Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.475
Cevap
76
Favori
400.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burada bahsedilen küfür hakaret vb. şeyler doğruysa yazık bunu yapana. Hepimiz iş hayatındayız, firmalar bir ekmek kapısıdır kimse bir firmanın üniformasıyla doğmaz yada ölmez. Ekmeğini bir şekilde kazanmaya çalışan kişiyi firma sanıp küfür etmek hakaret etmek terbiyesizliktir. Beğenmeyene haksızlığa uğradığını düşüneneTüketici Hakem Heyeti açık başvurunu yaparsın doğrudan firmayla muhattab olursun. Ben farklı bir ISS kullanıyorum memnuniyetsizliğim var hem de baya var son 1 haftalık yorumlarıma bakabilirsiniz ama whatsapp üzerinden yazarken bile saygı kurallarını aşmadan karşımdakinin de insan olduğunu unutmadan konuşuyorum. Özetle bunu yapan arkadaş sanırım şaşırmış edep moruk terbiye.

Merhaba.

Firmamız Konya merkezli değil Kocaeli merkezlidir.

Konya da bizim ülkemizin güzide şehri orada da merkezimiz olabilirdi PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

Dairenize gelen kabloyu sizin çekmeniz yada çektirmeniz gerekiyor. Bazen eve gelen kurulum ekipleri iş yükleri yoğun değilse daire kablosu ile ilgili işlem yapabiliyor fakat bu yönde bir garanti veremeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende netspeed den geciş yapmayi düşünuyorum.35 mpbs kullaniyordum.3 aydir aboneyim.bağlanti hız ile problemim yok yalniz fiyat 89 tl den 125 tl ye yükseldi.neymiş bütün firmalar zam yapmiş.birde gecen ay 125 tl gelecekken 49 tl geldi bu ay da 154 tl Faturq geldi

ne yaptiklari belli degil.acaba poyraznete geçis yapsam sorun yaşarmiyim.éger memnun kalmazsam başka operatöte gecmek icim 3 ay beklemek zorunda kalirmiyim

Ne tür kablo çekilmesi gerekiyor acaba ? Telefon hattı mı yoksa cat 6 kablo mu çekiliyor

Kablo deyince bayağı şey çıktı ekşisözlükte bunlar doğru mu acaba ?

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş
    PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 2 Ağustos 2022; 20:55:16 >

• AirLife kullanıcısına yanıt

Farklı firmadan geçişlerde 2 iş günü yeni kurulumlarda 5 iş günü süreç bulunuyor.

Onlar için ne yazık ki doğru PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş 

Firmamızda hizmet kalitesi nedeniyle ADSL hizmet verilmemektedir. VDSL altyapılarda ise santral mesafesi 350 metre üzerinde hizmet verilememektedir. İnternet sitemiz üzerinden altyapı sorgulama yaparak altyapınız firmamız için uygun mu değil mi öğrenebilirsiniz.

Benim uygun hattım yakın , neden oraya düzeltme mesajı yazmıyorsunuz açıklayıcı olması açısından kablo poyraznet yazınca direkt önüme çıktı

Hangi kabloyu çektirmem gerekiyor evime acaba vdsl hizmeti kullanmadım hiç adsl çok eskiden kullandım telefon hattından splitterle alınıyordu sanırım

Bir de şirketin adı Poyraz Wifi mi isim mi değiştirdi acaba ? Poyraz wifi ise şikayet var comda sıkıntılı yorumlar var

Nerede ne şekilde önünüze çıktığımızı anlayamadık. Daha açıklayıcı yazabilir misiniz? Yada özel mesaj olarak iletişim bilginizi iletin arayalım.

Binanızda VDSL altyapı varsa telefon kablosu,cat5 yada Cat6 kablosu çekili olması gerekiyor.

Firma ismimiz Poyraz WiFi 'dir.

Şikayetvar sitesinde şikayetlerin olduğu doğrudur. Bizim gibi 2013 yılından beri hizmet verip en az bizim kadar abone sayısı olanlar ile karşılaştığınızda şikayet oranımız düşük seviyededir.

Ayrıca ilgili şikayet sitesi resmi şikayet ve çözüm yerimiz değildir ve oradan iletilen şikayetlere bakamiyoruz.

Orada yazılan şikayet ve taleplerden daha fazlasını resmi kanallardan alıyoruz ve titizlikle inceliyor ve çözüme kavuşturuyoruz.

