısı. her seferınde karşıma gelen müşteri hizmetleri operatörü gerekli birime bilgi vereceğiz diyor. lütfen yardımcı olun poyraznetten internet hizmeti almadan mağdur oldum kötü izlenim bırakmayın.

    _____________________________
  • Merhaba.

    Kullanıcı bilginizi özel mesaj olarak iletin kontrol edelim uygun görürseniz.

    _____________________________
  • Başvurdum ne zaman ararlar
    Bir de
    Geçen arkadaşların yorumu nedir memnunlar mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsaytıbozanstoper -- 2 Ağustos 2022; 14:42:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sorunum çözüldü bir yanlışlık olmuş. teşekkürler

    _____________________________
  • 1 Hafta önce abone oldum net üzerinden hala bana ulaşıp formları yolluycaklar inşallah




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boa17 -- 2 Ağustos 2022; 14:57:35 >
    _____________________________
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.