Şimdi Ara

POWERCOLOR 6850HD 256 BİT FAZLAMI ISINIYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yine her zamanki gibi konuyu sanırım yine yanlış yere açtım :D Bugün fan konuma cevap gelmeyince,akabinde arka kasa fanı artık sinirlerimi bozmaya başlayınca bende fanı kapattım.Şu an sessiz maşallah :) Sadece üstte ve ön tarafta olan kasa fanlarım çalışıyor(İşlemci fanı ve ekran kartı fanı da çalışıyor) Bu arkadaki fanı kapattığımda ekran kartı oyun oynarken 65-70 arası oluyor ama 70'in üstüne çıktığını görmedim.Mesela mafia 2 nin benchmarkında 66 dereceydi.Arkadaşlar size sorum şu.Acaba bu sıcaklık değerleri normalmidir? veya 6850POWERCOLOR ekran kartı için tehlikeli sıcaklık ne zaman başlar ? iyi forumlar

• Korkulacak bişey yok 70 derece gayet normal 90-95 dereceden sonra sıkıntı olabilir.
  • Kart modelini yazarken bit'ini de yazmak hangi akla hizmettir hala çözemedim

70c ise gayet normal. 30c de falan çalışmasını beklemiyorsunuz heralde...
  • gayet normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısını kullanmaktayım aynı verilerle ben sıkıntı yapmıyorum.sende yapma.
  • Yük alrında çok normal sıcaklık
  • 90'a kadar sıkıntı yok devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire HD 4850 1gb 256 bit
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saolun çok rahatladım :D Zaten fan sorununuda şimdi çözüm çok şükür 65 üstüne çıkmıyor.İyi forumlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

Kart modelini yazarken bit'ini de yazmak hangi akla hizmettir hala çözemedim

Sen doğuştan mı bilgilisin bu konularda..? Adam bilmediğinden yazmış heralde. En ufak bir acemilikte hemen böbürlenip karşı tarafı yerden yere vuruyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Falcon

quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

Kart modelini yazarken bit'ini de yazmak hangi akla hizmettir hala çözemedim

Sen doğuştan mı bilgilisin bu konularda..? Adam bilmediğinden yazmış heralde. En ufak bir acemilikte hemen böbürlenip karşı tarafı yerden yere vuruyorsunuz...

Hayır bilmediğimden değil, dalgınlıkla yazmışım.
  • erimiş kart naptın öyle

şaka şaka artık böyle konu açacağınıza araştırsanız daha hızlı bulursunuz bence.90'a kadar yolu var 90'ı aşarsa ozaman sorun yaşarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

erimiş kart naptın öyle

şaka şaka artık böyle konu açacağınıza araştırsanız daha hızlı bulursunuz bence.90'a kadar yolu var 90'ı aşarsa ozaman sorun yaşarsınız.

Teşekkürler :D
  • 900/1100 OC lu halde furmark %100 yük altında 10dk boyunca 57 yi geçmedi bende ki 6850 Senin kart bozuk

• kartın 80 derece olması lazım senin kart bozuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braymm

900/1100 OC lu halde furmark %100 yük altında 10dk boyunca 57 yi geçmedi bende ki 6850 Senin kart bozuk

Bence saçmalamayı kes.

• quote:

Orijinalden alıntı: fahriparlaktas

quote:

900/1100 OC lu halde furmark %100 yük altında 10dk boyunca 57 yi geçmedi bende ki 6850 Senin kart bozuk

Bence saçmalamayı kes.

Böyle bir konu açarak saçmalamanın sınırlarını zorlayan sensin

• quote:

quote:

Bence saçmalamayı kes.

Nerden biliyosun bu kadar iyi. Diyelim arkadaş koreden özel soğutucu getirdi. Ve zatende öyle.

Yani kartın kendi fanı değilde özel fanı var hatırladığıma göre 3 adet ve hatta arkadaş bana demiştiki fanlar kasayı ve kartı buzdolabı gibi soğutuyo demişti :D

Önyargılı ve atarlı olmayalım lütfeen

• Benim MSı cylone oc edition kartım 860/1200 mhz ile tam yükte 75-80 arası kasa soğutması kötüü yeni kasa şart ve hava sıcak güneş kasaya vuruyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

quote:

Bence saçmalamayı kes.

Nerden biliyosun bu kadar iyi. Diyelim arkadaş koreden özel soğutucu getirdi. Ve zatende öyle.

Yani kartın kendi fanı değilde özel fanı var hatırladığıma göre 3 adet ve hatta arkadaş bana demiştiki fanlar kasayı ve kartı buzdolabı gibi soğutuyo demişti :D

Önyargılı ve atarlı olmayalım lütfeen

Hayır zaten kartımın bozuk olduğunu iddia etmesi benim gerçekten sinirlerimi bozdu.

• bende msi gt430 var 75-80dereceye gelyor ve pc donuyor reset atıyor nedendir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.