Sadece donanım haber tarafından tahmini 6 aylık süreçte 10bin abone edinimi sağladığımızı düşünüyoruz. Yani eğer çok sorun yaşansa bu başlıkta 10bin kişi anlık olarak bu sorunları dile getirip haberiniz olacak demektir. Bu başlığı takip edebilirsiniz. İllaki sorunu olan abonelerimiz olacaktır.

• oursoft O kullanıcısına yanıt

Öncelikle müşteriye nereden ne şekilde önümüze çıktınız denmez . Müşteri velinimettir ,

Nasıl önüme çıktınız forumda zaten sıcak fırsatlarda ilk sayfadasınız nasıl önüme çıkmayacaksınız ki,

İnternet kutusuna başvurdum 2 haftada bağlantımı yapamadılar ki iyi ki yapamamışlar bir sürü sorun yaşayan var,

Şikayet.var com a bakarak hizmet sağlayıcıları seçiyorum genelde doğru çıkıyor oradaki yorumlar firmanın kalitesini gösteriyor

Gıbırnet en az şikayet alan idi fakat kablo yoksa elektrikçiye kablo çektirin dediler sizin gibi vazgeçtim evde telefon hattı var onu kimse sorgulamadı

Kablo işimi çözersem şikayet konusunda da sorunlarınız yoksa . Sizlerden hizmet almayı düşünüyordum

• İnternet paketim 500 mbit. Ama aldığın hiz bu. Sizlerde durum nasıl ? Hiç böyle birsey basıma gelmemişti ki testlerde görürsünüz 500 mbit paketine geçince Ping dışında hersey iyiydi ama suan yerlerde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Merhaba.

Farklı sunucular üzerinden tekrar deneyin lütfen. Bazı speedtest sunucularında daralma yaşanabiliyor.

Merhaba.

Özel mesaj olarak kullanıcı bilginizi iletin kontrol edelim.

Veremedigimiz tarifeyi sunmuyoruz. Hatlarımızda daralma söz konusu değildir şuan için.

benim ne kadınla ne senin firmanla işim olur sen kimi tehtit ediyorsun. sen en fazla yasal işlemini başlatırsın sen kimsin bana platform ortasında aptal diyerek hakaret ediyorsun. arayıp telefonda söyle derdini. ulan kaç saat internetim gitmiş. modem kırmızı olmuş. düzeldikten sonra gelmiş bize modem uzak diye laf zırvalıyorsun. kadına şiddetin ne alakası var. banane kadından çalışandan sen kimsin. ciddiyetsiz bir firma olduğunuz bu alıngan halinizden belli. insanla dalga geçer gibi konuşursanız her lafı duyarsınız. ben ne rakip firma olucam ne olucam yaptığım işte ortada ne olduğum da ortada. boş boş konuşmayın bütün milletin şikayetlerine bu kadar kötü yoruma rağmen bizim interneti kapatıp güvenip geçtim. en kısa sürede tekrar geri onlara döneceğim. ben kimsenin adamı değilim. sizin ne olduğunuz belli değil asıl. delikanlı gibi forumun ortasında deki evet şöyle bir sorun olmuş o yüzden internetsiz kalmışsın. derdimiz yok sorun yokken seni arayıp laf konuşacağız. BURADAN TEKRAR EDİYORUM ARKADAŞLAR İŞTE BU ADAMLARIN YAZDIĞI CEVAPLARDA BUDUR. VEREMEDİĞİ HİZMETİDE SAVUNMA BİÇİMİ BUDUR. 1 AYDIR LEŞ GİBİ BİR İNTERNET KULLANIYORUM. SÜREKLİ KOPUYOR VE SÜREKLİ YAVAŞLIYOR. FİBER HATTIM DA SIFIR. BÜTÜN KABLO BAĞLANTIM HERŞEY DE KUSURSUZ. İNTERNET HİZMETİ ALAMIYORUM. BEN YANDIM SİZ YANMAYIN..

• Şikayet vara bakmamıştım hiç ,burada sıkıntı yaşayan pek yoktu diye deneyim dedim ama şimdi biraz tırstım,kurulum olmada iptal edebilirmiyim acaba hiç baglanmasin diye

Şikayetvar ile ilgili şu bilgiyi paylaşayım. Ben de kurumsal bir şirkette çalışıyorum ve Şikayetvar denen "firma" her yıl sağlam paralar isteyen bir yer. Öyle babasının hayrına yapmıyor yani. Orası da ticari bir kuruluş olduğu için parayı veren düdüğü de kendince öttürür. Adamlar da demiş zaten resmi bir şikayet platformu değil, onun için adres BTK. En temiz şikayet merci orası.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.