Şimdi Ara

Powerbank ile UFO çalıştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce bir konuda üyenin biri 80.000 mah powerbank'i cafede okulda vb. şarj edip evde ufo çalıştırdığını ve doğalgaz faturasının çok az geldiğini yazmış. Kendisine özel mesaj atsam da foruma bir daha girmemiş. Bana mantıksız geldi ama yine de danışmak istiyorum.
    80.000 mah powerbank aradım bulamadım. Ayrıca powerbank ile UFO nasıl çalıştırılır hiç aklım almıyor. Bilen varsa anlatabilir mi? Yoksa gerçek dışı bir yorum mu bilemedim...

• ufo diyince uçan daire sandım
  • 80 bin powerbank ney la
    Al bir elektrikli battaniye bak dalgana...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • At yalanı .....
    Powerbank ufoluk çıkış veremez patlar 4s pil falan belki verir oda çok az sürer.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ZETEC SE kullanıcısına yanıt
    https://www.amazon.com/Portable-Universal-31200mAh-Notebook-External/dp/B07L93V1VJ

Prizli 50.000 mah bile varmış. Tasarruf yapmanın yollarını arıyoruz faturalar can yakıyor ama bu yöntem de çok uygun değil gibi...
  • Ufolar elektrikle değil karanlık madde ile falan çalışır.
  • Hocam akimin fazla olmasi lazim akim arttirici kurman lazim o da zamanla powerbanki bozar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 80 bin mah batarya dışarda 40-50 saatte anca dolar, ufo bence çok çabuk bitirir. Yalan

• Hocam o koyduğunuz linkdeki alet 30bin mah ama 100w çıkış veriyor. Yani bu şu demek o aletle priz çıkışından anca 1 tane 100wattlık ampul yakarsın .ufolar 2bin watt.

Neden böyle derseniz
    Piller doğru akım verir
    Ufo için alternatif akım gerek (prizde alternatif akım var)
    Doğru akımı alternatife çevirmen için invertera ihtiyacın var.
    O linkdekinin içine 100wattlık inverter koymuşlar.
    Ufo için 3000wattlık inverter (dc to ac olacak)
    lazım ki fiyatlarına bakabilirsin pahalılar.
    Bunları edinirsen ancak çalıştırabilirsin ufoyu.ama verimli olmaz çünkü büyük inverterlar çok enerji harcar dönüştürürken.

Birde pilin akımı ufoya yeter mi bilmiyorum, yeterse ne kadar süre çalıştırır ufoyu onuda bilmiyorum. Benim elektrik bilgim bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 20 Ocak 2020; 3:38:27 >

• herşeyi geçtim inverter olmadan powerbank ufoyu çalıştırsın tamam, 10 binlik powerbank bile 5 saate yakın sürüyor dolması. 80 binlik alet rahat 2 günde dolar. elektrik sayacını ters bağladım, disk ters dönmeye başladı dese daha inandırıcı olur
  • 80 amper powerbank 300 taş çatlasın 350 watt güç verir. Peki UFO kaç watt biliyor musunuz ?

En kötüsü 2000 watt güç harcar. Yani o işler öyle kolay değil...

• elektrikli araç bataryasıdır o. bir elektrikli araç bataryası arabayı 500km götürüyorsa,o halde elektrikli ısıtıcıyı da rahatlıkla çalıştırabilir.
  • Bizim UFO Max. 3200 Watt.

İlgili yorum burada. Bir soruşturayım dedim teşekkürler. Acaba elektrikli fanlı ısıtıcı mı alsam diyorum. Doğalgaz ile zor ısınıyoruz
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141568985
  • powerbank ve ufo
    imkansız
  • Powerbank dc elektrik verir fakat ufo ac elektrik ile çalışır powerbankin içindeki piller ile bu mümkün değildir anlık akım ve lityum iyon batarya pillerin cont. akımı ufoyu çalıştırmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ufo calistirabilecek powerbank:
    m.alibaba.com
    Source PUXICOO 29Kg 560*450*200mm Charging Time About 5 Hours Li-polymer Battery 3000w Power Bank For Outdoor Driving on m.alibaba.com
    https://m.alibaba.com/product/62427828344/PUXICOO-29Kg-560-450-200mm-Charging.html?spm=a2706.amp_sc_detail.item_details#show_specifications

30 kilo aleti hangi kafeye tasiyip sarj edecek? bu prize taktigin ne la diyip doverler adami. kaldi ki bu bile 1.5 saat falan calistirir. ufolar her zaman max cekmiyor termostat falan da devreye giriyor ama kurtarmaz.

• İlimi bilimi bir kenara bırak, sen o powerbakten fazla güç almaya kalktığında ya pil patlar ya da elinde ufoya bir şeyler olur.
  • Uydurmus ufo calistirmaya jenerator lazim ille sarj edilebilir enerji olucaksa birkactane aku lazim

• Antimaddeyle çalışıyolar diye biliyorum hocam.
  • Saçma. Sonuçta sen 80.000 mah pil ile ufoyu çalıştırsan bile bir gün bitecek sonra şarja takıcaksın yine saat dönecek ne anladım bu işten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.