Şimdi Ara

power suplaysız pc calıstırmak mumkunmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar ben kullandıgım pc'de power kullanmak ıstemıyorum cunku ses yapıyor dıyeceksınızkı az ses cıkaran fan veya power al olsun bıtsın ama ben bunuda ıstemıyorum benım ıstedıgım power kullanmadan farklı bır adaptor gıbı bırsey ıle pc calıstırmak bunu yapabılırmıyım yapılabılıyorsa bılgısı olan arkadaslar bana yardımcı olurmu

• PSU sana ne yaptı ki? Başka bi malzeme ile çalıştıramazsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ciginix

PSU sana ne yaptı ki? Başka bi malzeme ile çalıştıramazsın...

bende psusuz PC koca hayatımda 1 kere bile duymadm gormedm. ve aynen senin dediklerini dicem, gurultusunden haberdar bile olmayacaın kalitede PSUlar... ama adaptor istiosan al psu yu çıkar metal bolumlerini soora istediin seyi yap, kasaya monte edip anakart gibi psun olabilir mesela.
  • Duracell pille denemek lazım.
  • Psu suz çalıştıramassın mümkün değil
  • fansız pasif soğutuculu psu düşünebilirsin.

edit :forum.donanimhaber.com/m_9485441/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !brahim -- 19 Ekim 2006; 17:59:05 >
  • Arkadaşım PSU nun açılımı nedir biliyor musun? Türkçe karşılığı güç sağlayıcı ünite yada güç kaynağı diyebiliriz. Kısacası sen bilgisayarın parçalarını beslemek için ne kullanırsan kullan bu PSU adını alır ki bu durumda PSU suz sistem çalıştırmak mümkün değildir. Zaten işlemciyi, anakartı, sabit diski, bellekleri ve diğer donanımları besleyebilecek güçte bir adaptör de bulamazsın. Kendim bir adaptör yapmaya kalksan piyasadakilerden hem daha kalitesiz ham daha verimsiz olacak ve doğru orabtılı olarak daha fazla ısınacak ve seden 1 yerine iki ya da 3 fan isteyecek kısacası arkadaşım. İstediğin şey mümkün (gene de PSU suz diyemeyiz onun yerine el yapımı PSU lu diyebiliriz) ancak hem çok zor hem de mantıksız. Yani uyduruk kasalarda ki güç kaynakları bile el yapımı güç kaynaklarından daha kaliteli olacaklardır.

Hadi hayırlı iftarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu iş araba aküsü ile yapılabilir ancak anakart için gerekli olan voltajları verebilmek için uygun bir devre tasarlanması gerekir.
    Ama böyle fantezilere gerek yok
  • Motorsuz araba Psu suz bilgisayar olmaz

Fansız PSU lar var ama biraz külfetli
  • Bilgisayara elektrik girişini yaptığın bi parçayı sökmeyi istiyosun. Nereden vereceksin elektiriği o da ayrı bi soru. Sen en iyisi kulağını tıka
  • pwer supplysız pc çalıştırmak mümkün olsaydı iyi olurdu elektrik harcamazdık mesela kömürle çalışan pc yapsalar atsak kömürü hem biz ısınsak hem pc çalışsa arkadaşım sen en iyisi parana biraz kıy ve kaliteli bir psu al varlığının farkına bile varmazsın veya psu daki fanı kaliteli bir fanla değiştir sesi azaltabilirsin böylelikle ama psusuz bir pc çalıştıramazsın haberin olsun fazla zorlama bünyeyi
  • yaa kardeş kusura bkmaa amaa bence biraz fazlaa saçmaa bir hayalll tekrar kusra bakmaaaa
  • kaliteli bi psu al derim.bu arada hayal gücüne hayran oldum sen kasa mod işine gir bence hayal gücün çok iyi.
  • @pegasus464 nickin PSU markası

bi düşün trafo olmadan şehire 220volt elektrik verilebilirmiydi?
  • arkadaslar herkes kendınce bırseyler karalamıs fıkırler uretmıs tamam ben psu olmadan calıstırmak ıstedıgımı soledım ama bu demek degıldırkı elektrıksız pc calıstırmaya calısıyorum elektronık konusunda belkı yeterlı bılgıye sahıp degılım ama elektronık parcaların elektrık olmadan calısmayacagınıda bılırım gereksız yorumlara hıc gerek yoktu benım burada asıl problemım fan olayı ben malıyettı fazla olmayan fansız calısan bır sıstem arıyorum bazı arkadaslar actıgım konun ne oldugunu anlamıslar sagolsunlar ona gore cvp vermısler eger bıldıgınız fazla malıyetlı olmayan (yanı ortalama bır psu 30--40 ytl gıbı ıse benım ona verecegım 70--80 gıbı) bır fansız psu varsa benı bılgılendırebılırsınız... genede herkese tsk alaycı yaklasımlarda olsa bır fıkır vermeye calısmıslar
  • arkadaşım atarimi çalıştırıyosun ses istemiyosan 80-90 ytl ye güzel psu lar var sessiz onları dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiger35 -- 21 Ekim 2006; 12:18:24 >
  • Fansız değilde sana sessiz çalışan PSU önerebiliriz 12mm fan olan PSU lar genelde çok sessiz oluyo bende ki Enermax buna en güzel örnek kulağını yanına bile getirsen PSU dan sesi duyamıyosun abartmıyorum 12mm fan 900rpm dönüyo
  • 1 adet cat jenaratör bağlarsan mis gibi çalışır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.