Şimdi Ara

Power Balance [ Denge Bilekliği ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilekliğin içindeki Halogram sayinde vucudunuza, denge – güç – esneklik kazandırır.

Power Balance DENGE BİLEKLİĞİ NE KADAR DAYANIR ?
    Hologramlarımız uzun süre dayanmak üzere üretilmiştir, ancak ürünün ömrü, kullanım tarzı ve kullanım süresine bağlıdır

SUYA SOKULABİLİR Mİ ?
    Evet, denge bilekliği su içerisinde de çalışmaktadır, ürünler elle yıkanabilir ve açık havada kurutulabilir. Havuz içerisindeki klor miktarı uzun süreli kullanımlarda silikon kısmın tahrip olmasına sepep olduğundan havuzda kullanmamanız tavsiye edilir.

24 SAAT BOYUNCA KULLANABİLİR MİYİM ?
    Evet, ama herkes için bu durum farklıdır. Bazıları 24 saat boyunca kullanmayı, diğerleri ise sadece günlü faaliyetleri esnasında kullanmayı tercih etmektedirler.

ÜRÜNÜN TENİME TEMAS ETMESİ GEREKLİ MİDİR ?
    Hayır, ürünün teninize temas etmesi gerekli değildir, ama bedenin enerji alanı içerisinde olması gerekmektedir.Kişiden kişiye değişmesine rağmen, aslında deriden itibaren 5 cm’i kapsamaktadır.

Power Balance [ Denge Bilekliği ]

• la hala bunlara inanan kaldı mı
  • 2 tane alabilir miyim
  • Fiyat ?
  • Adam açıkladı denge falan yok diye ama hala alıcam diyorsan 39.99 tlye al gitsin
  • Tarih 29 Eylül 2011 ve bunlara inananlar var
  • Bunu üreten firma bile açıklama yaptı böyle birşey yok sadece satıcıların kandırması diye hala inanan var :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bende var evet. Ama işe yaramıyor belki ama gerçekten psikolojik olarak beni etkiliyor.
    bileklik olmadan 15 şınav çekiyom bileklik varken 25 i buluyor
  • psihigolojiktir onlar looo
  • Hala inanıyomusunuz bunlara ?
  • 70 liradan 4 tane alabilir miyim ? Eşe dosta vericem.
  • 10 lira marketlerde araştırırsanız bulursunuz orjinalden farkı yok
  • Beyazıtta Sokaklarda Tanesi 5 liraya satıyorlar soruyorum

-Kardeş Orjinalmi Bunlar diye
    - Evet Abi hepsi orjinal ürünler yurtdışından getiriyoruz toptan getirdiğimiz için ucuza oluyo

ve ben ordan uzaklaşıyorum :)
  • Arabistandan 200 tane getirttim ben de 100 liraya aldım tanesini 200e satıcam türkiyede
  • dengesizler çok demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

dengesizler çok demekki.

Oooo inceden tık tık.Anlayana
  • Ben 5 ve 10 liraya almıştım tezgahtan. Adamlar deney bile yapıyodu.
  • eğer hala bunlardan alan varsa dünyanın en enayi insanıdır
  • enerji olayından çıktı bileklikler artık erken boşalmalara çözüm boyu kısa olanların boyunu uzatıyor tarzı muhabbetlere girecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalaryan

enerji olayından çıktı bileklikler artık erken boşalmalara çözüm boyu kısa olanların boyunu uzatıyor tarzı muhabbetlere girecekler

:) mantıklı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.