Şimdi Ara

power tusu ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim bilgisayarin anakarti MSI k7T266 Pro (ms 6380LE) cpu amd Athlon 1400 MHZ
    sorunum xp de bilg.kapat dedigimde bilg. reset atiyor tekrar aciliyor.. kisaca kapanmiyor.bilg.kapatmak icin power box taki on/off dugmesini kullaniyorum.acmak icin ise powerbox on/off dugmesinden aciyorum....
    bunu duzeltmek icin ne yapabilirim..

• Eğer Yeni bi sorunsa sistem geri yüklemeyi dene ilk kez böyle sorun duydum.Sİstem geri yüklemeden bilgisayarın sorunsuz çalıştıgı bi tarihi seç ve geri al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEVİL_BLACK -- 5 Eylül 2007; 18:14:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: condortr

benim bilgisayarin anakarti MSI k7T266 Pro (ms 6380LE) cpu amd Athlon 1400 MHZ
    sorunum xp de bilg.kapat dedigimde bilg. reset atiyor tekrar aciliyor.. kisaca kapanmiyor.bilg.kapatmak icin power box taki on/off dugmesini kullaniyorum.acmak icin ise powerbox on/off dugmesinden aciyorum....
    bunu duzeltmek icin ne yapabilirim..

bilgisayarı toplayan kişi power tuşu yerine restart, restart yerine power takmış olabilir birde şunu dene masaüstü sağtıkla özellikler ordan ekran koruyucu güç gelişmişin içinde güç düğmelerine bi bak. güç düğmesine baştığımda ne yapmam gerekiyo yerine
  • İyi okursan konuyu windowstan kapat dediginde soeun yaşıyor
  • Windows XP den çıkarken bazen bilgisayarın
    otomatik kapanmadığı olur. Bu sorunu halletmek
    için Regedit den HKEY_CURRENT_USERControl
    PanelDesktop anahtarına ulaşın ve PowerOffActive
    DWORD değerini bulup değerini 1 olarak değiştirin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEVİL_BLACK

İyi okursan konuyu windowstan kapat dediginde soeun yaşıyor

başlık power tuşu olunca konuyu okumadan daldık cevaba
  • slm arkadasim dediklerinizi yaptim ama degisen bir sey olmadi......bios tan olabilirmi power la ilgili bolumlerde ?????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POWER SUPPLY ARIZASI
    13 yıl önce açıldı
    Pc Power Düğmesi Uzatma, Yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun benim bilgisayarda da var. 1 yıldır kullandığım pc de şimdiye kadar hiç olmamıştı. başlat menüsünden kapat'a bastığımda nadiren kapatıyor ama genellikle reset atıyor. sistem geri yükleme falanda işe yaramıyor.
  • Bu sorun bizim müşterilerimizden birinin başına gelmişti. Şöyle Çözmüştük.
    Hertürlü yolu denedik sistemi geri aldık,Onarma yaptık,Virüsle ilgili Taramalar yaptık, ek pachler yükledik fakat sorun çözülmemişti.
    Sonradan anladıkki 56K Fax modem kartını Çıkarınca Sorun düzelmişti. Harici bir pci yuvalarınızda kart varsa onları cıkarıp denermisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.