selamlar, yanlıslıkla windows görev yöneticisi, hizmetler sekmesinden fn tuslarını kapatmısım. Fn tusuna bastıgımda ekrana F1 - F12 tuslarına tanımlanmıs olan liste ekrana geliyordu su anda gelmiyor. Tekrar nasıl görebilirim fn tusuna bastıgımda uygulama tablosunu ? ( ekran ısıgı kısma , bluetooth acma kapama kablosuz internet acma kapama vs. islemler bu ekranda yapılıyordu simdi yapamıyorum ) Value added packed ı yeniden üzerine yükledim fayda etmedi. Servisi acmam lazım sanırım yeniden
quote:
Orijinalden alıntı: jajabo
selamlar, yanlıslıkla windows görev yöneticisi, hizmetler sekmesinden fn tuslarını kapatmısım. Fn tusuna bastıgımda ekrana F1 - F12 tuslarına tanımlanmıs olan liste ekrana geliyordu su anda gelmiyor. Tekrar nasıl görebilirim fn tusuna bastıgımda uygulama tablosunu ? ( ekran ısıgı kısma , bluetooth acma kapama kablosuz internet acma kapama vs. islemler bu ekranda yapılıyordu simdi yapamıyorum ) Value added packed ı yeniden üzerine yükledim fayda etmedi. Servisi acmam lazım sanırım yeniden
başlat çalıştır services burada hotkey ya da toshiba olan servisi otomatik olarak ayarla
quote:
Orijinalden alıntı: jajabo
bir de kendin cevabı vermişsin zaten :)
Bir sürü durdurulan program var görev yöneticisinin icinden benzer bir isim göremedim o yüzden tam olarak ismi nedir fn aktiflestirmek icin onu soruyorum zaten, baktım hotkey diye bir isim yok görev yönetisinde.
Tam ismini bilen varmı acaba ?
aynı sorun bende de vardı f2 ye basınca yeniden adlandır değil ekran ışığı geliyor sende de sanırım. başlat menüsüne (program arama kutucuğuna) flash yaz kart okuyucuyla ilgili toshibanın bir programı var onu çalıştır. fonkisyon tuşlarıyla ilgili kutucuktaki onayı kaldır. bilgisayarı yeniden başlat düzeliyor.